Hade nyss skrivit värsta långa texten men nouw är ju lite speciell så det blir som det blir. Zzz.

Jag föredrar helt klart weebly, så mycket bättre och mindre komplicerat, på weebly blir även allt mycket snyggare och man har mer "stilar" att välja mellan, men ser det inte precis som ett ställe där man vill ha blogg.

Aja i tisdags hade vi ett spontant event "Jakt" som det då kallas, vi gjorde lite olika saker, tävlade med olevlade hästar från level 1-9 som då var kravet. Så jag som nästintill bara har ponnys kvar att levla fick ta en level 4 ponny, gissa vem som var segast? x)

Vi körde även en lek kallad "Jag har aldrig" Vilket går ut på att en frågar till exempel "jag har aldrig gått in i någon förut med flit" och dem som har gjort det ska hoppa ner från ett stup där man får farligt fall såklart. Är man ensam om att hoppa får man kortfattat förklarat om vad som hände och hur det gick till. Jag tror nog dem flesta stött på denna lek någon gång men då brukar man oftast "ta en klunk ur ett glas" istället. Det var i alla fall sjukt härligt att hänga med klubben på discord och vi skrattade så vi grät typ. Haha, nej nu måste jag dra och fortsätta kolla på alla serier. Zzz

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är nu då mitt första inlägg och helt ärligt har jag inte en aning om hur man gör sånthär för att få allt att fungera. Tidigare har jag ju däremot hållit på med bloggar då jag är med i en ungdomssektion och har ansvaret för själva bloggen, så jag vet ju på ett ungefär hur allt fungerar. Det är väl mer det här "personliga" jag saknar. Helt ärligt vet jag inte ens vad själva tanken var bakom att göra en blogg i första hand. Det var väl mer att jag tänkt göra en blogg med mina kompisar som aldrig blev av satt säga, men jag gillar att skriva och hålla på med sånt här så why not? Ungefär som en dagbok planerar jag lite att det här ska bli som.

Jag kanske lägger upp lite bilder från eventen med Helpful Stars, vad jag gjort m.m. Kanske då och då utvärdering över mina rid pass in real life? Nä, men något blir det iallafall.

Just nu har jag ju ingen dator förutom min skoldator som jag inte får ladda ner saker på, vilket är lite synd. Men sen ibland snor jag till mig min familjs dator, vilket kan hända rätt ofta. :')

Jag är som sagt en spelare som går under namnet Alicia Dragondotter på servern Air Star, men rötter från Marshmallow cloud om man säger så.

Jag skapade flera konton 2013, men inget seriöst vad jag har för mig. Ett år senare, runt sommar 2014 så loggade jag in. Jag hade inte ens någon aning om att jag hade gjort ett konto med den mejlen så jag vart rätt förvånad. Men dagar gick och jag satt som fastklistrat med datorn. Gick och la mig sent trots att jag inte kände någon alls som spelade spelet. Pratade nog inte heller värst mycket med någon, jag var väl trots allt 9 år kanske?

Senare fick jag ett erbjudande att ansöka till en vid namn Clay Dragons, en klubb som alltid kommer stå mig nära. Jag ansökte, och gissa vad. En nio-årig liten flicka blev godkänd och bara en dag senare släpptes hon in i klubben, tillsammans med en av de få vänner hon faktiskt kände.

Och helt ärligt, så är det nog en av dem bästa klubbarna jag varit med i. Inte för att jag varit med i så många men, ni fattar. :)

Massor med sekunder och timmar passerade och var som bortblåst, jag träffade massor med vänner, och har till och med kontakten med cirka 3-7 personer, om inte mer eller mindre. På den tiden kallades jag även Kikab, och anledningen varför kommer jag nog alltid tänka på, minst en gång per dag.

Det började väl mer dagen jag skulle gå med i själva klubben, jag satt och skrollade runt på instagram och såg att min största idol jag hade på den tiden lagt upp en bild på Instagram, en pommes bild.

Jag kunde inget annat än att kommentera, jag läste och avundades hur det verkade som att alla hennes följare kände henne, att alla var så bra vänner. Jag kommenterar med caps "POMMEEEEES" ungefär något sånt. Några minuter gick innan hon skrev tillbaka glatt och sa att pommes med kebab är jättegott, och det är nu det händer. Jag tar mig till att skriva tillbaka, men skriver istället fel och skriver "kikab" och bara en sekund efter går jag med i Clay Dragons och precis då skriver hon: "Nu är du med i samma klubb som jag ;)" och ni kan ju fatta min chock, eller inte. Men en liten flickas förebild, en hon ser upp till. Som faktiskt svarade på min kommentar, är med i samma klubb som jag.

Och tack och lov säger jag bara att det blev som det blev. För jag fick världens bästa vän, Linus som hon då kallas. Nu firar vi snart 3 (eller var det kanske4?) år.

Tiden gick och tiden med Clay Dragons gick ännu snabbare, det kändes som att allt hade gått så fort, ena sekund var Clay Dragons där och nästa var den som bortblåst. Men jag ska inte klaga. Jag är glad att allt faktiskt hände, jag är tacksam för att dem gav mig en chans att ens komma in i klubben, men allt varar inte för alltid och folk slutar spela och går vidare med sitt liv.

Senare ansökte jag till Prime Stars, en helt klart väldigt stor klubb då.

Jag kom in på deras 1 års dag, och fick genast en bunt av nya vänner, det var en sprallig, härlig klubb där man kände sig gott som välkommen. Dem välkomnade en stort och gjorde allt för sina nya medlemmar. Men det var ingen klubb som passade mig, men det betyder inte att jag ogillar klubben, för jag älskar den klubben. Men det var helt enkelt mitt beslut och mitt fel att jag inte gjorde något åt det. Det var verkligen en klubb som jag skulle rekommendera till alla. En solklar klubb.

Därefter gick jag med i klubben Helpful Stars, en klubb som tagit mitt hjärta som en storm, en klubb med en speciell, rolig humor och speciella medlemmar. Jag blev rekommenderad av en vän att gå med i klubben, och jag visste ju helt klart vilken klubb det var. Det fanns nog inte en enda spelare då som visste det. Men jag var livrädd. Totalt. Livrädd. Men trots min rädsla för den absolut läskigaste ägaren mich och curr, just kidding love u, xoxo. Men jag gav det ett försök och här flera år sedan så står jag här, ihop klistrad med dem som om jag inte gjort något annat.

Men jag ångrar inte en enda sekund om den klubben, och känner mig så lyckligt lottad över att få vara med i en sån klubb med så lojala medlemmar i. Jag har verkligen fått vänner som jag nog inte skulle klarat mig utan. Och trots allt som hänt i mellan allt det där skit som kommit i vår väg så plöjer vi bort det med en grep och kastar det ifrån vår väg. ;)

Jag har aldrig hittat någon bättre familj än dem.

Jag är totalt nöjd över mitt val av klubb, kunde inte hittat bättre.

Men glädje säger jag även att HS öppnat upp igen, ansök på www.helpfulstars.weebly.com

Likes

Comments