Header

Då är helgen över och förlåt om jag inte uppdaterade igår meeen var inte direkt ensam på hela dagen så orkade inte haha. Men iallafall i fredags hade jag tvättstugan. Men mer än det så gjorde jag inte. La mig faktiskt vid 10 för asså orkade inte med talang. Var så tråkigt ändå.

Sov till 10 på lördagen hade nog egentligen vaknat vid 8 och satt mobilen på ringning TRODDE JAG. Men var skönt att sova.Tvättade håret sen och tog det lugnt en stund. Tog mig in till stan vid 12-1 tiden och gick till mamma direkt.Slog följe med mamma och hennes kompis. När dom var klara gick vi alla hem. Eller jag följde med till mamma. Var där till 4 sen gick jag hem för att duscha,äta middag och fixa mig. Börja dricka lite och sen vid 9-halv 10 tiden så kom Axel hit och vi förfestade och sen tog vi oss till Arken. Tänker inte berätta mer än det. För hände inte så mycket. Och han sov här.

Igår sen så vakna vi eller han vid 9, vi hade kanske sovit 6 timmar om ens de. Beställde hem mat vid 1 något. Jag var dock så bakis att jag inte orkade äta. Han for vid 7 något sen så vi låg typ bara i sängen hela dagen.

Likes

Comments

Dagens humör: Trött men glad.

Dagens mående:

Dagens borde: .

Dagens frisyr:Flätor

Dagens smink: Bas-smink och lite målade ögonbryn

Dagens planer: Det som är kvar av dagen så ska jag ta det lugnt

Dagens materiella vill ha: Vattenkokare fortfarande, så man slipper värma vatten i mikron.

Dagens fundering:

Dagens klädsel: Tights, t-shirt och tröja

Dagens längtan: Sommaren

Likes

Comments

Helgen är snart slut och kunde inte vara mer otaggad på jobb imorgon. Söndagsångest? Japp. Vad har jag då gjort i helgen? Fredagen spenderades hemma. Lagade middag lite senare än vanligt mest för jag hade glömt att ta fram mat och jag var egentligen inte hungrig. Så kollade på nya avsnitten av riverdale och how to get away with murder före jag åt. Sen middag och talang.

Gårdagen spenderades i stan. Köpte lite saker jag behövde och var till mamma. Satt där i några timmar och pratade med henne och sen gick jag hem för att laga mat.Kollade film före mello och sen var det mellomys.

Sen idag har jag varit produktiv och städat lägenheten. Ja jag städar väldigt ofta men asså var skitsmutsigt överallt. Haft tvättstugan också så nu har jag allt klart inför en ny vecka. Har ätit middag och nu kollar jag på once upon a time. Snart dags att ta fram kläder inför morgondagen och sen ta det lugnt framför tv:n. Ska även passa på och skriva handelslapp inför imorgon. Har knappt någon mat hemma. Vad har ni gjort i helgen? :)

Likes

Comments

1. Vad har du för mobil? Jag har en Iphone 6s

2. Har du något jobb? Japp!

3. Vad har du för färg på din tandborste? Är det dåligt att jag inte kommer ihåg?

4. Vem saknar du just nu? Saknar Julia. Inte träffat henne sen augusti.

5. Har du några komplex? Tyvärr allt för många. För tyvärr i dagens samhälle ska man ju vara pinsmal, ha stora bröst och stor rumpa för att "bli accepterad"

6. Vad vill du jobba med när du blir stor? När jag var mindre ville jag bli frisör eller artist för något år sen ville jag bli journalist och just nu vet jag faktiskt inte.

7. Smycken du har på dig just nu? Just nu har jag bara mina örhängen

8. Vem vet mest om mig, förutom du själv? Den som vet mest om mig är nog Julia.

9. Har du några fobier/rädslor? Spindlar

10. Vad hatar du mest? Något jag hatar extremt mycket är folk som tar folk för givet. Människor som leker för mycket och har för mycket luft. Kom ner på jorden hjärtat, ingen är perfekt som du verkar tro. Tro och lita inte på andra till 100%. Folk tror för mycket att alla gillar en, alla kan inte gilla en person.

11. Fem saker du har på dig just nu? Tror inte ens jag har fem saker på mig HAHA

12. Favoritfärg? blå och svart

13. Vad ska du göra idag? Just nu inget. Är liksom inte jättemånga timmar kvar av dagen. Ska dock laga mat efter jag skrivit detta och kollat klart på how to get away with murder.

14. När var du utomlands senast och var va du? Aldrig varit utomlands HAHAH

15. Har du något husdjur? Nej tyvärr inte

16. Är du singel? Japp men kan väl säga att jag träffar någon.

17. Vad köpte du senast med dina egna pengar? Betalade min buss hem HAHA

18. Hatar du någon? Hata är ett starkt ord men det finns någon jag ogillar VÄLDIGT mycket.

19. Vilken är kontakt nummer 20 i din kontaktbok i mobilen? Vad har ni för relation? Har inte ens så många kontaker.

20. Vilket är ditt favoritland du har varit i? Har bara varit i Sverige och finland.

Likes

Comments