Som ni ser behövde mitt hår verkligen en uppfräschning! Flera centimeters lång uträckt och otroligt slitna toppar... finns nog ingen som vill gå såhär i längden. Kände nig så otroligt ofräsch ovh ful med mitt hår. Som tur hade jag bokat tid innan nyår hos min favorit frisör Malin i Kristianstad på Xclusive. Jag är en väldigt kräsen person när det kommer till mitt hår, som jag vill ha det så SKA jag få det. Och den ändå frisören som lyckats göra mig nöjd är just Malin. Hur bra blev inte resultatet?

Likes

Comments

Beställde för någon vecka sen de här produkterna till håret. När jag va yngre så växte mitt hår relativt snabbt, nu efter alla år av olika typer av behandlingar är mitt hår trött och växer sjukt långsamt till skillnad för några år sen. För en vecka sedan hittade jag någon reklam på den här produkten på Facebook om just hair jazz som ska göra att håret växer snabbare, därför klickade jag hem dessa produkterna och testade de för första gången ikväll. Håret känns mjukt och återfuktat av första användningen så det känns positivt! Just nu för 549 kr för man ett helt kit med schampo, hårinpackning och lotion som man använder i hårbotten. Produkterna hittar ni på harmonylife.se

Ett litet info om produkterna tagen från harmonylife.se: 

HAIR JAZZ produkter innehåller kitin, keratin, B6-vitamin samt många andra högkvalitativa proteiner som:

  1. Kan främja hårets tillväxt;
  2. Stärker hårrötterna;
  3. Hjälper att stöda en starkare håruppbyggnad;
  4. Innehåller ingredienser som ökar volymen;
  5. Ger ett mer glänsande hår.

Nu väntar jag på resultat av fall det kommer växa betydligt snabbare som produkten sägs göra så håller tummarna.

Likes

Comments

I början av året gjorde jag min första läpp-filler på en klinik i Malmö. Kliniken använde sig främst av Restylane (kroppsidentiskt socker och vatten) som är gjort av hyaluronsyra som förekommer naturligt i huden, därför försvinner resultatet efter ett tag eftersom kroppen bryter ner ämnet. Alltså vill man ha fylliga läppar får man spruta in fillers på ett utvalt ställe med jämna mellanrum fall man vill ha ett större och mer långvarig effekt.
Jag blev inte alls nöjd, jag tog 1 ml som är en standard injektion. Man såg knappt någon skillnad och dem blev till och med i lite oproportionell form. Den lilla lilla resultaten försvann snabbt, egentligen så är det så att den allra första resultat försvinner väldigt snabbt speciellt när man är ung. Egentligen skulle jag gjort det en gång till för att få mer och längre effekt. Det gick några månader och i somras bestämde jag mig för att fylla dem igen, denna gången valde jag att gå till en klinik utanför Hässleholm som också höll på med plastkirurgi och som verkade mer seriösa min tidigare klinik. Denna gången valde jag mig av Juvederm 1 ml som är också en hyaluronsyra, skillnaden mellan Juvederm och Restylane är att Juvederm ska ha ett lite mer långvarigt resultat och är slätare därför passar det just bättre till förstoring av läppar.
Jag blev sjukt nöjd! Resultaten var stort! Mina läppar var stora, naturliga och proportionella. Men tyvärr försvann resultaten bara efter 2 veckor.
Självklart blir resultatet och långvarigheten olika från person till person, min kropp verkar inte vela ha substanser injekterade... dessutom är det ganska obehaglig känsla. Man känner lixom inte sig jätte pep på att hålla på och spruta in massa saker som bara försvinner hur snabbt som helst, plus är det inte det billigaste skönhets behandlingen speciellt för en student.

Men jag gav mig inte, för ungefär en vecka sen beställde jag mina första läpprodukter från Xbeauty.se. En lip plumper som verkar väldigt populär, de ämnen som finns i läppglanset ska öka blodcirkulationen i läpparna för att de ska se större ut, men även återfukta och ge ett mjukt kortvarigt resultat. Jag tyckte sådär om den, känns som man har hällt chilisås på läpparna (det sticker och blir lite varmt) dessutom trodde jag man fick ett synligare resultat.

Jag beställde även ett läppglans som heter Xlips EGF som man ska använda varje kväll innan man går och lägger sig, efter 4-6 veckor får man resultat på större och mjukare läppar. Produkten "stimulerar förnyelsen av epidermis (överhud) och förhöjer utvecklingen av naturlig kollagen och elastin på läpparna" skriver Xbeauty.se. Jag har använt den nu i 1,5 vecka och jag börjar redan se resulterat! Är sjukt nöjd och allt sker utan risker för bieffekter. Det mest ultimata är att använda båda produkter, nu efter att jag använt Xlips EGF blir även resultaten på Xlips lip plumper mycket synligare.

Vill du ha större läppar men du gillar du inte sprutor? Beställ hem dessa två produkterna från Xbeauty.se för ett naturligt resultat utan sprutor.

Vill du ha större läppar, klarar du av sprutor och har lite pengar över ? Besök en bra skönhets salong för läppförstoring, jag tyckte mest om Juvederm som jag vill rekommendera. Men som sagt vill man börja med läppförstoring via nålar får man ha tålamod och göra det några gånger innan ett långvarigt resultat.

Likes

Comments