Dag 12- När och varför började du blogga?

När jag börja använda så fanns typ bara blogg.se och devote. Jag börja med blogg.se och då hade jag en blogg som hette artistslover eller något sånt. Jag var väl 13 kanske? Och jag blev inspirerad av min en kompis som hade en kändisblogg så jag starta en. Den börja som en kändisblogg sen så gick jag över till att blogga om mitt icke så fabulösa liv.

Efter något år börja jag tröttna på den bloggen och startade en ny vid namnet oncelikethis.blogg.se. JA DEN FINNS KVAR. Där var den helt personlig och jag skrev ganska mycket. Försökte väl göra 2 inlägg eller fler per dag. Sen startade jag min Justin Bieber och min OneDirection blogg som jag hade i princip till kanske för 2 år sen då jag valde att lägga av med blogg.se och jag hade aldrig tid för att blogga. Det händer ju alltid så mycket i deras liv och jag hade mycket i skolan och sen direkt efter jag hade tagit examen fick jag jobb. Så jag valde sen att byta till nouw och de va väl typ i slutet av 2016. Då sa jag helt hejdå till blogg.se för de var ganska mycket problem där och frågade runt och alla var nöjda med nouw.

Men nu till orsaken varför jag börja blogga. Jag har alltid varit intresserad av att skriva. Jag skrev dagbok som yngre och det här blir ju nästa som en dagbok FAST med bilder och så mycket mer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229