4 par jag shippar

Klaroline

Klaus och Caroline från The Vampire DIaries. Dom är liksom väldigt dragna till varandra men i början har ju Caroline en pojkvän vid namn Tyler. Tyler dumpar henne och Caroline inser väldigt snabbt att hon har känslor för Klaus som har räddat hennes liv 2 gånger och gett henne väldigt dyra smycken och kläder.


Willam och Noora.

Det urgulliga paret från serien skam. Deras kärlekshistoria är ganska gullig. William faller för henne direkt och försöker få henne med ut på dejt. Noora hatar Williams ego och allt med honom. Sen inser hon att han är världens gulligaste och softaste kille som existerar. Så goals!! KILLAR BE LIKE WILLIAM PLS!


Evak

Isak och Even från serien skam. Jag vill tro att det kärlek vid första ögonkastet finns / kan hända och det bevisade dessa två killar. Mycket drama men fyfan vilket gulligt par.


Jafael

Jane och Rafael från serien Jane the virgin. Även om jag inte alls tyckte om Rafael i början och tyckte han var en självupptagen idiot i princip så ändrade jag mig ganska snabbt. Han älskade verkligen Jane men sen spåra allt ur och det blev för mycket med jobbet,förhållandet och ex-frun. I don't blame him tho.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229