Ja. Man ska väl börja säga hej så Hejhej 👋🏻

Man kanske också ska presentera sig så ja Jag är Alina, och jag är 11 år. Jag älskar delfiner och... Haha nej inte så mycket behöver ni veta..

jag tänkte iallafall skapa en blogg och nu kommer jag skriva om allt möjligt. Jag har redan valt ett ämne idag. Ja.:

iallafall..

jag är så irriterad just nu. Då undrar väl ni, vadå?? Eller så bryr ni er inte alls, aja

Jag är så irriterad på folk som går in på interner och skriver massa elaka saker och att Kolmården måste stänga delfinariumet och blablabla. 

Alltså, jag antar att många av er som skriver inte läst ett dugå om faktan och vart där inne på kurser osv

alltså ofc har inte jag vart på möten osv, men jag har forskat och jag har pratar med som som jobbar där, fått vart med när som fixar delfinerna i en hel dag.

Så till er som skriver att som ska stänga och dom ger bara dom mat när dem är duktiga och när dom inte är något att ha så dödar dom dem i ett frysrum, alltså BULLSHIT!

Dem ger dom mat varje dag, dem ger dom flera hinkar. Dom ser till att alla får lika mycket, och dom skiljer inte alls mamman på en gång från ungen. Tvärtom så får barnet nästan bara vara med mamman.

 Delfinerna  har det jätte bra på korlmården, dem behöver inte vara rädda för något. Om ni hade vart med på en show och kanske forskat lika mycket som jag, skulle ni förstå

Om en delfin blir sjuk gör som allt för att rädda delfinen. Dem gör allt dem kan, jag menar dom är utbildade, inte en chans att kolmården skulle ta in en som inte är utbildad och inte är en djurvän. Det skulle aldrig hända.

Bara för Skansen inte sköter djuren betyder inte det att inte kolmården gör det. 

Ni tycker antagligen att kolmården har ett litet utrymme för delfinerna, men nej. Havet är större det är inget snack om saken Asså det förstår alla, men poolerna är inte jätte små heller. Dessutom gillar delfinerna dem som jobbar med dom, det är deras trygghet. Dem känner sig trygga.

Ocb ja, dem har minimalt med klor i så delfinerna ska få rent, det har dem istället för fiskarnas utryck, som det kallas

Och det menas med fiskarnas och valar späckhuggare osv... Miljö.

Dessutom är det saltvatten valarna är i, tro mig jag lekte med lyra och pärla ( två delfiner ) Och fick massa saltvatten på mig. 

Delfinerna mår bra, och riktiga djurvänner förstår att alla djur som är fast innanför det fria, behöver inte ha det dåligt. 

Tack för du läste, Jag älskar kårlmorden. Och du får gärna fortsätta följa min blogg. 

min youtube kanal heter Alina allstar. Inte ett dugg känd men men.

hejhej Cool

  • 13 Readers

Likes

Comments