Hej! Jag har inte uppdaterat alls bra på senaste men jag har verkligen inte hunnit! Det har hänt ganska mycket det senaste, jag har blivit tonåring, kurt (min farmors man) har fyllt 80 år:)), skolan har börjat, och i dag var jag och typ 10 kompisar på pizza 4 you och åt:)) det var jätte kul!

På min födelsedag fick jag en iPhone 5s, väska, skal och en väska! Jag hade tänkt att kanske lägga upp ett inlägg så att ni får se.

I dag började dagen med gympa, sen sluta vi 12 och då gick jag och några klasskompisar och åt pizza istället för skolmat:) Just nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt en liten stund sen ska jag mamma o Emma in till stan till några kompisar och äta:) Hoppas alla får en bra fredag

Pizza:)// en selfie:))))// en bild från bär jag hade klippt mig i måndags

2 bilder från när Kurt fyllde 80 år:))​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Ja i går blev jag tonåring! Haha det var jätte kul och jag fick fina presenter! Dagen började med att mamma o Emma kom in till mig och sjöng! Jag fick en iPhone 5 s, så vi behövde ett simkort så då åkte vi till Frölunda och fixade de. Sen åt vi och hade bara en lugn dag!❤️😜
Just nu sitter jag i soffan och ska åka till Ullared snart, vilket ska bli JÄTTE kul!! Ha de så bra så hörs vi:))

Likes

Comments

Det var jätte mysigt och i morgon blir jag tonåring...​

Likes

Comments

Hej!! Förlåt för dålig uppdatering. Det har varit mycket med fotbollen, skolan och annat. Det senaste har varit bra, hittat på mycket kul. Men i dag började nationellaproven vilket var sådär, men det gick helt okej hoppas jag! Efter skolan åkte jag hem och har bara tagit det lugnt inte pluggat något. Ibland behöver man ju lite paus från det också. I morgon är det tisdag och inget speciellt händer, tror jag. Hoppas att ni haft en bra dag så hörs vi! Lovar att jag ska bli lite bättre på att göra inlägg.

Likes

Comments

Chokladfondy med Matilda// En bild från när jag och Kajsa åkte pulka

I lördags tittade jag och Ebba på LoL, en så bra film

Snöbolskrig// 4-gott

Jag och Bernhard// Kvällspromenad med Kajsa// Lite gott innan träning​

Likes

Comments

Godmorgon alla! I dag när jag vaknade, vakna jag upp med att det var helt vitt ute och det snöar massor. Guud va mysigt:)))) Så idag blir det nog en promenad ute i snön och sen vid 4 ska jag träna! Gårdagen blev väldigt lyckad vi skratta en massor och hade jätte kuul!! Hoppas att ni får en bra lördag ute i snön så hörs vii!

Myslördagmorgon!​

Likes

Comments

Hej! Förlåt för jag inte har uppdaterat på sistone men jag har haft mycket med skolan och har inte haft tid. Det som har hänt det här dagarna, I söndag spelade jag Ö-bollen vilket vara super kul och vi kom tvåa i B:slutspel. Resten av veckan har bara gått åt till plugg och skola.! Nu i kväll ska jag ha några kompisar här vilket ska bli jätte kul! Hoppas eran vecka varit bra så hörs vi!!

Likes

Comments

H&M/ 99kr​

Glitter/25 kr

Likes

Comments

Haha vad tittar mamma på??

Emma gillar inte att jag tar kort..​

Likes

Comments