Breakups

Jag har funderat länge på om man ska skriva om breakups eller om jag ska skita i de. Jag har ju typ delvis skrivit om de förut speciellt om vad som hände mellan mig och mitt ex osv men aldrig riktigt skrivit om hur man kommer över ett uppbrott. Notera att de är olika för alla och sättet jag använde var självdestruktivt och jag mådde typ dåligt till en viss del av de.

För de första. De är aldrig ditt fel om din partner gör slut. Även om han/hon skyller på dig (ungefär så som mitt ex gjorde). Du är alltid värd de bästa och you are too good for him/her. Det är det viktigaste jag kommer skriva i detta inlägg. För när jag blev dumpad så sa aldrig någon det till mig asså just att jag var värd bättre eller att jag var för bra för honom. Vilket betydde att jag blev att må skit och i princip hittade fel med vad jag än gjorde. Jag blev också otroligt sårad vilket betyder att jag förmodligen skrev otroligt elaka saker om honom och jag brydde mig inte så mycket ifall han skulle se. Och Dennis, im sorry for that. Men tror du skulle gjort samma sak om du var i mina skor. Speciellt med tanke på hur du gjorde slut.

Uppbrott kommer alltid suga speciellt när det är känslor inblandade men även om de är uppbrott från vänner. Många gånger efter jag hade blivit dumpad så fick man alltid frågan "ni var ju bara tillsammans i tre månader,det är ju fan inget" fast tror ärligt talat inte det spelar någon roll hur länge man är tillsammans. Det kommer alltid göra ont när man blir dumpad. Det kan ju ingen direkt förneka.


Bästa tipsen när det kommer till uppbrott/bli dumpad är att gråt ut, do whatever you have to do. Lås in dig i ditt rum, prata inte med någon. Bara du förstår att du är värd bättre. Vet egentligen inte mer vad jag ska skriva om breakups förutom att det är aldrig ditt fel och du ska inte behöva förändra dig för någon. Du är grym precis som du är.

  • Random
  • Nära Mariehamns stad, Åland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229