Header
Search

Nu skriver Aura! Jag kan ha råkat glömma lägga ut detta inlägget för 2 dagar sen men bättre sent än aldrig! Vi har inte uppdaterat så mycket för att det har inte hänt något speciellt än. Jag har varit och ätit lite pommes med Alicia den kvällen och efter det skulle jag på utvecklingssamtal :( UGH.. hatar verkligen det.. Jaja det gick iallafall bra.. Har inte så mycket att berätta men det var den onsdagen. Ses :) !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej det är Alicia som skriver! Hur har eran dag varit? Jag har varit på en liten snabbtur in till stan och köpt lite julpynt som jag kommer till senare, sedan har jag bara varit hemma. Jag vet att Aura har varit i Lund tror jag och har varit på nån karate tävling. Iaf nu kommer jag till julpyntet. Är det för tidigt att börja julpynta? För att jag har redan börjat. Jag älskar julen men detta året kommer jag åka på semester under julen. Men det kommer samtidigt att vara både roligt och spännande att fira julen i ett annat land! Iaf på stan köpte jag en liten burk som jag sedan fyllde med pepparkakor,, mums! Och jag köpte även ett litet hus som lyser som passar väldigt fint under julgranen. Sedan har jag bara varit hemma, julpyntat och städat en massa. Detta var allt för mig,, puss och kram Alicia.


Likes

Comments

Nu är det Aura som skriver ;) Idag var vi på Black friday och den var helt galen. Det börja med att vi gick till stan direkt efter skolan, vi var typ 10 då men vi visste inte vad vi skulle göra än men vi fikade direkt, sen kom det två jätte fulla människor och pratade med oss men dem va fett najs lol. Efter ett tag testade Alicia konstiga barn jul kläder och jag tog lite bilder lite överallt men sen tappade jag bort min mobil AHHH?! Sen fick jag panik..och vi gick runt där en stund och frågade personalen men nej hon verkade ju va jätte allvarlig. Alla gick runt där som galningar med panik men till slut hittade Alicia min mobil ovanför en låda med strumpor haha pheww, Jag är dum i huvudet. Haha det var iallafall den konstigaste kvällen jag verit med om.. köpte inget men det var en jätte kul och kul kväll inte som mycket att berätta men vi ses!! ;D

Likes

Comments

Måndag: Aura

Tisdag: Alicia

Onsdag: Aura

Torsdag: Alicia

Fredag: Aura

Lördag: Alicia

Söndag: inget

Hej det är Alicia som skriver! Här kommer lite info om hur vi kommer att göra på denna bloggen. Jag och Aura har valt att vi ska skriva varannan dag. Fast på söndagen kommer vi inte att skriva något. Vissa dagar kommer vi att skriva tillsammans. Vi kommer alltid att skriva i början vilken det är så att ni vet. 

Vi kommer att lägga ut olika saker som diys, (Do it yourself), olika saker vi har gjort och mycket mer! Hoppas ni kommer att tycka om det!

/Alicia 

Likes

Comments

​Vi är Alicia och Aura! Vi är båda två 13 år gamla, bor i en stad i södra Sverige och vi går i 7:an. Vi är väldigt olika men samtidigt ganska lika. Båda tycker t.ex. om att rita, pyssla och skratta en massa. Aura går på karate medans Alicia går på orientering. Aura går på piano och Alicia på gitarr men båda sjunger också. Aura kommer ursprungligen från Indonesien men har bott i Sverige sedan hon var 4 år gammal och Alicia har bott i Sverige hela sitt liv. Detta va lite om oss och vi hoppas att ni kommer att tycka om vår blogg! 

(Alicia är på bilden längst upp och Aura är på bilden längst ner)

Likes

Comments