Hej! Hoppas ni har haft en bra helg, själv så har den varit bra och det är ju så skönt att vi har sportlov nu! Jag tränar ju fortfarande dressyr för mina vanliga tränare, men idag kom Ingrid Jerlin till Varberg så jag ville testa och se hur det var att träna för henne. Det var en mycket lärorik träning, verkligen, jag lärde mig jättemycket! Vi började träningen med mycket skrittarbete. Vi skrittade i säkert 1/3 av träningen, men det var det helt klart värt. Jag tror många (inklusive jag) underskattar vilken bra gångart skritt egentligen är. När jag rider brukar jag skritta på långa tyglar kanske 5-10 minuter tills jag känner att han skrittar på bra och sedan tar jag tyglarna, skrittar kanske fyra varv och böjer inåt, utåt, flyttar lite sidvärts, öppna, sluta,ja, allt möjligt, men sedan går jag igång att trava direkt. Efter träningen idag kommer jag absolut ägna mer tid åt skritten för det hjälpte oss verkligen framåt. Det jag tycker är bra i skritten också är att man kan ta sin tid att till exempel fokusera på sin sits. Det är väldigt svårt (tycker jag iallafall) att koncentrera sig på en massa saker i till exempel trav för då är det så mycket annat man ska tänka på med och det går ju betydligt snabbare än skritten. I vilket fall så efter skritten red jag lite tagen bakdel mot ridhusväggen i både skritt och trav för att lösgöra honom. Jag rider själv ganska ofta innanför spåret, men det jag tyckte var bra idag var att väggen bromsade upp rörelsen och man fick mer tid att tänka på allt annat. Efter det red vi lite skänkelvikningar som halvt igenom och vi lade också 10-meters volter i både galopp och trav för att lösgöra honom. Temat på träningen var alltså lösgörande arbete. I slutet av träningen red vi på en stor 20-meters volt och jobbade med att sträcka ut formen, korta upp formen och klappa med olika händer för att se om han tar stöd själv eller lutar sig åt något håll. Det vi jobbade mycket med idag var min sits och min inverkan. Vi jobbade mycket på att jag skulle sitta högre med händerna, att jag skulle flytta mig mer på höger sittben (har en tendens att luta mig åt vänster) och att jag skulle sitta stilla med armbågarna och händerna och dessutom luta mig mer bakåt så jag kommer ner i sadeln mer. Därav red jag också utan stigbyglar hela passet. Rekommenderas verkligen för dem som behöver träna på att komma ner i sadeln! Träningen var jättebra och jag fick svar på några frågor som jag fastnat lite på. Det kändes liksom som att vi hade kört fast och oavsett vad jag gjorde, blev inget bättre så jag tycker det var jättelärorikt och nyttigt att någon annan tränare med nya ögon såg mig och Magic! Imorgon är det MiDi-träning och hoppning för Ulrika Bidegård! Så roligt ska det bli!

Ha en bra lovvecka/Alicia

Det blir en tb till Styringe och framridningen till LB:3!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra lördag hittils!

Idag tänkte jag skriva om en väldigt rolig grej som blivit officiell under de senaste veckorna. Det är så att jag har blivit med i talangsatsningen MiDi young riders tillsammans med andra målmedvetna och satsande tjejer. Det ska bli så roligt att få vara en del av den här satsningen och jag ser så mycket fram emot att jobba med alla fina tjejer, tränare, mentorer, samarbetspartner och sponsorer under 2018. Idag tänkte jag berätta lite mer om vad det innebär och vad vi har gjort hittills. Hoppas ni vill läsa!

MiDi young riders är en talangsatsning/elitsatsning där unga ryttare mellan 12-21 år har blivit utvalda att ingå i. MiDi young riders bygger på glädje, gemenskap och framgång och är en elitsatsning som sträcker sig över grengränserna. Det som är så speciellt med MiDi är att oavsett om man har hoppning, dressyr eller fälttävlan som inriktning så tränar man alla grenar. Elitsatsningen går alltså ut på att se vad resultaten blir om unga ryttare tränar alla olika grenar för att bli en sån bra ryttare som möjligt för ett engagerat tränarteam från tidig ålder.

Att träna alla grenar oavsett om man bara tävlar en gren tycker jag hjälper en så mycket i längden och jag tycker det är så kul att MiDi just har det som deras "grej". Om inte jag hade börjat med fälttävlan och terräng förra året hade det inte alls gått lika bra i hoppningen som det gjorde. Tro det eller ej, men terrängen hjälpte mig på så många olika sätt. För det första har vi otroligt roligt ute på terrängbanorna och den glädjen hittade jag också sen på hoppbanan, för det andra hoppar Magic numera (nästan😉)allt jag styr på oavsett om det är blommor, sockerbitar, vattenmattor under hindrerna,vilket han inte gjorde innan och för det tredje så har det inte bara stärkt Magics självförtroende utan också mitt egna, men framförallt vårat självförtroende och band tillsammans. Mitt och Magics band tillsammans stärktes så mycket under förra året då vi tränade terräng. Om man jämför hur det kändes att hoppa en bana på tävling innan jag började träna terräng och efter jag började träna terräng finns det så många saker som bara blev bättre av att träna terräng. Innan jag tränade terräng gick jag in på banan osäker och tveksam för hur det skulle gå, nu går jag in där med Magic tillsammans som ett team som fixar det tillsammans. När jag började lita på Magic när vi tränade terräng förra året började även han lita på mig och utan terrängträningarna förra året hade det aldrig känts så bra som det gör nu när vi tävlar hoppning. Det jag vill säga är att jag tycker det är otroligt utvecklande att inte bara fastna vid en gren. Våga testa nytt, ha roligt, utmana dig själv och din häst för det är det vi i MiDi gör. Ja, det känns väldigt konstigt första gången och det kan se väldigt roligt ut när en dressyryttare hoppar för första gången, eller när en hoppryttare som i vanliga fall vågar hoppa banor på 1.30, men inte vågar sig över en stock på 60 cm på terrängbanan, eller när en terrängryttare ska hoppa banhoppning, men skratta åt det och träna vidare, ta hjälp av andra som är experter på deras inriktning för på så sätt hjälper vi varandra och stärker varandra. Jag tror absolut på att träna varandras grenar, att hjälpa varandra, men framförallt att ha roligt tillsammans är nyckeln till framgång!

Hoppas ni tyckte det var roligt att läsa lite mer om MiDi så lovar jag att hålla er uppdaterade av vad som händer!

Kram/Alicia

#midiyoungriders #nextgeneration #youngriders #futurestars #mångsidigaryttare #samarbete #gemenskap #glädje #framgång #mayidoiteventing #stallbidegård #lundahageneventing #lundahagendressage #andersensfälttävlanscentrum #olsegårdensbandb #gånarphäst #stallbrundin #vitahusenkungsbacka #krafft #becauseallhorsesareindividuals #välmåendehäst #hästfoder #svenskhästrehab #xlntreklam #svenskridsportab #bästaridsportsbutiken #jonsvingsphoto #tjolöholmslott #tinthairandmakeup #bästasponsorn

Alla bilder tillhör MiDi young riders och Jonsvingfoto.

Likes

Comments

Hej hej!
Hoppas ni har det bra och njuter av de sista dagarna på lovet!

Idag tänkte jag skriva lite om dressyrträningen igår och vad som är fokus inom dressyren under 2018. Eftersom tanken är att jag ska tävla mycket fälttävlan under 2018 behöver jag ju träna inom alla disciplinerna, hoppning, dressyr och terräng. Min och Magics svagaste sida bland dessa är dressyren och därför lägger jag och Magic ganska mycket fokus på det nu under vintern så vi kan va 🔛🔝 när fälttävlansäsongen drar igång i mars ungefär. Jag hade somsagt dressyrträning igår och det gick otroligt bra faktiskt. Det vi lägger mest fokus på under träningarna nu är att bara hitta ett bra flyt, en jämn kontakt och en stadig form. Det är våra svagaste sidor just nu. Dessutom lägger vi också tid på min sits för jag har en tendens att kolla ner på högerbogen och då sjunker min höger axel och då flyttas jag snett i sadeln... inte bra alltså så igår låg det endast fokus på mig och min sits och det gick väldigt bra faktiskt. Vi började att värma upp lite på volten och sedan satte vi igång med att träna på min sits. Jag red mycket mot speglarna så jag såg mig själv i speglarna och kunde rätta till det som var fel. Det som gick så himla bra igår var att när jag enbart fokuserar på min sits och min kropp har jag inte tid att sitta och göra andra olater och därmed blir både mina skänklar och mina händer bättre trots att jag inte fokuserar på det, bra va? Igår var en träning som man verkligen fick energi av så idag red jag till ridhuset igen vid 7 på morgonen och repeterade det vi gjorde igår fast red inte alls lika länge eller lika hårt och han kändes ännu lite bättre än igår trots att han var jättefin igår! Imorgon och på måndag har jag dressyrträning igen fast med en annan tränare och jag är sjukt nyfiken på vad vi hittar på imorgon. Jag tycker det är otroligt bra att träna för 2 olika tränare för det den ena inte ser, ser den andra och då blir resultatet på topp!! Hoppas ni har en bra dag idag så hörs vi!😍❤️

Gullig, men svettig häst efter dagens pass!😍❤️

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra! Själv är jag är lite småförkyld, men om man börjar året på botten så kan det ju bara bli bättre, eller hur? ;) Idag är det första januari vilket innebär början på ett nytt år och därmed också nya möjligheter. Jag ser så mycket fram emot vad 2018 har att erbjuda!

Det var längesedan vi sågs sist, men det är endast för att jag haft så sjukt mycket att göra nu de sista veckorna av året. Jag tänkte att detta inlägg skulle bli en liten uppdatering om vad jag har gjort under de senaste veckorna och även lite nyheter om Magic. Det som har tagit mest tid under de senaste veckorna är nog skolan. Skola, skola, skola och lite mer skola är vad jag sysslat med. Jag uppfattas nog ganska ofta som tjejen som har ganska lätt för sig och aldrig behöver plugga, men alla timmar jag inte lägger på ridningen lägger jag på skolan eftersom jag älskar mig att lära nya saker och alltid försöker göra mitt bästa, för mer än så går det inte att göra. 

När alla saker äntligen var klart i skolan kom det där efterlängtade jullovet. Det var så skönt att bara en gång för alla lägga skolan bakom sig och stolt summera vad man åstadkommit under terminen och äntligen känna, nu har jag gjort allt, mer än så kan jag inte göra. Det var sååå fruktansvärt skönt att bara kunna lägga sin tid på att vara med familjen, kompisar och sist men inte minst min häst, de saker som ger mig energi och drivkraft. Jullovet var välbehövligt helt enkelt. Vi har haft en jättemysig jul tillsammans med familjen och även otroligt mysiga dagar i mellandagarna där man bara kan få känna känslan att man egentligen inte behöver "göra något speciellt". Sen är jag ju den människan som jag är som älskar att göra saker, helst flera saker samtidigt för att utnyttja tiden så mycket som möjligt, men känslan är ändå härlig att känna haha.

Under de senaste veckorna har jag också ägnat mycket tid åt min häst och jag måste ändå säga att allt med Magic under de senaste veckorna bara känts så himla enkelt och ni hästmänniskor vet att om det någonsin känns enkelt är det bara att njuta så länge det varar för att på en sekund kan man vara på botten igen. Allting som vi gjort tillsammans har bara känts så himla enkelt. Under den tiden jag varit borta härifrån har jag och Magic hunnit starta två hopptävlingar där vi bara fått med oss en så himla bra känsla där allt bara känts enkelt. Vi har också hunnit med två terrängträningar utomhus och en terrängträning inomhus där allt också känts så himla enkelt. Ärligt är jag lite chockad själv att allt bara går på en dans på rosor just nu, men jag tror det är för att under de sista träningarna och främst under inomhusterrängen har jag och Magic samarbetat på ett helt annat sätt. För varje hinder vi hoppat har vi tagit oss över tillsammans, som ett team och den känslan har jag inte känt innan. Det känns som om jag börjar lära känna den "äkta" Magic och inte det skalet han sätter på när han inte känner ryttaren eller när han är osäker. Efter svackan vi haft tidigare i år där allt bara känts helt hopplöst är detta bara så himla underbart och det känns ju fantastiskt att inleda 2018 på detta sättet. Igår avslutade jag 2017 på bästa möjliga sätt genom en mysig uteritt i skogen med en bra vän och våra älskade fyrbenta vänner. Jag tror och hoppas verkligen att 2018 kommer bli ett bra år och jag ser fram emot att se vad det har att erbjuda!

Kom ihåg att ta hand om er, att ta vara på möjligheterna ni får, att tro på er själva och det jag tycker är mest fascinerande är att vi nu har ett helt nytt år framför som vi kan forma precis hur vi vill, så se till att forma erat år till det ni vill allra mest!

If you can dream it, you can do it!

Ha det bra, så ses vi/Alicia<3


Här är några underbara minnen från 2017! 2018 here we come. <3

Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni haft ett bra höstlov och en bra helg. Jag tycker själv att lovet gått alldeles för fort, men det gör det väl alltid😂. Jag och Magic har hunnit med en hel del på lovet. Vi har hunnit med en riktigt bra hoppträning där allting bara kändes sjukt lätt även fast hinderna blev högre. Vi hade tempot, rytmen och piloten skötte sig när det gällde vägar och blicken och då blir allt bara perfekt. Så härlig känsla👌. Vi har också hunnit med två dressyrträningar där Magic också varit jättefin. Vi har börjat på ett litet ”nytt projekt” och ”rör” om ganska mycket i min ridning just nu för vi måste liksom gå upp till nästa trappsteg. Vi har satt på mig sporrar och Magic och jag har väl lite olika åsikter om det. Han tycker jag är jobbig och kickar i nästan varje steg när jag lägger på ytterskänkeln och då är det bara att försöka sitta kvar hahha😂🙈kan säga att i fredags var jag nära marken. Efter en kamp under båda träningarna blev han jätte, jättefin verkligen!!! Med sporrar har han en helt annan framåtbjudning, ett helt annat driv i steget och när han går lite mer av sig själv blir det också lättare för mig att sitta stil med händerna. Bara att kämpa vidare där alltså. Annars på lovet har jag umgåtts mycket med mina fina vänner, pluggat lite (borde pluggat betydligt mer), sovit och ridit. Mitt liv i ett nötskal helt enkelt. Igår hann vi också med KM i dressyr på ridklubben och det gick inte så himla bra kan jag inte säga. Jag har en väldigt dålig inställning när det gäller dressyrtävlingar för det har typ aldrig gått bra, men jag menar det blir ju inte bättre av att jag är negativ hela tiden för då går det ju dåligt, så jag måste tänka på att tänka positivt. Magic var sjukt het och extremt känslig och det var även första gången jag tävlade med sporrar så det blev väl ett blandat resultat, men på framridningen var han sjukt fin tack vara all hjälp av min mini-tränare😘😘men inne på banan i båda mellantraven blev det galoppomslag...😰=väldig känslig häst så vi missförstod varandra. Sedan råkade han göra ett galoppombyte i övergången till trav också, men stundtals var han riktigt fin faktiskt. Formen var mycket bättre, drivet var mycket bättre, även fast han var känslig och mina händer var mycket bättre så man får se det positiva och vända det negativa till något positivt som man kan förbättra. 63 % blev det ändå, trots alla stora missar så tänk vad bra resultatet hade kunnat bli. Innan tävlingen igår var jag också på fälttävlanskurs vilket var sjukt kul och idag ska vi hoppa terräng med Sandra Gustafson, TJOHOOOOO. Sista terrängträningen för i år och det ska bli sjukt kul. Kommer säkert ett inlägg om hur träningen gick senare ikväll. Hoppas alla har en bra sista dag på lovet!/Alicia💗👌

Bilder från förra träningen för 2 veckor sedan❤️😍

Likes

Comments

Heeeej på er. Hoppas ni haft en bra söndag trots detta sjukt dåliga vädret...🌧🌧. Jag har inte uppdaterat på ett tag, men jag var vart lite sjuk till och från och haft sjukt mycket prov, inlämningar m.m... ni fattar😂❤️Jag och Magic kämpar på som vanligt och det går super duper bra. För det första hoppade jag terräng förra söndagen på Hermanstorp och Magic var sjukt fin! Tittade inte på något och var helt klockren och jag har till och med lyckas släppa lite på handbromsen, vad hände liksom?😂I början av denna veckan blev Magic vaccinerad så jag skrittade endast i några dagar och i fredags hade jag en helt fantastisk dressyrträning där Magic var otroligt fin. Vi jobbade mycket med att gymnastisera honom och till slut blev han riktigt fin, särkilt i formen. Jag och min tränare pratade lite då också om att varför jag inte rider med sporrar på en sådan segis hästis😂och anledningen till det är för att när jag testat rida med sporrar har han bara kickat och vart skitsur och bockat o hållt på och då har jag ju alltid tagit av sporrarna när han blev så arg och då kommer han ju undan insåg jag efter fredagens träning så i lördags följde jag upp arbetet från träningen med sporrar och det blev en svår kamp kan jag meddela. Magic var skitsur och jag fick inte ens nudda honom innan han kickade, men när kampen var över och han började acceptera sporrarna blev han en HELT annan häst och jag bara älskar den nya hästen. Han hade ett helt annat steg, bar sig själv på ett helt annat sätt och han var värsta dressyrhästen hahah så jag är jättenöjd med honom. Idag hopptränade jag för Pontus Hugosson, fatta va kul😍😍😍Vi hade markarbete för det mesta, travhoppning, lite galoppbommar, fokus på vägar osv och det var väldigt roligt! Jag fick många bra tips på hur jag ska rida Magic bättre och hur vi ska bygga mer styrka under vintern. Det var lite extra kul att han sa att jag red en så svår häst så proffsigt och bra👌nästa vecka händer det inte så mycket förutom att jag måste lämna in massa inlämningar och göra redovisningar och hejsan svejsan innan lovet🙄shit va jag önskar att man bara kunde rida på dagarna😂❤️❤️❤️hoppas eran regniga söndag fortsätter på topp! Kram/Alicia💗

Min terrängtiger🙃🐅❤️ 📸: Bästa syrran😘

Likes

Comments

Hej allihopa! Ny start på veckan då, känner mig inte riktigt redo för det då jag redan idag har massa redovisningar och inlämningar i skolan, kul🙄💗Det ska ialf bli kul på dressyrträningen ikväll och på dressyrträningen på fredag😂, vi kör all in på dressyr nu, nej faktiskt inte, men jag behöver göra något åt min sits nu så då blir det hårdträning. I helgen var vi och tävlade sista omgången med div 2 laget och det gick bra tycker jag! Nytt program som jag endast hade ridit igenom en gång på träning, då red jag också fel väg så det var ju lite skakigt, men vi kom runt, glömde inte av vägen, med en superbra form dessutom. Tempot var kanske lite sämre, men av någon anledning dör han alltid inne på banan och vägrar att ta min skänkel, det får vi jobba på. Resultatet blev 63,485 tror jag, så med nytt program är vi nöjda!! Igår var jag uppe och red kl 7.00, travjoggade honom utomhus på långa grusvägar och det verkade han uppskattade  då han frustade i varje steg under en period😂. Igår åkte vi sedan på lite shoppingäventyr, sånt man inte hinner i vanliga fall när man har häst. Senast vi shoppade var i London, Augusti, ops😂. Jag köpte ialf en ny hjälm😍😍😍, så glad! Köpte en samsheild, utan solskärm med rosé!! Superfin var den och ska bli kul att testa den idag. Jag köpte också hovolja, nya broddar, hästgodis osv till Magic. Till mig själv köpte jag en ny kappa... också lite extra kul😍❤️Köpte också ett par jeans. Efter gårdagen var mina pengar absolut slut så jag antar att nästa shoppingäventyr blir på Sweden International Horse Show!! Ska bli så kul att få ta med familjen till Stockholm❤️då är veckan igång alltså! Nu ska jag gå upp snart och skolan drar igång klockan halv 9✊️Jag hoppas alla får en bra start på veckan/ Alicia🌸

Bilder från tävlingen❤️😍📸: Syrran

Likes

Comments

Hejsan allihopa!! Hoppas alla haft en bra torsdag för det har jag även fast det vart en händelserik dag. Idag började vi skolan med fysik prov på 6 kapitel... ja, det låter ju inte så himla roligt och prov kanske inte alltid är så roligt, men älskar fysik och att matte så det passade bra. Direkt efter no-provet skulle jag och några kompisar redovisa den industriella revolutionen i ett seminarium i historia alltså. Det gick också bra😍på EM hade vi bild och simning. När jag kom hem åt jag och sedan åkte jag ut till stallet. Idag red jag ut tillsammans med en vän till radiostationen och bort på långa grusvägar. Vi hade de väldigt mysigt och mycket galopp blev det😂älskar bara att rida ut tillsammans med bra sällskap en vardagskväll. Man kommer bort lite från all stress och plugg och kan bara leva i nuet! 😍❤️Imorgon har jag hoppträning och på lördag går sista omgången av Div 2 dressyren... ska bli kul, men nervöst för det är nytt program igen😂😆vi får se hur det går!❤️ha en bra morgondag så kommer ett inlägg om hoppträning imorgon!/Alicia🌸

Gammal bild från en dressyrtävling i våras❤️🌸

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Varit ett tag sedan vi sågs senast. Har haft så sjukt mycket att göra. Allt med Magic där jag lägger minst 3 timmar varje dag... friidrotten+alla läxor, inlämningar och prov. Alla som säger att 8:an är värst... jag håller med🙄😂💗Igår tänkte jag lagt upp en inlägg om hopptävlingen och debuten i 1.10, men det hann jag inte direkt eftersom vi var borta från 7 på morgonen till 7 på kvällen och sen la jag mig i princip och sov... var sååå trött. Tävlingen gick väldigt bra trots allt. Det var mycket väntan och klasser som flyttades hit och dit vilket orsakade mycket konstiga framridningar. Igår hoppade jag först en LC (1 m) som förklass och för att känna in banan lite. Känslan var jättebra och det är ju bara rena drömmen att hoppa på EM underlaget😍😍. Målet för den här rundan var ett bra tempo och det hade vi minst sagt. Det slutade dock med 4 fel på ett räcke med vita bommar där Magic bara petade till bommen och så ramlade den ner. Sånt händer... Jag tog dock med mig känslan som jag hade i 1 m klassen till debuten i 1.10. Eftersom det var andra omgången av div 2 tävlingen och jag inte tillhörde något lag hoppade jag innan lagklassen och 1.10 var efteråt så mellan klasserna fick Magic vila, äta och återhämta sig lite, medan jag hade världens roligaste dag med mina allra bästavänner som alltid gör en tävlingsdag sååå mycket roligare när dem tar sig tiden att stötta och hjälpa mig😘Vi åt, skrattade, käkade godis, hade party i bilen, kämpade med att få ut alla irriterande flugor, kämpade med att öppna takluckan på bilen, som vi sedan insåg att bilen måste vara på för att göra😂, hälsade på Magic och kollade på lagklassen, världens roligaste dag helt enkelt. Efter några timmar var det dags för debuten i 1.10. Jag startade väldigt tidigt och var därför tvungen att rida fram och hoppa fram innan jag gick banan. Under tiden som jag gick banan med en av mina fina vänner, gick den andra med Magic så han hölls i rörelse. När jag gick banan kändes hinderna väldigt höga och breda och jag bara avskyr att bakbommarna på oxarna ligger på 1.15 då när man hoppar 1.10. I vilket fall som helst var det bara att ta sig över spärren. Jag hoppade upp på Magic. Tog ett till språng innan jag gick direkt in på banan. Han kändes ganska trött, men jag satte upp en bra galopp från början och vi lyckas faktiskt ta oss runt hela banan med endast 4 fel. De 4 felen tar jag helt på mig eftersom vi kom på ett mellanavstånd på en oxer och jag visste att om jag hade väntat hade han antingen stannat eller hoppat stillastående så jag tryckte iväg honom ganska tidigt på en oxer och med det tog vi också med oss bakbomen... men sånt händer och med tanke på att det var min debut är jag riktigt nöjd! Ganska surt att jag endast var 17 hundradelar från placering, men nästa gång kanske jag är den med marginalerna på min sida. Jag hade i vilket fall som helst en riktigt bra dag och idag har jag haft en riktig stallförmiddag som började kl 8😂😍tillsammans med de andra i stallet har vi klippt våra hästar. Magic var inte jätteglad och hoppade runt helt vilt så jag fick ta det jag kunde, men han blir ialf inte lika varm nu, även om pälsen vid huvudet är lite kaos. Sedan har vi mockat och fixat allt, jag och Karin red ut en sväng och sedan påbörjade vi också krattning av grushagen till de leriga dagarna i höst! Nu i em har jag nästintill sovit bort hela dagen, mår inte så himla bra. Har ju varit förkyld fram och tillbaka och när jag håller på att bli bra igen, kommer det en tävling då jag anstränger mig och sen ligger jag här igen😂❤️Aja, det var värt det och jag hoppas ni har en riktigt bra söndagskväll!!! Imorgon ska jag rida lite dressyr tänkte jag till helgens tävling... kanske ska lära mig programmet först😳😂😘Ha det bäst/Alicia😍

Bild från framhoppningen😍

En bild från coach-snacket efter första klassen igår med mina underbara vänner😘❤️

Dagens klippning...😳😂❤️önska att jag hade en mindre livrädd häst.

En bild från 1.10 igår😘👌Bästa syster står för alla bilder❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Igår var jag på hoppträning på Olsegården och det gick riktigt bra faktiskt!! Fokuset låg på ryttarteknik och vi hoppade en del svåra linjer som en C-båge, med ett kort avstånd på 3 språng och en stor vattenmatta i mitten. Efter terrängen i lördags (fortfarande chokad) kände jag i uppvärmningen att jag red lite slarvigt😂red som en terrängryttare, men banhoppningstänket kom tillbaka till mig efter uppvärmningen och då blev det riktigt bra. I slutet hoppade vi en bana runt 1,10-1,15 och det kändes faktiskt inte högt, så vi är mer än taggade till lördagens tävling där vi ska hoppa först en förklass i 1 m o sedan en A:0 A:0 i 1.10. Ska bli jättekul!!! Det var ju första träningen efter att han fått massage och han kändes mycket mer framåt, pigg och han kändes mer lösgjord i kroppen, vilket är kul att se att det faktiskt ger resultat. Nu på morgonen ska jag ta en liten uppvärmningsrunda ute och sedan ska jag trimma lite byten i paddocken var tanken. Först ska jag dock släppa ut hästarna som står och väntar på mig😂(bloggar från sadelkammaren). Senare idag ska jag till Liseberg med kusiner och hela familjen så det ska bli sjukt kul! Ha en toppen lördag så ses vi snart igen! /Alicia💕

Ingen bild från igår så en bild från terrängen får det bli! 💗

Likes

Comments