Header

Jag har på det senaste tänkt mycket på min blogg och vad jag vill åstadkomma med den.

Efter flera förfrågningar från bland annat er och företag så kommer börja blogga under ett annat domän. Satsa mer på utformandet av bloggen och höja kvalitén på text, fotografier och samarbeten.
Jag ser framemot nya utmaningar, men det kommer ta lång tid och kräva hårt arbete. Så håll ut! Jag arbetar för fullt med detta, men det kommer inte vara klart än på ett tag. Jag har inte glömt bort er, jag lovar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya köp från Stockholm! Hittade ett par skinnbyxor från River Island, passar perfekt när man vill va lite festligare för det kan vara roligare än vanliga svarta jeans (dock lika snyggt). För mig som alltid har svarta jeans så är det roligt att kunna variera material. Köpte också ett par skor från Dr. Martens, passar jätte bra nu till vintern. Det jag gillar extra mycket med dessa skor är att de är tajta vid vristen, jag har ganska smala vrister och därför är det svårt att hitta några som sitter tajt. Sista köpet var några trosor från Victoria's Secret, jag älskar materialet på alla deras trosor och de är så snygga! Jag köpte både nya och gamla modeller, man kan aldrig ha för mycket trosor. PUSS!

Likes

Comments

Vad passar bättre en tråkig höstkväll än vin, brasa och härligt sällskap? Inget enligt mig, det slår nästan allt. Jag tycker om hösten just för att det är årstiden när man myser som mest. Det okej att vara inomhus och det går massvis med bra program på tvn, serier får jag aldrig nog av. Det som är mindre bra är kylan, regnet och blåsten... Hur som helst så kommer min höst vara fullspäckad med serier, tv-program, vin och roligt sällskap helt enkelt.

Likes

Comments

En ny baddräkt, perfekt till Maldiverna! Längtar så mycket att få åka iväg, det blir ingen mer resa för mig detta året för jag har fått förlängt vikariat på jobbet. Det är jätte roligt att jag ska få fortsätta arbeta där tills december, det kanske får bli fler resor till våren istället.

Likes

Comments

Efter arbetet tog jag bussen in till stan, köpte en kaffe och satte mig på stationen för att vänta på min buss till Stockholm. Jag kommer fram vid 22 ikväll så jag hinner inte göra mycket mer än att äta och sova. Imorgon blir det däremot shopping och träffa Marks föräldrar som också kommer upp, mer har vi inte planerat. På söndagen åker vi till Marks bror, där är det kalas för hans brorsdotter.

Likes

Comments

Instagram@aliciakallstrom