De fyra bästa konserterna

Under mina 20 år på denna planet så har jag varit på så många konserter,festivaler och gig som jag kan komma på. Har säkert varit på mot 100 st och då är de flesta gig / festivaler. Som ni ser u rubriken kommer jag lista de 4 bästa konserterna jag har varit på.


1. Justin Bieber The Believe Tour, Ericsson Globe, Stockholm. Jag var alltså på 2 av hans 3 konserter i Sverige under Believe tour. Jag var både 22 och 23 april. Det var alltså första gången jag såg min stora idol. Kommer ihåg det så väl. Grät som en liten bebis under nedräkningen, dansade tills jag inte kunde gå mer och skrek tills jag var hes vilket jag redan var då jag var förskyld. Fick även se mina senare stora idoler The Fooo Conspiracy och bli dödskär i dom.


2. The Fooo Vertigo, Skansen, Stockholm. I slutet av sommarlovet 2013 fick jag min kompis Moas biljetter till denna konsert eller ja jag fick dom före och betalade ju.Hon kunde inte gå och jag ville absolut gå. Jag gick sen iallafall med min systerdotter Julia. Jag fick träffa så otroligt många internet-vänner och jag & Julia hade så otroligt kul där när vi dansade,sjöng och skrattade.


3 One Direction Take me home tour, Friends arena, Solna. Några dagar efter believe tour åkte jag och ett par andra tjejer till Stockholm igen för att se favoriterna One Direction. Vi bodde på hotell, vi åt på jensens och sen gick vi på konserten. Vi alla hade olika platser så det var olika köer för oss alla. Men den kvällen var så otrolig och killarna var så otorligt bra. Sjöng, grät och hade kul.


4. Isac Elliot, Rockoff , Åland. Hela den dagen Isac var här försökte jag och mina kompisar träffa honom, vi hängde utanför området bakom scen. Vi fick t.o.m ett uppdrag av en av dom som jobba där. Vi stod längst fram, skrek,dansade och skrattade hela konserten sen sprang vi för att träffa killen vi hade pratat med under dagen. Vi hade fått i uppdrag att köpa en fotboll till Isac för dom ville spela fotboll. När vi hittade killen så hämtade han Isac och det var Isac personligen som gav oss fotbollen eller ja mig. Var så otroligt lycklig där så det går inte att beskriva.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229