​Hej! 
Nu är det så att jag och min vän har börjat blogga med varandra, så vi kommer lägga massor med bilder av kläder, mode och massa andra roliga saker. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej folket jag har varit frånvarande ett bra tag nu men följ mitt nya Instagram konto Alievish för att hålla er informerade om när jag gör nya inlägg osv! Kärlek och respekt till er jag har mycket och skriva om
Så mycket som har hänt så sjukt... Tack i förhand!❤️

Likes

Comments

http://nyhetsajten.se/post/mehran-aliev-klar-for-arets-paradise-hotel-2016-2016-02-05 in och läs!❤️

Likes

Comments

Shoo bloggen
Jag tänkte berätta lite om min fredags. Jag träffade Sarwan och va med han ett tag. Efteråt träffade jag Pedram. Han frågade om jag skulle med o klubba, jag sa ja och frågade om jag också kunde komma med på gästlistan men han sa att han bara hade två +.
Men det var inga problem, för jag har oftast kontakter. När dom sa att det var Marqués vi skulle till så tänkte jag direkt på min kompis som jobbar där. Som tur har jag oftast kontakter när det gäller sånt även fast jag inte brukar gå ut så ofta.
Jag kom in i klubben, skit glad som jag alltid är. Plötsligt känner jag att någon tar på mig. Jag kollar mig omkring och ser en blond brud som halvlöper bort från mig. Så jag kolla på henne och garva. Efter det hoppade en annan brud på mig och började dansa med mig, och hennes kompis med min kompis. Jag log och kollade på min kompis och sa "du går pluss med mig" haha
Vi dansade massa och hade fett kul hela kvällen. Ibland måste man komma ut, träffa kompisar och bara ha kul helt enkelt. För det gör så att man mår bättre och glömmer negativa saker! Under kvällen så var jag med Filip, Mirel, Pedram och Sani för det mesta med Filip. Vi softade vid vårt egna bord, men massa dricka och det var kul.
Jag träffade en gammal kompis till mig som hade färgat håret blont och jag retade han för att han såg ut som Miley Cyrus. Jag och han jobbade tillsammans, riktig broder. Kärlek till han!
Det roligaste var ändå när en tjej sa till mig att följa med hem till henne, typ en liten efterfest för mig och henne.. Hon såg bra ut, men inte direkt min typ, så jag sa nej och att jag skulle vara med mina grabbar. Det kom en random kille fram till mig i klubben, pekar på en brud och säger "du har haft tur med brudarna ikväll, men den där bruden är omöjlig" Jag sa ska vi slå vad om en bärs?
Vi gjorde det och jag vann bärsen haha.
Under kvällen träffade jag en tjejkompis. Hon skulle till Uppsala så jag fastnade med henne till kl 07 medan alla andra gick hem. Sedan taggade jag också hem och däckade. Kärlek till er och mina boysen från fredags ❤️(video&bilder från fredags)

Likes

Comments

Tjoo bloggen! Många har klagat på att jag inte uppdaterar mycket, speciellt Adam min lill bram! Jag har haft mycket att göra. Som jag har berättat tidigare håller jag på att ta körkort, så det tar upp mycket tid. Sen gymmar jag 2 gånger om dagen så det blir lite svårt. Men idag vill jag bara säga att jag är på bättre humör än vanligt tror jag.. Det känns som att jag har fått tbx någon jag vill ha eller något sånt. Ibland drömmer man något mysigt något man vill ha och får osv. Sen vaknar man och lever för det till dagen. Det kanske har hänt någon av er? Asså typ ni mår skit sen så vaknar ni och är bara glad från ingenstans.. Men iallafall ett råd till er alla som har eller är i depression. Depression behöver inte alltid vara dåligt jag är i depression och kommer nog vara det i ett tag till... Men man kan hantera depression! Jag menar det är svårt att få bort den men ni kan göra depression till en bra grej. Exempelvis som jag gör, jag gymmar och tränar hårdare för att träningen får mig att må bättre! Men jag tror nog allting kommer bli bättre med körkortet i handen! Just nu sitter det 2 tjejer bredvid mig och gapar och skriker.. Snackar om hur balt det är att röka på osv fan vad skumma brudar.. Vill bara sluta bloggandet med. Tjejer med självrespekt jag älskar er!!❤️ tack för att ni läser min blogg kärlek till er!
Nu har jag gymmat klart min kvälls pass

Tillslut vill jag bara säga tack till mina bröder Dario o Sarwan som alltid finns där för mig. Älskar er bröder!❤️ (sen bjuder jag på en Atm bild, och en bild på Adams favorit sidor på hans Safari Hahahaha.)

Likes

Comments

shoo bloggen! Jag har haft en ganska dålig vecka, mycket tänkande som har fått mig att må dåligt... Och då menar jag verkligen dåligt. Jag är en person som inte brukar visa när jag mår så. Mitt ex brukade säga att jag är för stolt av mig för att visa det inför andra. Hon tyckte det var en dålig sak med mig.. Eftersom jag inte ens visade det för henne. Det tog mig ett tag innan jag börjde öppna mig för henne. Fast henne har jag kännt nu i 3-4 år och då är det ganska svårt att gömma det för henne. Just nu mår jag bättre iallafall, för att jag har bestämmt mig för att ta bort dåligt folk från mitt liv och behålla dom som gör mig glad! Som jag skrev i mitt förra inlägg. Igår kväll var jag med min vän Zaki och tog en promenad. Vi ringde till Haris, men han var för trött för att hänga med. Men vi hade ändå kul, vi tog en lång promenad och gick från ort till ort. Sen kan jag bjuda på en video när jag och Zaki sjunger en låt som vi fastnade på eftersom en kille som åkte förbi som pumpade den i bilen men jag och Zaki gjorde lite remix! Haha. Killen fick mig på bättre humör, vilken jävla legend! Efter det drog jag hem och körde lite hemma gym.
Vill bara nämna att den lataste människan på den planeten är Sarwan! Så mycket som jag har krigat för att få med honom till gymmet. Om jag berättar ursäkten han hade idag, kommer ni dö av garv. Jag ringde honom och sa du ska gymma med mig idag. Hans ursäkt var jag har träningsvärk i axeln... Jag frågade aha vad har du gjorde med den? och då svarade han "jag åkte bil igår och höll för mycket i sido handtaget när jag höll upp armen.. " jag garva sönder.. Hans svar till mitt skratt var "Sluta garva du vet själv jag har skadat axeln sen förut" Kommer inte ihåg exakt hur han sa, men det var något liknande haha
Jag fattar inte hur killen kan vara så lat, han kvalade till VM i kickboxning.
Men i alla fall, kärlek till han, en riktig lojal grabb! Nu ska jag gå och gymma, ha det så bra vi hörs! Här har ni (videon då jag Zaki sjunger) och (Atm bilder på mig i omklädningsrummet) Kärlek till er läsare!❤️

Likes

Comments

Först och främst vill jag fixa körkort, vilket jag håller på med nu. Sen vill jag skaffa en bra brud.
Hur är en bra brud för mig?
En brud som älskar mig för den jag är. En brud som är lojal mot mig och tar mig före allt och alla, precis som jag kommer behandla henne.
En brud som har självrespekt. Ingen såndär attention brud. Hon ska va en som kan sätta mig på plats😍
När det kommer till utseende behöver hon inte va snygg snygg, men hon måste se bra ut. En bra personlighet är viktigt, det kommer göra henne perfekt. Hon ska ha mål i livet, samtidigt ta upp mig med mina mål som jag har och självklart ska jag hjälpa henne med hennes. Sammarbeta med varanadra.

Efter en sån brud kommer min succé (fotbollen) Det är något jag är bra på, något jag satsar på och har stora planer inom. Vad jag än gör och vart jag än kommer i livet, vill jag att hon ska vara vid min sida. När jag en dag lyckas med alla mina mål i livet och är på topp vill jag inte byta ut henne... We ride together, we die together..
I framtiden ska vi då skaffa familj tillsammans och uppnå våra goals.

Lite kort om min dag då. Jag vaknade, körde bil, sen gymmade på morgonen. Jag körde cykel intervaller, det är bra för kondition och uthållighet. Nu är jag klar med mitt kvälls pass! Tack för att ni är aktiva och läser min blogg all kärlek till er!!❤️

Likes

Comments

Vad händer bloggen?
Idag var en ganska bra dag, jag träffade en gammal bekant som jag inte hade träffat på jätte länge. Saknaden var stor så jag bjöd henne på mat vi åt och hade skoj, efter tog vi en promenad, snackade ut osv. För jag tyckte att det behövdes sen får ni väll gissa vad som hände mellan oss?😏 haha Nae skojar ba.
Vi pratade ut bara det var skönt..

Efter det hade jag körlektion och även en teori lektion. Teorilektionen va typ 2 timmar lång så jag ville göra den lite roligare, samtidigt som jag lärde mig mycket. Vi satt och snacka o skämtade massa och självklart var det jag som skämtade mest. Efter lektionen kom två tanter, runt 45-50 års ålder fram till mig och klagade på mig och ba "du pratade massa hela tiden, vi kunde inte koncentrera oss, osv.."
Jag blev skit irriterad på dom för att dom va jätte otrevliga när dom kommenterade mig.. Dom kunde sagt det på ett trevligare sätt, kände jag.
Det konstiga var att dom tog upp att dom betalar pengar för teorin. Det är inte så att jag kommer gratis liksom..
Efter lektionen skulle läraren förklara då stannade jag kvar för att få lite extra hjälp av läraren och passade på att fråga två tjejer runt min egen ålder om jag verkligen störde under lektionen? Dom svarade absolut inte, det är bara kul att ha någon pratglad och social under lektionen!
Samtidigt frågade jag läraren om vad han tyckte, han sa bara skit i dom och gör din grej...
Därefter ringde jag Stina, min favorit person som alltid finns där för mig. Hon var en gammal lärare till mig. Jag berättade för henne om situationen och hon sa "du brukar alltid vara hatad i början men älskad till slut"
Det lättade mig! Efteråt gick jag till gymmet och körde ben och mage.

I slutet av det här inlägget vill jag passa på att gratulera min gamla mentor, Linda som är gravid med sitt andra barn! Grattis!
Hoppas att det tredje blir en kille så att du kan döpa det till Mehran, hahah

Stina och Linda all kärlek till er! Och till er alla som läser min blogg!❤️

😂(Bjuder på denna bild)😂

Likes

Comments

Hej bloggen igår var jag i Odenplan och gymmde. Jag skulle köra ett rygg pass så jag gick fram till en av ryggmaskinerna. När jag skulle använda den var det en kille som hade en väskan på sig så jag frågade hur många han hade kvar. Han svarade med att jag snart är klar men du kan köra mellan, med ett leende på läpparna.
Shit vilken trevlig kille tänkte jag och svarade med ett leende tillbaka och sa jag ska bara dricka vatten så kommer jag. När jag kom tillbaka så snubblade jag på hans väskan och frågade varför han inte lägger sin väska i omklädningsrummet där dom har skåp.. Jag tänkte att han kanske inte har lås och att han kan få lägga den i mitt skåp för att han var så trevlig. Han svarade med att jag är blind och visade sin vita käpp som ni kanske har sett att många blinda har..

Jag började beundra han och efter mitt pass så gick jag fram till han igen.. Och frågade hur han känner till gymmet så bra eftersom jag försökte leda han till nästa maskin. Då svarade han med ett leende och sa jag kan gymmet utan till. Hur frågade jag? Han sa jag gymmade här när jag inte var blind. Jag frågade vad hände hur blev du blind? Han sa jag ramlade och slog i huvudet, stackarn och leendet var kvar på hans läppar. Jag beundra han verkligen och sa till han att jag nyligen har börjat blogga och skulle vilja skriva ett inlägg om honom som motivation till mina läsare. Jag ville verkligen skriva om han som en förebild. Han svarade ja med leendet kvar på läpparna, han var så snäll.
Han berättade att han hoppade fallskärm, åkte skidor, jobbade som personlig tränare osv, en aktiv kille liksom men tyvärr så kunde han inte göra dom grejerna längre.. Jag frågade han vad är det som är din motivation? Han svarade och sa vilja, viljan är motivationen har du vilja så kan du göra och bli vad du vill. Jag sa till honom att han är en förebild och att han skulle fortsätta på det sättet och vara stolt över sig själv. Då svarade han med det räcker med att min mamma är stolt över mig och han sa också att mina vänner hjälpte mig mycket och lärde mig om de nya maskiner, hur jag ska träna på dom osv.
Självklart tänkte jag en underbar kille en kämpe vem vill inte hjälpa han liksom? Jag skulle lätt hjälpt han, men inte bara honom utan alla som har vilja och vill kämpa borde respekteras ingen är mer värd än någon annan alla är lika värda. Kolla på dig själv innan du dömer andra bara ett hej kan göra någon lycklig så va alltid positiv och inte dömande det du ger får du alltid tillbaka, alltså så som man bäddar får man ligga!! Och med det här inlägget menar jag att det är bara att kämpa ha vilja så kan du bli/göra vad du vill. Jobba hårt dröm stort! Igår var historia imorgon är ett mysterium och idag är en gåva!

Likes

Comments

Tjoo bloggen!

Först vill jag börja med att tacka alla som är aktiva här! Det är sjukt att jag har fått över 60 läsare på bara en dag...
Kärlek till er alla!

Tänkte berätta lite om söndagen, eftersom det var en riktigt skum dag...
Jag somnade kl 03 och vaknade kl 07. Efter det kunde ja inte sova, så jag bestämmde mig för att dra till gymmet runt 8!
Tyvärr hade jag otur, då gymmet öppnade 9.. Dock så kom en av dom som jobbar där och va schysst o släppte in mig i korridoren så jag i alla fall slapp frysa..
Medan jag väntade såg jag att fler o fler folk stod ute i kylan och väntade på att det skulle öppnas.
Jag tänkte varför inte släppa in dom i korridoren? O det gjorde jag.
Även fast folk envisades med att gå in i själva gymmet, släppte jag inte in någon tills kl var 9! Killen som lät mig gå in litade på mig, så jag tänkte att jag inte skulle förstöra tilliten.
När kl blev 9 och alla fick gå in sa dom till personalen, vi hade en dörrvakt som inte lät oss gå in!!
Och han svarade; det är bra, då vet jag att ja kan lita på honom.

Efter gymmet gick jag hem, duschade och fixade mig för att jag skulle träffa mina boys. På vägen dit står det tre tjejer vid stationen. Dom kollar på mig och roppar "kss kss mjauu" och säger "vad händer katt?"
Hahaha sen när började tjejer göra så?
Jag brydde mig inte o gick vidare.
En av dom kommer senare fram till mig och frågar om mitt nummer. Hon var trevlig och såg bra ut. Fast som sagt jag hade sovit typ 3 h, va trött och ganska ointresserad. Jag kollade bara på henne och sa att jag har flickvän, fast jag inte har det och att ja va tvungen rulla vidare.
Plus att jag och mitt ex nyligen har gjort slut, så jag kände inte för det och jag funderar på att inte ha tjej på ett tag nu..

Senare träffade jag mina kompisar och vi hade skit kul! Nu ska jag iväg och köra lite.
Ni får ha det så bra, peace!❤️


Likes

Comments