Dagen idag har verkligen varit fantastisk!
Vaknade upp i Simons famn vilket inte kan bli en bättre start på dagen och sen vidare mot mina älskade tjejer!
Så himla roligt att träffa dem. Som ni såg i förra inlägget blev det en fika på Espresso House på Lillatorg och sen fotade vi lite vilket ni får se i nästa inlägg! Nu väntas mellomys med brosan och vovvarna<3 hoppas ni för en bra lördagkväll!

Likes

Comments

Hej!

Skönt att det redan är onsdag!

Under veckan som gått så har jag knappt haft något plugg alls vilket har gjort att typ all tid hemma spenderats på netflix. Har kollat klart på två serier som jag verkligen kan rekommendera och det är Stranger Things, vilket nog alla sett vid detta laget och The end of the f****ng world. Detta har dock gjort att jag har helt slut på serie idéer och har ingen aning om vad jag ska kolla på nu :(

Bortsett från en hittills väldigt lugn vecka så väntas äventyr på lördag med finaste @haannafranzen ! Vi tänkte ta en fika och ut och ta lite fina bilder om vädret tillåter vilket ska bli väldigt härligt eftersom de var ett tag sen vi träffades!

Likes

Comments

Är det inte såå fint med snö/frost??

Detta är i princip den ända snön vi haft här nere i Skåne så man får ta vara på det lilla. Dock är jag inget jättestort fan av snö eftersom snön här nere består av i princip bara slask vilket är bland det värsta som finns. Tog dessa bilderna i förrgår vilket var tur eftersom snön är HELT borta nu vilket är både skönt och synd.

Likes

Comments