Header


ser fina stränder och njuter av solen, precis som det skall vara här!

månader blir till veckor och resan börjar gå mot sitt slut. 3 vecka kvar av 3 månader. jag har vart med om så mycket fint. så mycket glädje. så många minnen att ta med mig! tyvärr har det vart lite dåligt med men det goda tar över så det glöms lätt bort! kommer leva på denna resan länge.

har glömt att blogga lite det senaste hihi. men vi var i singapore i några dagar och sedan bussade vi till malaysia. vi var i kuala lumpur och på langkawi, sammanlagt ca 10 dagar. för någon dag sedan åkte vi färja till koh lipe i thailand. fina koh lipe. vilka stränder, wow!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


montagu, fint litet fik här i canggu. riktigt goda kakor för ett kakmonster som mig..!!

idag lämnar vi fina fina canggu. tråkigt men det är dags att se något nytt. vi ska till kuta i 2 nätter och bo på hotell, riktigt lyxigt om man jämför med hur vi har bott hittills haha. efter kuta åker vi till uluwatu och bor där i 2 nätter och sen till SINGAPORE. förväntningarna är höga!

på tisdag lämnar vi bali som sagt, det har vart helt fantastiskt här! träffat såååå himla många underbara människor. skrattat otroligt mycket. dansat nätterna långa. druckit alldeles för många bintang. och bara haft det super!! jag ska verkligen tillbaka hit, speciellt till canggu. nu kommer taxin strax, pussar och kramar.

Likes

Comments


2 bilder från ubud.

solen lyser himla fint här nu till skillnad från när vi kom till bali när det endast regnade. dock är det alldeles för varmt för att ligga och sola så vi gottar oss i skuggan idag.

haha käkade frulle utanför seveneleven imorse. en liten juice, flingor i burk och en liten mjölk. 15kr. megasmart! fantastiskt backpackigt. och väldigt osexigt. men här på bali springer pengarna fortare än någonsin. man köper fina frukostar hit och dit utan att tänka på pengarna i princip. himla himla gott men tråkigt när månadsbudgeten börjar tryta haha. väldigt stor skillnad på thailand som vi kom ifrån och bali när det gäller summor och pengar. här är inte dyrt men inte så jättemycket billigare än sverige faktiskt. beroende på vad man gör och äter såklart. om 9 dagar flyger vi till singapore, längtar!! det ska bli superkul verkligen! någon som vart där som har några tips?? puss

Likes

Comments


crate, ett fantastiskt frukostställe!

tjolahopp på er fina! fortsätter att tralla runt på canggus gator. äter underbar mat och bara njuter. vi ska strax möta upp ebba och clara från falkenberg för en lunch och sen tillbaka till poolen och sola. hoppas ni får en bra dag! 🌞

Likes

Comments


sunset beach på lembongan.

fin liten ö. väldigt lite att göra, som att bo i en liten by men absolut fint och det är roligt att ha varit där! tanken var att åka vidare till gili t men eftersom att vi upplevde 3 jordbävningar på mindre än en vecka så bestämde vi oss för att åka tillbaka till fastlandet. och tillbaka till bästa canggu. vi har vart här i 5 dagar nu och stannar iallafall tills måndag sen får vi se. enda vi vet är att vi ska till uluwatu innan vi lämnar bali, vilket vi gör i slutet på feb.

Likes

Comments


snabb incheckning här innan vi drar iväg på vår första surflektion! sitter på ett café jämte vårt hostel och käkar en vansinnigt god frukost och pratar förväntat om dagen med tjejerna. är så spänd!

Likes

Comments


imorse innan vi lämnade Ubud var några av oss på the yoga barn och var med på ett riktigt yogapass. alltså vilken skillnad det var från dom passen jag vart med på hemma, helt annorlunda! dessutom var det på en övervåning utan väggar och fönster så naturen låg väldigt nära och fåglarna kvittrade så fint i morgonljuset. är riktigt glad att jag gick upp kvart i 7 för att köra ett yogapass med en ruskigt bra instruktör, så värt mindre sömn och pengarna!! helt fantastiskt. tipstipstips.

Likes

Comments


tingelong efter strömavbrott i några timmar! vilken dag vi haft!! solen kikade äntligen fram!! är så glad! wow vi prickade verkligen in rätt dag för utflykt! vi har besökt tre olika ställen under dagen och ett av dom var detta vattenfallet. vattnet var jättetråkigt verkligen men det är pga regnperioden men nu har jag iallafall sett och badat i ett vattenfall på bali. check på den!

Likes

Comments