Har engelska... Sitter med mobilen orkar verkligen inte jobba, detta var en seg dag.. Alla är det men idag så är det så tröttsamt:/ men iallafall slutar om ca 10 min sen så har vi bild oså slutar vi sen :) ska kanske göra en ny video men vi får se, ska kanske vara med en kompis så det kanske blir en video tillsammans men uppdaterar senare:) hörs senare


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så tänkte jag börja med Youtube.
Så nu så har jag det lagt upp min första video, den blev kanske inte så bra men övning ger färdighet. skulle blivit glad om ni kunde kika in på min kanal :)  Klicka här!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har varit inne på pinterest, där har jag kollat o försökt göra ett par saker. Ska nog gör om en del av dem.. men iallafall så gjorde jag ett par ljushållare/lyktor vet inte vad man ska kalla det precis. Men dem blev väldigt bra tycker jag, men jag har tänkt att börja med Youtube. Göra vloggar där o så,så om ni har några tips på vad man kan göra som första video kan ni ju alltid kommentera det här nere:) Men Det är ganska sent nu så ska nog bara kolla en film och kanske gå och lägga mig, bara mysa. Sen ska jag ju upp tidigt så behöver lite sömn, men vi hörs imon:)

Gonatt:)

Likes

Comments

Hej igen, jag har inte uppdaterat så bra.. Men har varit lite upptagen med skolans start oså, men iallafall så har jag tagit lite mer bilder med vänner o så men dem flesta bilderna e på datan( skriver på mobilen). Bara för att uppdatera lite så får ni några bilder..
Likes

Comments

Okejj hej igen, jag kan börja med lite fakta om mig själv. Jag heter Alicia Kunz och jag är 14 år gammal. Jag bor i Göteborg och jag älskar att fotografera, jag fick min kamera som julklapp 2014. Alltså idag :) men iallafall så har jag gillat teater och sånt sen jag var liten, jag gillar både att vara framför och bakom kamera. Jag har haft blogg förut men det gick inte så bra och jag var liten typ då också, men iallafall... Detta är min nya blogg, kommer även börja med Youtube igen. Det är det jag gillar mest, men jag kommer försöka uppdatera så ofta jag kan. Det jag gör mest är att vara med mina underbara vänner som jag verkligen älskar, brukade göra videos till videofyme men har slutat göra videos där nu för jag orkade inte fortsätta. Om ni vill veta något mer kan ni bara fråga:) och här kommer lite bilder från idag, första snön :)

Likes

Comments

Okejj, så detta är mitt första inlägg.. Jag kommer mest lägga upp bilder o så, men hoppas det är okej för er :) Jag älskar att fotografera men har aldrig haft en bra kamera så bilderna blev ju ganska kassa, Men iallafall så kommer jag i nästa inlägg berätta om mig själv lite mera. men här får ni en bild från idag :)

Likes

Comments