Dålig uppdatering

Jo att hej. Ni undrar säkert vad som har hänt då jag inte har uppdaterat sen i fredags(?). Jag gick på semester och har typ unpluggat allt som har med bloggen att göra. Dåligt gjort av mig utan att förvarna er.

Men lovar att de ska bli bättre resten av veckan. Jag är iallafall ute i geta, varit här sen igår. Och jag har typ inte suttit vid datorn alls. Inte ens haft igång den förutom imorse när jag skulle ladda ner popcorn time så att jag kan kolla film / serier ikväll.


Men jag har som sagt min vintersemester nu och har ledigt hela veckan. Imorgon ska jag in till stan igen. Blev en liten snabb visit till min far och hans sambo men hade lovat att komma hit. På Onsdag sen har jag tandläkartid på morgonen och vid 11:30 ska jag klippa mig. Vi får se vad mer jag hittar på under veckan. Hade tänkt åka till Stockholm på fredag, bara över dagen för att shoppa. Sen i helgen vet jag inte. Ska se om Axel och jag ska hitta på något eller om jag kommer sitta hemma igen.


Glöm inte frågestunden som pågår. Lär svara på frågorna i slutet av månaden (om jag ens får några frågor för just nu har jag fått 0.)

  • My life
  • Nära Geta, Åland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229