Exempel inlägg ifrån bloggen


 
Hej på er! Tar med mig en underbar känsla ifrån idag. Red som sagt både Keso och Cinna vilket var super roligt!
 
Keso var JÄTTE duktig och fick in några riktigt snyga språng. Det viktigaste tänket på honom är att han ska i mellan hinderstöden för att komma vidare, oavsett och han skrittar och välter bommen. Mycket beröm på honom. Han fick även avsluta med att gå en liten bana vilket han också klarade gallant! Lite trix över den tredje krysset men han kom över. Sista hindret blev ett rikigt snyggt och härligt språng. Här är en film ifrån idag. Har valt att även ha med när han springer vid sidan för allt går ju inte som en dans på rosor! En bra sak är att han är lugn hela tiden och blir liksom inte stressad av något. Stor guld stjärna till honom!
 
Cinna idag då. Har svårt att hålla om och problem att sitta stilla i sadlen. Dels för att hon är mycket större än keso och är ju van vid honom. Och dels för att sadlen är större och glattig. Men på Cinna var det riktigt coolt. Härligt att bara kunna styra, sitta rakt upp, hitta avstånd och sedan hålla i sig typ. Fick även där hoppa bana och sista oxern slutade på 1m. Höjdrekord :D Fick även prova hoppa omhoppnings sväng som är sista klippet, häftigt och man märker verkligen vad blicken och vikthjälper gör för stor skillnad på en rutinerad häst! Mega coolt! 
Har inget ljud på filmen eftersom det blåste så mycket ;)
 
Fett nöjd med både mig själv och hästarna idag. Nu blir det läxor kvällen ut. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till denna blogg! Nu mera heter faktist min blogg alicepetersson.se! Så vill ni läsa om mitt och Keso´s liv och träning så kolla in där!

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Alice Petersson och jag är snart 15 årig tjej ifrån en liten by utanför Lund. På min blogg får ni följa min utveckling!


Min största passion är hästar och det är det jag vill att min blogg ska handla om. Dock har jag ingen egen häst eller ponny och rider just nu på ridskola en gång i veckan. Vilket är alldeles för lite för mig! Jag vill ha en egen ponny men det går ej. Därför handlar min blogg om så mycket mer, inredning, fotografi, mode!

Jag har en tydlig plan för mitt liv! Jag ska gå ut nian med bra betyg, studera grafik design på LBS och sedan utbilda mig till arkitekt.


Jag är en målmedveten tjej som vet vad jag vill! Jag hoppas att du följer mitt liv och min blogg!


AliiceeZ.se

Likes

Comments