Pluto! Saknar honom otroligt mycket!!!!! Om ni vill ha fakta eller undrar något om mig eller honom så fråga på!❤️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte långt kvar nu! Snart åker jag tillbaka till paradiset!! Jag har väntat i 287 dagar och nu åker jag om 9 dagar!! De har gått extremt långsamt med denna långa väntan, kommer inte kunna uppdatera när jag är där eftersom de är väldig dålig täckning där uppe. När jag kommer hem så ska jag berätta hur allt har varit!❤️

Likes

Comments

Shawn Mendes är min idol! Älskar han och hanns låtar sååå sjukt mycket! Om jag bara kunde så skulle jag gått på hanns konsert men blev tyvärr inte av. Jag tycker att han är otrolig och många utav hans låtar får mig att gråta. Mina favoritlåtar är (Mercy, Treat You Better, No promises och Understand)! Han e bäst!!!

Likes

Comments

​Dr.Snuggles, värdens gosigaste ponny!! Han är väldigt lugn och snäll, gör aldrig något dumt, kan biland tigga lite om godis men är inte så tjatig med de. Han är underbar att rida och är väldigt mjuk i dressyren. Han hoppar väldigt fint och stabilt. Han kan dock vara lite svår att få in rätt galopp och kan vara lite seg men när man väl har fått in galoppen så är han otrolig!! Han är inte direkt så pigg på att bada han plaskar mest. Snuggles är en otroligt snäll och söt ponny! Han lyssnar väldigt bra på ryttaren, han är mysig att rida ute i skogen, han är underbar att rida barbacka! De finns bara positivt att säga om denna häst! Saknar honom och Sjöstjärnan extremt mycket! Hoppas at jag får träffa honom då jag kommer tillbaka i sommar!

Likes

Comments

​Jag blev tilldelad en häst men fick byta till Dr. Snuggles! Han är helt underbar, han är snäll och lugn, han lyssnar bra, han är väldig trevlig att rida han älskar att hoppa och är väldigt mjuk i dressyren. När vi skulle rida till en sjö en heldag så skrittade vi dit och travade och galopperade! Han kan vara lite svår att få in i rätt galopp men när man har mjukat upp honom så är han en pärla! När vi skulle bada så var han inte riktigt på badhumör, han gick inte långt ut han försökte gå tillbaka och försökte kasta av mig! Men tillslut fick jag till de så han gick ut på djupt vatten och de var fantastiskt! När vi skulle rida tillbaka till Sjöstjärnan så stod alla hästarna i en hage och vi skulle hämta dom. De var inte lätt att hitta honom! När jag väl gjorde de så stod han på andra sidan bäcken och de var lätt att komma över men inte att vi båda skulle över. Så jag hade inget val, jag fick låta honom gå över och bara hoppas att han inte springer iväg, men de gjorde han! Jag fick leta efter honom ganska länge. När jag hittade honom så var de en stor lättnad! Jag sadlade och tränsade honom. Sen red vi tillbaka till Sjöstjärnan. Han är väldigt skön att rida barbacka på. Han hoppar väldigt bra. På avslutningen så var de dags att säga adjö! Jag saknar honom och alla mina nya kompisar som jag fick! Jag längtar extremt mycket till nästa läger i sommar och jag hoppas att jag får se Snuggles igen!

Likes

Comments

Efter en härlig vecka på Sjöstjärnan så var de dags för avslutningen. De var väldigt jobbigt att ta farväl av alla nya kompisar man har fått och sin Sjöis häst! Jag var längtar sjukt mycket till nästa läger 2016 i sommar! Då jag hoppas på en speciell häst som jag hoppas att jag får under hela veckan. För när jag var på Sjöis 2015 så blev jag tilldelad en väldigt fin och härlig häst (Coreila) men fick tyvärr redan byta första dan på första passet på sandbanan till (Dr. Snuggles). Jag blev först besviken för jag tyckte om Coreila men när jag väl fick lära känna Snuggles så var han underbar! Han var väldigt snäll och lugn och var väldig trevlig att rida. Jag saknar honom, ledarna, mina nya kompisar som jag fick, och de vackra Sjöstjärnan! 

Likes

Comments

​Detta var min grupp (Delfinerna).  Jag ska på detta läger igen i sommar v. 29 2016, någon annan som ska dit? Längtar så sjukt mycket! Jag hoppas verkligen att jag får den häst som jag vill ha, en speciell. 

Likes

Comments

Var på Sjöis 2015 v.33. Fick först Coreila men fick byta till Dr. Snuggles! Han var underbar, han var snäll, var mjuk och fin i dressyren och en riktig läromästare! Men ibland kunde han be om lite godis. 

Likes

Comments