30 saker som ni kanske inte visste om mig

- Kollar nästan aldrig på film, är mer en serie-nörd.

- Folk tror förmodligen att jag är blyg vilket jag är också men när man lär känna mig så är jag faktiskt den som pratar mest.

- Jag är inte rädd för att säga mina åsikter men när det kommer till känslor osv så håller jag typ nästan alltid dom för mig själv.

- Jag tror att många killar på denna ö anser att jag är en bitch då jag i princip kallar alla för idioter och typ dissar dom.

- Jag lever för konserter. Älskar att liksom köa inför en konsert man har längtat efter.

- Jag har egentligen aldrig gillat fotboll eller inte fattat grejjen med det men när IFK mariehamn vann finska cupen 2015 så fick jag upp ögonen för dom och började gå på matcher. Har gått på 23 sen dess varav 12 har varit i år.

- Jag har alltid en crush på någon även fast jag är i ett förhållande. ( inte för att jag är det )

- Jag har egentligen inget favoritband eller artist för det ändras hela tiden. Samma sak med låtar.

- Jag har nästan alltid otur med killar och blir sårad typ varje gång vilket har fått mig att inte ens vilja träffa någon ny eller ännu mindre dejta.

- Jag äter knappt godis längre och om jag gör det så tar jag inte mer än typ 2-3 bitar.

- Varje gång jag är i Stockholm köper jag alltid nocco så att jag har när jag kommer hem då dom kostar typ 20-30 kronor här och dom har typ bara en god smak.

- Serien jag är just nu beroende av är Shadowhunters : The Mortal instruments, blev beroende nästan direkt.

- Jag har inte använt min kamera sen ( asså helt seriöst) februari. Glömde t.o.m att jag hade några bilder i den.

- Jag bor ensam i en etta på 33,5 kvadratmeter och har gjort det i 8 månader. Trivs asbra att bo ensam och få göra vad jag vill.

- Jag hade min första fylla när jag var 17 och under rockoff. Kommer inte ihåg något från den kvällen förutom de jag har fått höra från dom jag var med. Fett awkward.

- Jag studerade media och kommunikation i gymnasiet.

- Jag köper alltid allt för mycket chokers och jag är seriöst beroende. Can't help it tho. Äger väl typ 20 st tror jag.

- Jag hade tur och fick jobb nästan direkt efter min examen, var arbetssökande i ca 3 månader sen fick jag inhopparjobb i typ 3 månader och sen blev jag erbjuden fastanställning.

- Har typ lärt känna alla mina kompisar via twitter och för att vi gillade samma artister/band.

- När jag var yngre var jag värsta Justin Bieber och One Direction fanet. No kidding. Hade mina väggar fulla med posters.

- Bästa konserten/giget jag har varit på är lätt The Fooo Vertigo på skansen. Fick träffa så många folk från twitter och hade fan the time of my life den dagen.

- Min pappa och mamma flyttade ifrån varandra när jag gick i åttonde klass och jag var vecka vecka hos dom då. Sen i gymnasiet var jag bara hos mamma förutom på helgerna.

- Jag har 3 halvsyskon varav en av dom bor i Stockholm och har 2 barn ( Julia & Jennifer ) medans min bror och min andra syster bor här på åland.

- Jag har sjungit sen jag var 7 och då har jag även varit med i sångtävlingar och sjungit i musikskolan här på Åland. Slutade dock för det var så dåliga tider och ville satsa mer på skolan.

- Jag köper typ endast kläder på H&M för jag tycker att dom har snyggaste kläderna men köper byxor på bikbok. Finns ju dock inte bra byx-butiker här så passar nästan alltid på när jag är i Stockholm.

- Förra året från augusti-november var jag nästan varje helg i Stockholm för jag var tillsammans med en som bor där.

- Jag har aldrig haft en sommarfling. Har typ alltid varit singel under sommaren.

- Jag har aldrig fått en nyårskyss av någon EVER.

- Min favorit-nocco är tropical eller päron.

- Jag trivs bäst i en storstad än jag gör på "landet".


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229