Header

Har ni lyssnat på Jockibois nya låt? Den är så himla bra, har lyssnat på den hela dagen!

Om ni inte har lyssnat på den ännu tycker jag att ni ska göra det!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vaknade runt 9 imorse och gick upp då eftersom jag skulle på ett möte i skolan. Eftersom jag har bytt till lärling nu istället och har min praktik på hemköp så pratade vi om hur jag upplevt praktiken än så länge och hur vi ska lägga upp den, det gick jätte bra. Jag missade även min religion lektion, så nu har jag inga mer lektioner idag, är ledig. Och det är så himla skönt!

Eftersom jag alltid är så sockersugen och ska försöka att äta så lite onyttigt som möjligt. Så har jag skärt upp ett äpple i bitar och haft på kanel över, så nu tänkte jag äta det och plugga lite!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!


Likes

Comments

Bilderna kommer ifrån We heart it.

Likes

Comments

Tjena!

Det var ett tag sen jag bloggade, men det har varit så mycket. För det första så har jag inte haft någon motivation alls till att blogga och sen har jag även skola.

Men nu ska det bli ändring på det, ska försöka blogga så ofta jag kan! 😊


Likes

Comments

Idag var det första dagen på min nya skola, som ni kanske såg i mitt förra inlägg så har jag bytt program och skola. Det var väldigt nervöst faktiskt, en helt ny skola där jag inte kände någon, men det gick bra faktiskt. Jag är nöjd med min klass också, vi är sex personer i klassen. I min förra klass var vi bara tre personer, det var jag och två killar som jag knappt pratade med, så det är skönt att komma till en klass med både tjejer och killar, att det finns personer man kan hänga med liksom. Både programmet och klassen känns bra!

Mitt schema var också bra, dock så finns de inga bussar/tåg som passar de tiderna när vi börjar senare, de suger.

Likes

Comments

Idag var det första dagen i skolan efter sommarlovet, men det var även min sista dag. Jag har bestämt mig för att byta program och skola. Jag har ända tills idag läst estet, media. Programmet var jätte kul faktiskt, vi fick hålla på med foto och film som jag tycker är kul. Men jag känner att jag inte vill hålla på med de i framtiden att de är något jag hellre håller på med på fritiden, jag trivdes inte så mycket i min klass heller. Jag har nu istället valt att börja på handel eftersom jag skulle kunna tänka mig att jobba inom de och jag vill även starta ett eget företag i framtiden. Estet är ett högskoleförberedande program och då måste man läsa vidare på högskola eller universitet för att få ett jobb inom de. Men på handel kan jag lägga till de ämnena så att jag får högskolebehörighet, så då kan jag liksom känna efter gymnasiet om jag vill börja jobba eller läsa vidare. Jag ska dock gå om 1an men det är det värt!

Börjar på tisdag, så det ska bli kul!

Likes

Comments

Eftersom jag nyss har skapat den här bloggen tänkte jag berätta lite om mig själv 

Mitt namn är Alicia och jag är sjutton år. På fritiden gillar jag att fotografera, shoppa, lyssna på musik, hänga med kompisar, mm. Jag ska börja på handel & adminstrations programmet på gymnasiet. I min blogg kommer ni få följa min vardag, se mina bilder, läsa mina tankar och mycket annat.

Jag har tidigare haft en blogg här på nouw men jag kände att det skulle vara kul att börja om allt på nytt.


Likes

Comments