Header

Tråkig humor., Mitt intressanta liv.

​Aloha

OKOK SCHYSH. JAG VET. Jag har inte gjort ett inlägg sen år 1916. Jajaajajjaja. Men nu e jag här? NÖJDA? HUH? *skjuter haters med en bazooka*

Okok. Jag vet aldrig vad jag ska skriva om. Buhuhuhu.

Well. Vad jag har gjort sen jag senast bloggade är...INGET. Men tänkte väl ändå skriva ett inlägg så ni vet att jag lever. Men men. Nu är klockan 19:48 när jag skriver detta. Hur mår ni förresten? Jag mår bra. Men är smått trött. Jag vill inte heller skida i morgon. *cries* Men men. Man blir väl tvingad. MEN EYY. Jag ska klippa lugg i morgon. Yas. Gud vad spännande. Men ja. Nu har jag inget mer att skriva.

Adjö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Band., Mitt intressanta liv., Tråkig humor.

Aloha


Woho omg 50 questions tag hur orkar jag. *jag e duktig*

Men okok vi börjar.

1. Hur gammal är du? 12. Jag e liten jag vet ok bra. Men jag är ändå gift med Oli c:<

2. När föddes du? År datum och månad. Jag föddes 30:de Maj 2003.

3. Vilken sång beskriver dig bäst? Hm, vet faktiskt inte typ Seen It All Before.

4. Vad är din favorit tv-show/serie? Jag gillar AHS,TW och Gravity Falls bc omg de e bäst. ;_;

5. Vilka band gillar du? Jag gillar många. Men bmth,sws,fob,aa,ptv,mcr,p!atd,atl,bvb,nirvana,paramore,top och mer.

6. Sexualitet? Heterosexuell cx

7. Vilka karaktärer beskriver dig? Hur fan ska jag veta det. Uhm. Idfk.

8. Vilka sångare gillar du mest? Hm, Lana Del Rey, Salem Al Fakir och Amy Winehouse

9. Favoritfilm? Hm, det måste nog vara alla Star Wars filmer. C:

10. Böcker eller filmer? Båda.

11. Favoritspel? Omg jag spelar inte spel, men GTA bc spelade det som 5 åring xD

12. Preppy? Goth? Emo? Jock? Nerd? Geek? Well, jag e typ geek blandat med emo. cx

13. Label vafan betyder det? idk.

14. Någon gång varit med i en fight? Typ ish.

15. Tjejer eller killar? Ok, nu fattar jag ju inte frågan om jag gillar killar eller tjejer eller hur fan dom menar. Men ok. Kan väl ta typ vem jag umgås med. Då e det båda.

16. Kik? Yas.

17. Instagram? Ja, en privat och en offentlig. Den offentliga är bmth_idiot.

18. Twitter? Nah.

19 Ren eller smutsig? Well, jag är mer ren. I Think.

20. Extrovert eller Introvert? Hm, jag e typ båda. Men det beror på vem jag pratar med.

21. Favoritfärg? Well, jag klär mig bara i mörka färger men har ett jävligt färgglatt rum. Så, svart och...gul? xD

22. Tv? Då och då men inte så ofta.

23. Mobil? Går alltid runt med den xD

Al24. Dejtat någon? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nej.

25. Vad tror du händer efter döden? Typ att man blir en ande or something. Idk.

26. Religion? Well, jag hör till kyrkan men är ateist.

27. Favorit Youtuber? Danisnotonfire,Amazingphil,MDE, Laki och 2chips1cola.

28. Mamma eller pappa? Båda.

29. Syster eller bror? Jag har en bror c:

30. Är du en banan? Nej jag är en Alien.

31. lamor? Alpackor.

32. Favorit ämne? Teckning,Historia,Geografi och Engelska.

33. Skola? Huh?

34. Anime? kollar inte på anime.

35. Största rädsla/rädslor? Spindlar och att spy.

36. Värsta drömmen (beskriv)? Orkar inte berätta. Men det var något om spindlar.

37. Stjärntecken? TVILLING C:

38. Yaoi,Yuri eller Hetero? Idfk ;_;

39. Vad kollar du på nätet? Allt.

40. Vem är dina vänner? Dom som jag känner i guess.

41. Sporter? Sportar inte bc lat människa, men gillar att kolla på ishockey.

42. Varit kär? Inte sådär seriöst kär.

43. Fattar inte frågan.

44. Fattar inte frågan.

45. Varit hjärtekrossad? Neh.

46. Kysst någon? Min man Oli har jag kysst.

47.Haft en pojkvän? Jag är ju tillsammans med Oli.

48. Haft en flickvän? Neh.

49. Varit otrogen? NEJ xD

50. Har en ''dirty'' sinne? ;) ​Well, jag misstolkar allt så ja.


​Det var allt då.


Adjö.


Likes

Comments

Band., Mitt intressanta liv., Musik.

Aloha

Ja ojdå. Heuheuheuhu. Nejmen. Förlåt. Jag bara glömde bort att jag hade en blogg. Säger vi. Men nu är jag här. ÄR NI NÖJDA NU DÅ? Nähä ok. Synd. Men men. Har inte skrivit sen idk när. Men men. Vad kan jag berätta? Joo. Jag har varit till Umeå. Yayayas. Men de va kul. Var med hela min släkt och tja, hade det roligt. Så mm. Något mer? Jag tuggar tuggummi just nu. Så yes. Jag har lingonvecka om ni vill veta. Jag är faktiskt glad över det because vi ska till simhallen med klassen nu efter sportlovet. Jo juste. Jag har sportlov. Något intressant. Idag har jag inte gjort så mycket än duschat, bakat och bara andats. Jajajajaja. Jag vet alltså mitt liv e så fucking intressant så alla älskar att läsa om det. Jag vet. Jag borde få Leonardo Dicaprio's Oscar för mest intressanta liv. Mhm. Mhm. Men men. Nu vet vi varför jag inte har skrivit på ett tag. I'm sowwy.

Vi slutar inlägget med vackra Bmth.

​Adjö.

Likes

Comments

Mitt intressanta liv., Tråkig humor.

Aloha

Sorry att jag inte skrev igår, var upptagen. Säger vi. Men iallafall. Hur mår ni? Jag mår iallafall bra, fast har mycket skit saker som ska bli färdiga osv osv. Jag kan ju räkna upp vad. Well, vi har nån finska presentation som ska vara klar, vi håller även på med en presentation om saker vi gillar. Tänkte först skriva om Bmth men tydligen var det för lite fakta så jag tog länder istället, det arrangeras en tecknetävling varenda år i kommunen jag bor i och då får elever från alla skolor rita en teckning med ett tema. I år var temat ''Hjältar''. Jag tänkte rita Oli, för hans citat och musik har fått mig att vara mig själv och jag har även fått bättre självförtroende. Men tydligen gick det inte med mina ''fantastiska'' konsttalanger så jag tänker istället rita Luke Skywalk..eller ska jag rita Oli i cartoon form? Jag tycker att det är lättare att rita cartoon än verkligt. Känns mer kreativt då. Ja, kanske. Ja det gör jag. Hade tänkt rita Luke och Leia och Skywalker men nu börjar jag fundera. Hm, får väl grubbla på det nu då. Men men. Vad mer? Jo. Vi har också nån Afrika sak länder woho sak att göra en presentation om det också. SÅ YAS. Men just nu håller jag iallafall på med länderna som jag ska skriva om till ''Min Grej'' och lyssnar på Bmth. Hoppas nu det blir en bra. Och att folk orkar lyssna på min hemska röst. Så ja. Nu har jag skrivit ett långt inlägg, så jag hoppas ni blev nöjda nu då och så får vi se om vi ses i morgon.

Jag slutar inlägget med en GIF av min man.

Så vacker,

Adjö.

Likes

Comments

Mitt intressanta liv., Band., Tråkig humor.

Aloha

Helvete vad proffsig jag blir nu när jag skriver två inlägg. WOHO. Nej. Kommer säkert glömma bort sen i 3 dagar till. Bc sån är jag. Men men. Jag har aldrig tänkt vad jag ska skriva om så det blir rätt flummigt. Annars kan ni ge mig tips. Lite sådär som jag kan skriva om då. T.ex dagen när jag och Oli gifte oss med varandra. Ni får väl ge mig tips or something. Vad vet jag. Men vad har jag gjort idag då som ni säkert vill veta? Uhm. Jag har städat. Eller okej, det var kanske inte så intressant. Jag har ritat. Klockan är redan 17:00 här i Finland och jag har inte gjort ett skit. Vafan. Men ok. Jag lyssnar på And the snakes start to sing. Om ni ville veta. Jävligt intressant jajamän. Idag fyller ju Kurt Cobain år. Ja, han är ju död. Men ändå. Grattis Kurt. Nu tror jag inte jag har något mer att säga. Men jag kan ju avsluta inlägget med en GIF av min man.

​Adjö.

Likes

Comments

Mitt intressanta liv., Tråkig humor.

Aloha

Har inte skrivit på tre dagar *tihihi* Sowwy. Har bara inte haft inspo att skriva något soooo yas. Nu e jag här igen. Har ni saknat mig? Nehe. Ok. MEN IALLAFALL. Idag är det fredag. NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN, OCH DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYYYYS. Just Kidding. Men men. Uhm. Ja. Jag har väl haft en helt okej dag idag. Vi har tydligen en tecknetävling som arrangeras varenda år vid kommunen jag bor i. Så i år var temat hjältar. Håller på att rita Oli. Ska även ha en quote bredvid hans ansikte så då blir det ju nice. Ja ja. Sen var jag även och skida idag och det var inte så roligt. Det enda roliga var när jag och en vän föll i backen och skrattade ihjäl oss. Så yas. Snön var ju dålig att skida på så fattar inte varför vi ska bli tvingade att skida då. Undrar vad lärarna tänker med. Kanske med russinet så kallad hjärnan? Vem vet. Jag gillar ju skolan, men inte skidning. Man bah nej tack jag skrinnar hellre ok bye bish. Så ja. Ska försöka vara mer aktiv på bloggen. Kanske jag skriver ett inlägg inatt när jag inte kan sova. Vem vet. Jag slutar inlägget med en gif av min man som jag är gift med.

​Adjö

Likes

Comments

Aloha


Jag vet att jag inte skrivit sen 1912. Jag vet. Jaja. MEN NU E JAG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. Har ni saknat mig? Nehe. Men men. Jag har faktiskt inget mycket att säga. Näh. Näh. Men men.

Nu vet ni att jag skrev ett inlägg iallafall.

Adjö

Likes

Comments

Band., Musik., Mitt intressanta liv.

Aloha


Aa. Som det står i rubriken kommer jag göra en lista på 10 av mina favoritsånger. Bc har inget annat vettigt att göra. SÅ VI KÖR. *kör en bil*


1. Blessed With A Curse - Bring Me The Horizon

Sången kom ut 21 Mars 2011. Jag vet att ni inte ens bryr er men vet ni vad? Ni behöver fakta. Så yas. Sången e alltså rätt gammal. Inte sådär omg 80 år gammal gammal. Alltså, DET ÄR FEM ÅR SEDAN. Menmen. Dom svarta ballongerna är fina. Sången finns i albumet There Is A Hell, Believe me I've seen it, There is a heaven, Let's keep it a secret. Eller rättare sagt, TIAHBMISITIAHLKIAS

2. Fake Your Death - My Chemical Romance

WELL, Ofc skulle inte videos finnas och uidjhgkjimlk. Men men. Tralalaa. Kommer mest skriva fakta om Bmth bc. HALLÅ. Min insta heter t.o.m bmth_idiot. Så yas.

3. Anthem - Bring Me The Horizon

WOW KOLLA. En till Bmth sång. Vilken överraskning *wow*. Men men. Sången heter Anthem alltså. lagt ut 1 dec 2010. Om det nu stämmer. Idk. MEN DEN E JÄTTEBRA OKEJ.

4. Fly - Sleeping With Sirens

​Nej ugh orkar inte. Adjö

Likes

Comments

Mitt intressanta liv., Band., Tråkig humor.

Aloha

JA. Nu tänkte jag faktiskt göra en önskelista. På saker/kläder jag vill ha. När jag fyller år. Det är fortfarande tre månader tills det men schyshcuxchudfhgui. Jag tänker göra den nu och sedan tvinga mamma att köpa allt. Mwehehe.


1. EN FIN BMTH MUSCLE TOP

Okokokok. Hittade inte en bra bild/en bild utan en människa. Så ja. Den är från Hot Topic. Också bilden. Omg vilken ''bloggare'' jag är som vet hur man lägger in länkar osv osv. Länk.

2. EN FIN BMTH POSTER (kommer vara mycket Bmth things.)

Som sagt, kommer det vara väldigt mycket Bmth shit. BECAUSE BMTH IS DA SHIT OKOKOK. Men iallafall. Tänkte att postern skulle vara bra uppe på väggen. Bredvid alla mina färgglada planscher av t.ex en tjej som tuggar tuggummi, or something like that. Men men. Planschen är från Grindstore.

3. EN FIN HYPE RYGGSÄCK BC VEM VILL INTE VARA FANCY I SKOLAN.


Den är så vacker. Lika svart som min själ men har ändå en lika kreativ fläck som jag har i min hjärna. Yayas. YAS, YAYYYAYAS. Okok. Den är från Zalando. Den är fin. Jag vill ha den. Heuheu.


4. EN TILL BMTH TRÖJA.

Den var ju fin. Och svart. Jag gillar svart. Denna är fin. Ja. Ja. Den är från Hot Topic. Ifall ni undrar.


5. En fin skjorta från Drop Dead.

​Bilden verkar inte funka. 


Vafan.


Menmen.


Adjö.

Likes

Comments

Mitt intressanta liv., Tråkig humor.

​Aloha


JAJAJJAJ. Jag vet. Inte gjort ett inlägg. Färdigt klagat? Bra. Okej, så jag har inte gjort så mycket. Men har ändå inte skrivit ett inlägg. Va fan är det för fel på mig. Jajaja. NU ÄR JAG HÄR. Är ni nöjda? HUH? Men okokokok. Idag är det tisdag då.. Jajamän. Hur mår ni? Bra? Dåligt? Ahapp. Trevligt. MEN IALLAFALL. Jag blev just rädd av att min datormus föll på golvet. Heh. Men okok. Idag har jag väl inte gjort något intressant. Nä. Tror inte det. Nepp. Så har faktiskt inget annat att skriva här. Aa. 


Adjö.

Likes

Comments