Dag 6 – Typ av tjejer/killar jag faller för.

Jag har funderat länge på detta och jag har egentligen inte kommit fram till något svar men jag vet vad jag gillar hos killar och hur jag vill att min drömkille ska vara. Jag har egentligen ingen " typ" som jag faller för. Tänkte berätta i små drag vad jag gillar hos killar. Och om du är kille och läser detta och tror att du kanske har en "chans" hos mig så här kommer jag lista saker jag gillar hos killar eller föredrar.


1. Det första jag kommer säga kanske är lite ytligt men can't help it. Jag tycker om killar med fint hår. Jag menar man vill ju ha något att dra fingrarna igenom när man hånglar right? Hårfärgen spelar ingen roll.


2. Det här kommer också kanske vara lite ytligt men tror det finns många som håller med. Jag gillar killar med fina ögon, såna man kan stirra in i en hel dag, såna som man kan drunkna i. Sen när det gäller färgen så föredrar jag bruna eller blåa ögon mest.


3. Killar som klär sig snyggt. Detta kanske beror på vad man anser vara snyggt på en kille men asså killar med känsla för åtminstone lite mode är så otroligt attraktivt.


4. Romantiska killar. Under mitt senaste förhållande så var jag den romantiska av oss och det var alltid jag som bjöd på mat när vi åt ute eller när vi hade varit ut på krog. Det var alltid jag, han bjöd aldrig. Tjejer gillar när killar bjuder på mat, köper presenter osv just saying.


5.Humoristiska. Killar som kan få en att skratta är otroligt attraktivt. Jag älskar att skratta.
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229