Nämen hej igen för typ 5 gången idag! Detta går alltså ut på att skriva min Bucket list. Men jag är en rätt redigt människa så har inte riktigt någon sån! Har väll en sak jag vill göra verkligen här i livet och de är att resa runt och se världen! Se alla olika stora sevärdigheter. Som t.ex pyramiderna, röda torget i Moskva, Eiffeltornet osv. Har varit i Paris och sett Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen. Även varit i New York nyligen ju och såg en massa där! Frihetsgudinnan, timeout square, där twintowers stod osv! Var även i London och såg lite saker! Men hann inte med Big Ben och London eye tyvärr! Så måste dit igen! Men det är väll de jag verkligen vill göra! Se så mycket som möjligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helluuuu! Detta inlägg kommer suga. För jag har nog faktiskt inget drömjobb. Det är jäkligt svårt. Trivs bra inom äldrevården där jag jobbar nu! Det gör jag absolut! Men drömyrke.. hmm... Ja det skulle väll isåfall vara något med musiken då jag älskar att sjunga, spela gitarr osv. Men de kommer ju aldrig hända så lika bra å ge upp ;) Haha!

Likes

Comments

Tjo! Angående rädslor så har jag faktiskt några stycken. Visst ser värre än dom andra. Tänker göra en lista i hyfsad ordning från 1som är värsta och sen avsluta med dom aom är lite små rädslor samt försöka få fram bilder på sakerna. Men får bara gåshud när jag tänker på de flesta av dom...
De fyra första är mer fobier. Inte bara rädslor. Utan sånt dom är riktigt jobbigt! Får riktig panik och vet inte vad jag ska göra!

1. Ranidafobi. Rädsla för grodor. Hemska små djävulsdjur.... Usch dom är så äckliga. Mår bara illa jag tänker på dom...
2. Thanatofobi. Rädsla för att dö. Död överlag. Är nå enormt rädd för att något ska hända som kommer avsluta allt. Usch hemska tanke.
3. Batmofibo. Rädsla för trappor. Helst trappor inomhus. Såsom i hus, trappuppgångar osv. Det går bra utomhus så.  Men de är skit jobbigt för jag brukar kunna få panikångest när jag ska gå i en trappa. Känner mig jagad och förföljd så de slutat alltid med att jag springer upp för trappen med hjärtat i halsgropen.
4. Kiwiskal. Haha en lite konstig sak kanske! Men hatar skalet på kiwisar. Tycker de är så sjukt obehagligt att ta på dom. Så jag undviker det helst! Jag håller på å försöker träna lite på å bli av med den fobin. För jag tycker den känns lättast att bli av med av alla dessa! De är ju bara en frukt! Den kan ju inte direkt göra något! Men hatar fanskapet ändå! Haha!
5. Har några mindre rädslor också t.ex. mörker. Sover alltid med lampa tänd fortfarande osv.

Likes

Comments

Tudiludilu! (Joddla) Nu så ska jag köra denna dags utmaning!

Mitt drömresemål just ni för tillfället måste nog vara Platanias! Var där för 2 år sedan nu och längtar tillbaka! Jag och Isak diskuterade utlandsresa och då sa jag att jag vill tillbaka dit! Han vela till Chaniakusten och då kunde jag glatt informera honom om att Platanias faktiskt ligger där ;) Så de är nog drömmen nu! De är så galet mysigt där! Då de får nog bli nästa resa jag gör!

Likes

Comments

Nämen tjena! Det är officiellt att jag suger! har inte orkat bloggat på flera dagar ju. haha jaja men nu tänkte jag iallafall beta igenom dessa dagar i 5 olika inlägg för orkar inte skriva allt i ett! Känner att de blir väldigt tråkiga inlägg men nu kör vi!

Denna dag går ut på att beskriva 5 saker jag ogillar med mig själv, så här kommer listan!

1. Att jag är översocial och att jag vet om att jag kan bli jävligt dryg ibland! Men hur jag än försöker så kan jag inte vara tyst! Så de får alla leva med helt enkelt annars kan ni fara å flyga ;)
2. Min kropp. Jag trivs inte i den kropp jag har och har alltid haft dåligt självförtroende överlag. Men är helt enkelt inte nöjd skulle gärna gå ner något kilo så och bli lite mer vältränad.
3. Att jag har en sån negativ syn på mig själv. Helst när det gäller utseendet. Jag ser varenda liten skavank på kroppen. För står näsa, för stora lår, för små bröst osv. Ser något negativt i så gott som allt jag ser. Försöker å jobba på det men de är svårt!
4. Att jag är så beroende av människor. jag tycker inte om att vara själv.  Även om de kan vara nyttigt! Men jag föredrar att alltid ha folk runt mig för annars kommer dåliga tankar krypandes.
5. Mina röst! De måste de nog vara! Alla hatar väll å höra sin röst inspelad men jag tycker fan de är hemskt! Haha!

Likes

Comments

Hallojhalloj! Denna dag ska jag skriva om fem saker jag gillar med mig själv. Tycker det är fruktansvärt svårt att ge mig själv beröm och komma på bra saker är alltid svårt! Kroppsligt så är jag faktiskt väldigt osäker och har alltid varit. Men jag måste göra en lista så. Ska försöka komma på så mycket som möjligt iallafall. Punkterna är inte i ordning så.

1. Att jag är så social som jag är även fast jag vet att jag kan bli dryg ibland ;)
2. Mina ögon.
3. Att jag utvecklats och blivit en bättre människa än vad jag har varit tidigare.
4. Min humor.
5. Mina läppar.

Likes

Comments

Hallå! Jag glömde bort å skriva igår igen! Haha! Men nu kommer det!

Min familj är världens bästa helt enkelt! Alla är som bästa vänner! Den består utav Mamma Jenny, Pappa Mattias, Lillebror Alfred och lillsystrarna Moa, Meija och Leila! Jag är äldst utav alla fem syskon och jag älskar alla småsyskon lika mycket! Dom är jätte goa och hur roliga som helst! Jag älskar er alla ❤

Likes

Comments

Tjo! Ska alltså skriva om min favorit bok. jag måste ju säga att jag inte brukar läsa så mycket. Blir så rastlös och tankarna flyger iväg då jag har svårt att koncentrera mig!

Men en bok som jag faktiskt har tyckt är riktigt bra handlar om Guns n' Roses. Den handlar i största del om sprit, lättfotade damer, rock och droger. Men den är riktigt bra! Man får veta mycket om bandet enda från första gången dom träffades och hur bandet startades.

Den är riktigt bra men har inte hunnit läsa ut den helt då jag har lite svårt att avsluta saker ibland! Haha! Men den är riktigt bra iallafall! Helt enkelt jävligt bra!

Likes

Comments

Hej! Igår blev det tyvärr ingen bloggande så kär gårdagens utmaning idag! Denna utmaning går ut på att skriva fem saker som jag blir irriterad på, så här kommer listan!

1. Oordning. Jag klarar inte av när saker står på fel ställe. T.ex ifall öronen på muggar inte står åt samma håll, ifall ljuslyktor inte står som dom ska, om man blandar olika storts glas i skåpen osv. Jag blir galen på såna saker! Det funkar inte alls! Har väll några tvångstankar angående sånt!
2. Uppkäftiga människor. Folk som helt utan anledning är stöddiga.
3. Folk som går i snigelfart på affärer och tar upp hela gången. Kan få ett psykbryt då!
4. Dryga ljud. Ifall någon sitter och gör dryga ljud. t.ex sitter och slår med en penna i bordet och ljud som upprepas många gånger på rad typ fläktar, larm, kyrkklockorna osv.
5. Att folk inte tar min "diagnos" på allvar. Tror att jag överreagerar för att ha något att skylla på. Inte tar mig på allvar när jag väl berättar hur jag mår. Dom som helt enkelt  tvekar på det jag säger och tror sig veta mer om mig än vad jag själv gör
6. Jag lägger till en extra. När jag inte kommer på saker, vad något heter t.ex. Blir riktigt förbannad. Inte småsur utan skogstokig!

Likes

Comments

Tjena! denna utmaning va ju inte jätte rolig så lägger ut en bild på de obligatoriska som jag alltid brukar ha i väskan!

Likes

Comments