För någon vecka sedan var jag i Marbella tillsammans med min pojkvän och hans familj. Igår förlängde jag och Eric vår Marbella-trip med 3 dagar då vi inte tänkte så långt när vi bokade första gången. Planen var att vi skulle vara där i 10 dagar denna gången men vi insåg nu i efterhand att det endast var 8 dagar, därför bokade vi en ny biljett igår och har nu 11 dagar där. Vi åker om 11 dagar och det ska bli såå skönt!! Mer om det när tiden är kommen.


En utblick över hamnen i Puerto Banús

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är något jag funderar över konstant nu för tiden. Jag blir rastlös av att inte ha något intressant att göra i vardagen då mina två jobb inte är något jag vill hålla på med i framtiden. Men steg 1 är i alla fall att söka nytt jobb och att hitta någon utbildning som passar mig. Jag har tankar och idéer om hur jag vill att de kommande åren ska se ut men det är så mycket annat som säger emot. Oavsett kommer väl allting att bli bra till slut!


En mamma-bild innan studentdagen drog igång på riktigt.


Jag och min kära vän och baldejt på en av de finaste kvällarna i livet.

Likes

Comments

Några dagar efter studenten var jag i Barcelona tillsammans med Hannah, Felicia, Ida och mammorna. Vi shoppade, solade och åt mat i massor. Barcelona är verkligen en av de finaste städerna jag varit i!! Här kommer några bilder tagna med min mobil.

Likes

Comments

Jag vet egentligen inte vad som fick mig till att starta detta, kanske för att organiserat samla ner mitt liv på samma ställe eller för att ha "någon" att dela med mig av tankar, vardag och diverse saker.

Men jahopp...Jag då, jag är en tjej på 18 år som tagit studenten nu till sommaren och en aning vilsen just nu.
Min sysselsättning för tillfället är jobb tills jag listat ut vad jag vill hitta på i framtiden, sedan är planen att jag ska ta mig tillbaka till skolan. Utöver jobb spelar jag handboll och tränar väldigt mycket då det är något jag verkligen älskar. Sedan umgås jag med kompisar, pojkvän och shoppar då mode är min största passion i livet.
Ni lär väl känna mig under tiden här!


Likes

Comments