Att dämpa söndags ångest

SUMMER

Så många lider av just Söndagsångest! Magen vrider sig, paniken går ut i hela kroppen och din hjärna säger till dig att du inte kommer somna. Känner ni igen er?

Jag var där för några år sedan och såklart kan jag inte sticka under stolen med att den besöker mig ibland. Mitt tips är ganska enkelt och det är en sak jag gör varje kväll.
Jag tänker på saker som gjort min dag bra och saker jag ser fram emot denna veckan. Jag tänker inte att nästa helg kommer utan de små detaljerna längs vägen som att jag ska umgås med någon, träna eller bara ha en spakväll hemma.
Jag väljer att sålla bort negativa tankar.
Ikväll innan du ska sova så skriv antingen ner eller säg det högt.
Dessa tre sakerna är jag glad för idag.

Här kommer mina
1. Jag har umgåtts med min fantastiska systerson och min sambo och den lilla älskade 4åringen sa minst tre gånger att han älskar mig.
2. Vi åt supergod mat hos våra vänner där vi skrattade, pratade om allt möjligt och bara nöjt av varandras sällskap.
3. Jag och min sambo hade filmkväll, åt chips och dippa tills vi inte kunde andas. Hur mysigt som helst.

Testa ni också!

Vad är ni glada för idag?


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du har verkligen ett så himla klokt och bra tänk, det är verkligen så man ska försöka tänka! Det gör att man hamnar längre ifrån de negativa tankarna och det som kan kännas tungt inför den kommande veckan liksom! Otroligt söta bilder <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Aliciasmood
Aliciasmood,
negativa tankar är så viktigt att ta sig ur! Viktigt att lära sig älska alla dagar i veckan, man lever ju varje dag vilket man ska vara tacksam för! 😍
nouw.com/aliciasmood