Header

Hej på er, Nu är det bara en, men en hektisk vecka kvar till jul. Tyvärr har jag gått och blivit sjuk. Har varit sjuk i tre dagar nu. Men jag har jullov i alla fall vilket är väldigt skönt. Har haft en så härlig termin på Berghs men nu är den slut...

Om ca en månad sitter jag på ett plan till Aussie! Känns så spännande att flytta hemifrån och till en stad med paradisklimat. Ska också bli roligt att se en ny kultur och lära känna nya människor. Jag har ju inte varit i Australien förut så vi får se hur det är. Tar med filmkameran också..!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag klippte bort det blonda och är så nöjd med resultatet! Kul med en ny frisyr. Speciellt till vintern när det är så jobbigt med halsdukar och väskor som trasslar till och sliter på topparna. 

Valde en bild på mig i mitt nya hår och min älskade syster samt bästa vän!

Likes

Comments

Vilken härlig förmiddag det har varit! Jag blir så uppfylld av när andra tjejer boostar varandra med härliga tips och sitt liv.

Jag hostade precis en brunch hemma hos mig med 16 tjejer där vi åt massa god mat och pratade om hur man älskar sig själv för att kunna älska andra. Hur coolt är inte det?! När tjejer från massa olika bakgrunder pratar om hur vi kan visa kärlek till andra och oss själva. Det var iallafall vad vi gjorde denna lördag.


Likes

Comments

Nu var det väldigt länge sedan som jag skrev något blogg inlägg. Uppdatera är alltid kul så jag tänkte berätta spännande saker som händer i mitt liv just nu.

Sommaren var helt fantastisk. Det var många härliga saker som hände. Jag fick körkort, kom in på Berghs och fick en pojkvän. Mycket kul som förändrade min framtid. Jag började alltså nu i september på Berghs School of Communication. Vilken är en kommunikations skola i stan. Jag går Bachelor programmet vilket innefattar en termin här i Stockholm och två och ett halvt år år i Australien, i världens mest isolerade stad, Perth. Väldigt speciellt. Så jag flyttar i slutet av Januari redan.

Likes

Comments

Igår alltså den 24 november var det min födelsedag och jag fyllde 18 år. Dagen började med sång och en god frukost som varje år. Pappa åkte iväg till bageriet och köpte nybakade bullar. Sedan drog jag iväg till praktiken på Waynes och var är i princip hela dagen.
Och sjukaste hände!! Min bästa vän Alva som bor i New York kom till Waynes och överraskade mig! När jag vände mig om och såg henne kunde jag verkligen inte koppla att det var hon! Jag trodde typ att det var någon som liknade henne!

Fick en liten present av dem också, blev så glad! Har trots allt bara jobbat där i 4 dagar.
När jag kom hem så kom mormor och morfar hit från Finland och sedan åt vi en god middag. Dagen avslutades med lite FaceTime. :)

Jag fick så många gratulationer och uppmuntrande ord! Tack alla!

Kram!

Likes

Comments

Hade en superbra första dag, hade sköna kollegor och lärde mig mycket! Nu kom jag precis hem från ett träningspass, körde axlar. Hoppas er måndag var lika bra som min!

Likes

Comments

Det här är tre av mina bästa och närmsta vänner som har flyttat för mindre än ett år sedan.

Mathilda är min bästa vän och flyttade till LA i slutet av sommaren och det var för att hon skulle plugga där. Jag saknar henne så mycket men vi pratar på FaceTime nästan en gång i veckan! Älskar att det finns så bra uppkoppling nu för tiden och att man kan få tag på vemsomhelst i princip närsomhelst!


Alva träffade jag i princip varje dag under ett år när vi gick i samma skola. Nu har hon flyttat till New York på grund av hennes föräldrars jobb. Det är tomt utan henna och hon stärker mig alltid så mycket med självförtroende. Jag saknar henne med så sjukt mycket eftersom hon har så många egenskaper jag behöver! Vill prata mer med henne på FaceTime men tidsskillnaden är så stor så det är alltid svårt att få tid.


Sedan min syster Agnes och bästa vän som flyttade till Uppsala för ca ett år sedan. Vi pratar alltid om allt och försöker alltid få tid tillsammans när hon kommer ner till Stockholm. Det är så viktigt för mig och henne! Hon är verkligen min andra halva och soulmate eftersom vi tänker likadant och är lika på utsidan. Men henne är någon jag alltid saknar att skoja med när jag vill! Och prata djupt med när jag behöver råd.

Kram!

Likes

Comments

Ville dela med mig av den här talangfulla tjejen som berättar om att må bra och följa sina drömmar! Så om du känner dig lite nere och hopplös. Se detta!

Likes

Comments

Godmorgon på er!


Jag är ledig idag så jag ska göra lite saker som behövs här hemma och sedan dra iväg till gymmet!

Hoppas ni får en bra dag!

Kram!

Likes

Comments

Instagram@aliciavlind

  • Blogkeen
  • Nouw