Header

Sovmorgon till 11 idag, vilket betyder en utvilad och hyfsat pigg Alina. Ska alldeles strax bege mig till bussen för två lektioner i skolan, historia och fortsättning på min och Noelles uppgift inom filosofin. Efter skolan väntar direkt träning med Isak och sedan plugg. Blir nog en bra dag!

Likes

Comments

Dessa spelas konstant i mina hörlurar. Tycker att låtarna blir så mycket bättre på något sätt med en bra musikvideo, som t.ex. Ciaras.

Likes

Comments

Ångesten igår kväll var inte nådig, men trots det så gick det ändå ganska bra att ta sig upp på morgonen för att bege sig mot skolan. Är det bara jag som tycker att sportlovet gick ovanligt fort? Bam poff pang, så var alla dagar slut. Hade inte sagt nej till en vecka till om man säger så. Hade en relativt kort dag i skolan, vilket är skönt. Ikväll ska jag plugga lite och träna. Ganska chill ändå.

Likes

Comments

Chai latte är något som jag ganska nyligen upptäckt. Och jösses så gott det är. Jag är både te- och kaffedrickare, men när jag dricker kaffe så måste det vara med mjölk och helst en riktigt god och krämig latte. När jag upptäckte denna här drycken insåg jag att det utan några problem skulle gå att ersätta en av dagens koppar kaffe med en chai latte istället. En perfekt varmdryck att sitta och mysa med framför tv:n i vinterkylan på en söndag som denna.

Likes

Comments

Idag är mitt huvud inte med mig. Har världens jobbigaste huvudvärk som inte vill försvinna och jag som hade planerat åka in till gymmet idag för att köra ett träningspass. Har inte varit där på nästan en månad och jag börjar få lite ångest. Får väl ta och åka dit imorgon istället. Lär nog spendera dagen i sängen antingen sovandes eller framför Netflix. Ska i alla fall koka en kopp te och ta två huvudvärkstabletter. Kram!

Likes

Comments