VILKEN PRODUKTIV DAG

SUMMER

Vilken produktiv dag det blev, jag älskar att få saker gjort!

Nu på kvällen träffade jag min bästa killkompis, satt och drack kaffe och bara pratade om allt möjligt från aktier till Spanien, han är en sådan person som du verkligen kan prata med allt om. Jag hoppas alla har en sådan vän. Jag har märkt att i många relationer så har en del partners väldigt svårt för att man har vänner av det motsatta könet. Varför är det så egentligen? Man har valt att vara med den partnern man har och det är den man vill vara med. Vänner kan ha funnits sen innan men man kan hitta många fina vänner på vägen genom livet. Vänner, vilket kön det än har är det man ska vara rädd om. Dem kommer vara där om saker fallerar eller går bra, ta vara på dem och släpp allt det här om vem som får vara vän med vem. Vad tycker ni?

Jag har i alla fall äntligen lyckats packa inför Spanien, undrar om jag hinner packa om allt imorgon? Man gör alltid så. Kollar igenom garderoben hundra gånger och byter plats i väskan. Men man lyckas oftast packa mycket mer än vad man ens behöver, man vet att man kommer vara mycket på stranden men ändå packar man helt fel grejer så man måste shoppa (ohh nej gud så tråkigt). Kanske gör man så? Kanske packar man lite fel för att få shoppa lite extra? Ganska bra taktik må jag säga.

I allt detta så kastade jag ihop en kycklingsallad till min och min kära pojkvän, så lätt men så gott och det är så himla klibbigt väder att man inte orkar äta något varmt. Det blev kycklingfilé, romansallad, isbergssallad, tomat, fetaost och på det olivolja och svartpeppar. Och såklart ett stor glas citronvatten till.

#diskutera #frågetecken #bestofnouw #dagensord #läs #influencersofsweden #följmig

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Tycker absolut att man ska få ha vänner av motsatt kön! Har man en partner som inte tillåter det så är det en kontrollerande person som man inte borde ha i sitt liv.
nouw.com/elinm
Aliciasmood
Aliciasmood,
Helt rätt, kul att du skriver! 😊
nouw.com/aliciasmood