Köpt en ny body, klippt av mitt hår och invigt mina nya klackskor och fått rejääält med skoskav haha.

Nyvaken och precis slängt i mig tacos till frukost, pretty lyxigt om du frågar mig. Idag kommer Michelle till mig!!! alltså kan ni fatta, har inte träffat henne sedan april då hon flyttade tillbaka till Finland. Jo en snabbis då hon var och hälsa på i mars eller något och nu ska hon vara här tills måndag <3 <3 <3 alltså kärlek. Det vaknas halloweenfest (i know en månad förtidigt men yolo), sushi på "vårt ställe", mycket vin, mycket prat, mycket kramar och skratt. Äe kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att få träffa henne igen. Är så glad som flyttade till Stockholm och lärde känna henne innan hon bestämde sig för att flytta tillbaka till Finland. Bästa vän.

Nu hopp in in i duschen, ha en fin helg så hörs vi på måndag igen!!
LOVE A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Eftersom jag tappade både min privata och jobbtelefon i toaletten i förrgår så har jag inte några bilder att erbjuda för tillfället då jag använder mig utav en 4s nu. haha klantig i know. Ska se om jag får liv i mina telefoner i dag då dom legat i ris eller om jag får lämna in dom. Men här får ni iallafall mina hetaste musiktips så får vi höras igen när mina mobiler bestämmer sig för att leva igen. Kyss.

Likes

Comments


​Jag behöver skriva detta. Ert val om ni läser eller hoppar över det, men jag måste få ut shit som stänger inne mig själv.


Jag har aldrig någonsin så mycket som jag gjort under ett års tid känt mig själv så lite som jag gör just nu. Jag vet inte vem jag är längre. Jag har visat så mycket kärlek till personer som inte förtjänat det överhuvudtaget men jag har ändå trots all skit stannat kvar och visat att jag älskat dom. Jag har gett upp mig själv för att visa för andra att dom är viktigare för mig än vad jag själv är. Men det är så otroligt fel och någonstans måste det ta slut och antar att man bara måste ta dag för dag och bestämma sig för att det inte längre får vara såhär och att det inte är värt att lägga så mycket energi på någon som kastar det i soporna direkt.  Det är svårt att bestämma sig men när man väl gjort det så tror jag att det flyter på. Jag måste bara komma till det stadiet då jag bestämmer mig för att det inte längre är okej att bli så nedtryckt av andra och mig själv längre och igår tror jag att jag bestämde mig. Ingen ska längre få trycka ned mig såhär mycket. Det kommer ta tid och det kommer vara svårt men man får heller inte glömma att det är OKEJ, det är okej att gråta, vara ledsen, visa känslor. Att visa känslor bevisar bara att du är stark och att dom som inte kan visa det är svaga. 

Fuck det här, im done!

Likes

Comments


Hello! Var hemma i helgen. Träffade Bellzor och åt tacos och hade sleepover fre-lör, lördag var jag med cass och drog utgång till Skövde. På söndag gjorde cass naglarna på mig och jag åkte hem till mamma och pappa lite innan dom körde mig till tåget. Kom tillbaka till Stockholm sent igårkväll. Idag har jag jobbat och nu är jag helt slut, ska käka lite och sedan kolla serie innan läggdags. Har sovmorgon imorgon också så det ska bli fett skönt. Först läkarbesök och sedan jobb vid halv 12-16.15!

Hoppas er måndag varit bra!!

Likes

Comments


​Godkväll! Har ni haft en bra söndag? Jag har legat i sängen och mumsat chokladbollar ca 80% av tiden idag. Resterande 20% spenderades med Lisa som kom hit på en kopp te och även för att hjälpa mig panta burkar haha. Ska kolla ett avsnitt got och sedan sätta på en podd och somna till den. Imorgon ska jag till jobbet. Avskyr. Jag bokade även franstid till på fredag, ska bli nice. Sleep tight then <3


Likes

Comments


Här är bara några av mina naglar som jag gjort med åren. Tyvärr har jag inte lyckats fota alla som jag haft, tråkigt nog. Några av dessa har min bästa vän Cassandra gjort och några är från Salong i Lidköping. Gör mina naglar hos Cassandra när jag åker hem till Lidköping, hon är så så duktig. Rekommenderar henne starkt. Ska försöka leta reda på något billigt men bra ställe här i Stockholm så jag kan fylla på efter mitt besök hos Cassandra. Nyss hade jag ljusblåa, men dom har tyvärr lossnat. Nya får jag den 29:e igen. Blir en hemlis vad det blir. Ni får hålla utkik hehe.

Vilka är era favoriter?

Likes

Comments


Jag fullkomligt älskar ju skräckisar och jag har verkligen sett det mesta inom genren skräck så mina kompisar brukar tycka det är omöjligt att leta efter en skräckfilm med mig som jag inte sett haha. Men igår lyckades jag och Lisa hitta denna som vi tyckte verkade bra så vi gav den en chans. Den var jättebra och fin också för den delen. Rekommenderar den verkligen. Inte speciellt läskig utan hade mer en fin och bra handling genom hela filmen. Den får betyg 4/5.

Likes

Comments