Ångest

Ångest. Det är något många lider av. Jag är en av dom som får panikattacker ibland och ja dom är så otroligt jobbiga och jag vill fan inte behöva få dom. Inte för att det är varje dag eller ens varje månad men ändå. Ångest är ju något man känner varje dag vilket gör mig så trött hela tiden och jag isolerar mig.

Jag lider även av prestationsångest. Har alltid haft det och det ger mig så mycket ångest för att jag kommer aldrig vara good enough. Och ja ni vet ju att jag inte haft världens tur med killar. Så det ger mig ännu mer ångest. Och ja jag vet att jag förtjänar världen. Hjärta utav silver kvarteret på din axel världen är för liten för du är värd galaxer – Noel Flike.

Tyvärr är det väldigt svårt att hitta någon som faktiskt är villig att ge en allt. De flesta killar vill ju apparently inte ha ett förhållande för dom tycker det är för mycket “arbete”. Det är så konstigt. Det ska inte behöva kännas som ett jävla jobb? Tack vare också att killar typ inte vill ha ett förhållande ( menar inte alla nu så dont fucking start) så får jag ångest. Jag är 22. Jag vill typ nästan börja skaffa familj. Menar inte barn för det är jag fan inte redo för men jag vill liksom ha någon att komma hem till. Itsweird ok.

Sen dehär med att samhället vill att vi tjejer ska vara värsta modellerna aka vara pinsmala,ha stora bröst och stor röv så blir de typ inte bättre. Tror det är också en av orsakerna till varför vi tjejer mår så dåligt. Vi “försöker” vara allt detta för att göra killar och samhället glada så vi skiter i hur vi själva mår.

Tillbaka till ämnet hur som helst. Ångest. Jag får ångest av att behöva se killen som på riktigt såra mig så jävla mycket varje dag och jag vill typ bara gråta så fort jag ser honom. För jag var så naiv och trodde han gillade mig vilket han apparently inte gjorde för då skulle han varit ärlig från första början. Jag får sån ångest för att jag inte är good enough för någon. Jag är inte smal, jag har inte stora bröst men ja jag har nice röv. Jag är ingen modell och kommer aldrig vara de. Allt detta ger mig sån ångest. Jag VILL vara good enough. Jag vill räcka till. Jag vill vara den tjejen som någon har en secretcrush på. Jag vill vara den som alla är rädda för att förlora. Men jag är inget av detta och det ger mig sån jävla ångest.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229