Resor 🌎🌍🌏, Tankar & Känslor, Vardag

Igår efter skolan hade jag körlektion, efter den så väntade jag på Amanda. Vi gick till kopparhatten och åt lunch där och sedan gick jag till tågstationen. Mamma skjutsade dit mig, de jag tyckte var så skönt var att enligt SJ så behövde jag inte byta tåg för att ta mig till Stockholm. Jag fick en sms biljett dessutom.

Men så blev inte fallet. Jag blev irriterad på att stanna och vänta in varenda tåg vid varje station. Sedan fick jag en magkänsla över att jag var på fel tåg och snapchatade bla Amanda om de. Att de verkligen kändes fel. Hon ba fråga då, men jag gjorde ej det..
Tillslut säger en tant att nu är Örebro slut destinationen! MIN PANIK!!!! Jag frågade en tjej och ba går inte tåget till stockholm?! Hon ba nej... Så jag sprang till en som jobbade där och jag var frustrerad då dem hade checkat min biljett TVÅ GÅNGER!!! Och de hade gått igenom båda gångerna. Hon bad om ursäkt och sa att det finns ett tåg till Stockholm som skulle gå 20.46 vilket var ca 1.45 timme kvar.. Jag ringde först Helena sen mamma och sen Amanda och grät om och om igen för varje gång jag behövde berätta vad som hade hänt. Jag grät inte för jag var rädd utan för jag var trött och ville bara komma fram och inte hamna i Örebro. Jag visste inte ena vart de låg?! Så jag yrade runt där, arg var jag å.

Sen när de var dags att gå tillbaka till tåget, fick jag PANIK och ba vart fan är min resväska. Sprang på tåget och den var inte kvar. De var dessutom fel tåg visade de sig. Jag sprang till en som jobbade och hon ringde det tåget, men de hade inte hittat något bagage. När de sista tåget till Sthlm kom så bad jag lokföraren att vänta om jag fick springa och kolla efter min väska. Han nickade men sedan kom han efter mig och ba: vi måste åka nu om du ska med. Jag hoppade på tåget och ringde Helena och störtgrät på tåget som var fullt dessutom. Min väska var stulen, jag var förkrossad, mitt pass låg i och jag skulle till Paris om några timmar... Sen ringde jag mamma och grät minst lika mycket om inte mer, å sen ringde jag Amanda och grät lika där och hon skrattade ju inte lika mycket som första gången när jag berättade att jag var i Örebro och inte i Sthlm.
Alla mina nya kläder låg i väskan + så mycket mer. Jag var dock mest orolig för resan. Hur skulle jag ta mig till Paris utan resväska?!

Och inga saker hade jag heller för den delen..

När jag kom fram till Sthlm hämtade Helena upp mig, fick låna kläder av henne. De var tänkt att vi skulle fixa nytt pass men de skulle vi inte hinna då flyget gick 07.15. Så vi chansade på att de inte skulle checka passet. VILKET DOM INTE GJORDE!!!! Hon hade guldkort = VIP kort så vi fick gå före alla andra i kön och fick gratis frukost! Lyxigt!!

Dom checkade inte passen i Franrike när vi kom fram heller! Vilket var såååå tur!

Sen har vi ätit på ett café och fikat på ett annat café. Vi bor på ett Hotel som heter Hotel Cecilia som ligger precis vid triumf bågen. Sen tog vi tunnelbanan till utställningen av Christian dior. Stod i en timmes kö och vandrade runt där i två timmar! De var så mycket att se och så fina klänningar. FINSTE utställningen vi har gått på konstaterade jag och Helena.

Sen gick vi till Louvren och där fanns Mona Lisa och torson Nike! Vilket var väldigt coolt. Vi fick dessutom komma in gratis då vi försökte fixa biljetter för att slippa stå i den långa kön. De gick inte så vi ställde oss i kön å sen kom en av vakterna och hämtade oss och släppte in oss före alla andra!!!!! SÅ HIMLA SNÄLL!!!!
Där inne fick jag dessutom ett email, OCH GISSA VAD DET VAR OM?!?! MIN RESVÄSKA HADE HITTATS!!!! OMG VAD JAG BLEV GLAD!!! Mamma och pappa ska hämta den i Stockholm imorgon <333 bad en liten bön till gud, för jag var verkligen helt förkrossad över att väskan försvann och värde var kring 11-12 tusen!!

Sen har vi shoppat och shoppat, och shoppat, ska ta kort sista dagen på allt. Helena har också minsann shoppat! Sen åt vi sushi på ett riktigt coolt ställe. De var rullbandssushi = rullband med sushi som man får ta ifrån och välja själv. Riktigt gott!!!!!!

Varmt är de här också, kanske 22 grader sol? Nu på kvällen var de såååå skönt. Jag mår så mycket bättre nu.

XOXO A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tankar & Känslor, Vardag

Som ni vet så gillar jag att blogga om hur jag mår, om jag har varit med om något eller saker som jag tänker på. Så nu ska vi snacka om skolan,

Jag började den 23 augusti, intro dagar då man inte gör något. Kollar schema och checkar olika saker. Å nu har det gått två veckor, två inte så bra veckor. Men jag överlevde och de kommer jag göra i fortsättningen också. För värre saker har jag definitivt varit med om.
Det var svårt att komma tillbaka till skolan igen, jag går andra året nu, medans mina jämnåriga går tredje året.
Det kommer bli tungt nästa år utan dom, liksom inte få träffa Amanda varje dag? Hur kommer jag klara mig.

Veckan har varit tuff, jag har haft ångest, och somnat ledsen/arg, vaknat med osäkert och haft magkatarr pga stressen. I fredag släppte en del av de, vilket var skönt. Nyss så släppte det ännu lite till, varför? För att jag får hjälp, jag vet vem/vilka jag kan vända mig till och få ett klokt svar eller en bra tankeställare. Just nu var de Samuel, vi FaceTime'ade kanske 2 timmar? Han fick att skratta och fick mig en tankeställare och samtidigt fick mig smartare i situationen.
Tacksam över det! Så imorgon är det nya tag bara. Skit i det som får dig att må dåligt och fokusera på det bra. Det tar bara onödig energi ifrån mig och min skolgång.

Jag blir glad att jag har några vänner jag vet att jag kan prata och vända mig till utan att känna mig jobbig. För jag vet att dom tycker om mig för mig, och skulle inte ändra de pga mina humörsvängningar samt problem. De lyssnar på mig och förstår mig. Å det gör mig så glad!!! Tusen tack<3

Inhale & Exhale , jag måste lära mig att släppa vissa saker i mitt liv och bara fokusera på det som får mig att le.

XOXO A

Likes

Comments

Resor 🌎🌍🌏, Bilder

Idag så åkte vi runt halv 11 kanske till goodmorning hotell som vi ska sova över natten då vi behöver gå upp 04.00 nästa dag. Jag somnade 03.30 natten mellan fredag till lördag, å gick upp 09.00 så jag är ju ganska trött nu. Jag var till rådis vilket är en ute servering där man ja dricker, umgås och dansar. Eftersom jag är 18 år nu så får jag det.

Iaf jag tänkte blogga mina dagar här. Jag kommer uppdatera på instagram också!
@aalicewiklander

XOXO A

Likes

Comments

Tankar & Känslor

Mitt liv är inte perfekt eller alltid på topp, de är ju ingens. Mitt liv är som en berg och dalbana, en karusell ingen skulle våga åka med i. Den är jobbig och lång, men den kan även gå riktigt långsamt i uppförsbackarna då de är som jobbigast. Trots det så finns det faktiskt bara en person i mitt liv som har varit med mig genom allt.

Amanda Yakoub

Hon vet ni säkert redan vem det är, men jag ser upp till henne så mycket. För hon lär mig saker, lär mig att utvecklas som person. Försöka se saker på andra sätt. De finns inget dåligt med henne för det spelar ingenroll vilken tid på dygnet det är, jag kan alltid ringa henne å hon svarar alltid.

Hela mitt liv i USA tex, 7 timmars tidsskillnad men hon var tapper nog att svara klockan 5 på morgonen på en skoldag. Hon svarade klockan 3 på natten när jag ringde å stor bölade ( dock för att jag skulle byta värdfamilj, hon stod å skrattade pga jag kunde knappt andas osv ) men liksom även när jag var på andra sidan jorden å klagade hela första halv året så var det hon som stod ut å lyssna på mig.
Du lyssnar fan alltid på vad jag har säga oavsett hur dumt de är och ointressant.

Tack Amanda tack för att du är min bästavän, tack för att du verkligen finns för mig, har tålamod med mig och är förstående i alla lägen.
Du är bäst i hela världen.

XOXO din Alice <33333

Likes

Comments

Tankar & Känslor, Vardag

Är det bara jag? Nej det kan det inte bara vara jag. Det måste finnas fler som tänker som mig. Men alla kanske inte vågar yttra sig eller kommit så långt i tänkandet.

Något jag tycker är jobbigt i dagens samhälle är.. ja mycket när jag tänker efter, men något som påverkar oss är.. ja men de är ju mycket de också. De första som kommer upp i huvudet är.. ja alltså det är ju mycket de också. Om jag säger socialmedia så fyller det i meningarna, de är jobbigt och de påverkas oss så enormt mycket. De är oftast de första vi göra när vi vaknar, går till skolan, i skolan, lunchen, efter skolan, middag, efter middagen, kväll, innan du ska sova. Socialmedia är de vi använder och är uppkopplade på 24/7. Har ni ens tänkt på hur mycket vi människor är inne på våra mobiltelefoner? Har ni någon aning om vad man gjorde förr i tiden när man inte hade socialmedia?

Innan socialmedia fanns så lekte man med typ barbies, byggde med lego och lekte "alla under hökens vingar". Nu idag så använder små barn instagram, snapchat, musically, youtube, videofyme. De är uppkopplade på internet. De leker knappt med varandra utan de sitter och har en konversation genom snapchat istället??!?!!
Jag tycker att de är så synd och ja "fel". Livet är mycket mer än socialmedia.
När vi ungdomar träffas så hamnar vi i soffan med mobilen i handen och snackar skit, eller festar och snapchatar till alla vad roligt man har. Man behöver inte vara på alla fester för de känns ju nästan som man är där om man kollar på allas mystory istället. Lite sjukt va? Men sant!

Folk idag har blivit galna. Förhållanden kan balanseras på en like på en instagram bild, eller om någon kommenterar ens bild. Det finns appar som man ska hitta sin "kärlek" på tex: Tinder.
Varför inte ta dig ut istället och bjud ut någon? Tro mig de är så mycket spännande än att vänta tills någon ska swipa dig tillbaka så att ni kan börja skriva. I USA så är det mer en självklarhet att man frågar den man vill gå ut med. Det är vanligare att man gör de genom socialmedia men de är bättre att fråga personen, än genom att hitta någon på tinder.

De blir väldigt falskt och dubbelmoral av folk som snackar skit om någon till andra och sedan kommenterar hens bild som man nyss sa att man hatade. De tror jag att många känner igen sig i. Min fråga till er är " wtf varför? " om du inte tycker om personen eller i detta fall. "Hatar" varför varför varför kommenterar du "åh vad fin du är". Är de ett sett så du ska må bättre om dig själv, eller vill du ha en bekräftelse av den personen? Är du ute efter att försöka få hen att kommentera ditt foto när du lägger ut något? Eller står du inte för det du nyss sa om personen?
Snälla nej sluta. Jag personligen stör mig otroligt mycket på det, jag gör de verkligen, pratar du illa om någon person till mig och sedan går in och kommenterar hens bild om hur snygg den är eller är världens bästa, alltså ja du kallas dubbelmoral.
Jag litar inte direkt på sånna heller. Faktum är att min tillit till många är väldigt svaga. De har jag dock redan skrivit om i ett tidigare inlägg.

Självklart så finns det bra saker om socialmedia också, men just nu ser jag mer av de negativa. Pga socialmedia så uppkommer mer hat. Fler personer tar livet av sig pga en elak kommentar eller rykten som sprids tex. De händer så mycket. Man visar en ytlig sida av sig och sitt liv oftast. De tycker jag är fel. Livet är inte perfekt, inte för någon.

Lägger man upp en bild när man gråter istället för glad. Så är man ute efter uppmärksamhet.

Lägger man upp en bild när man är ler eller skrattar än att bara vara glad så är man ytlig.

Lägger man upp en bild i underkläder istället för bikini så är man en hora, ute efter bekräftelse.

Lägger man upp en bild på något man har köpt så vill man skryta.

Varför ska det vara såhär folk tänker idag? Jag ser en förändring ibland. Men oftast så är det såhär det slutar att folk tänker. Man letar fel på folk. Kommenterar för sig själv hur en person kan se ut sådär, göra si och så, varför drar hon in magen? Varför står han och spänner sig. Vem tror hon att hon är? Sluta sluta sluta.
Jag mår dåligt när jag säger något illa om någon när jag tänker efter.
Jag hatar mig själv för att vara en dubbelmoral också, men jag jobbat på det. Jag kommenterar inte någons bild som jag inte tycker om för bekräftelse men jag pratar väl illa om andra. De har jag gjort och de kommer jag säkert göra i framtiden också. Men jag lovar att jag ska jobba på det också!
Det finns så mycket annat ROLIGT man kan prata om. Ellerhur!? Vi måste bara vara mer kreativa.

Snälla tänk på vad du säger, vad du gör och vad du tänker.
Och med de sagt, hejdå instagram på ettag. Jag har valt att ta bort mitt huvudkonto på instagram och rensat mina bilder på min privata. De är redan en som har märkt det och han försökte söka på mitt namn och trodde att de var något fel på instagram. Men nej så är inte fallet.
Jag märker nu att de är fler som tror att jag har blockat dom, så jag fick lov att skriva ut det så ni inte tror att jag har blockat er för någon andledning. Jag får se om jag tar tillbaka instagram. Men just nu tycker jag inte om stämningen, omoget å inte att bra ställe helt enkelt. Det är en "plats" som ger mig ångest och jag mår bara dåligt av det. De tar för mycket energi att störa mig på folk osv. De är min åsikt.

Ta hand om er!
XOXO A

Likes

Comments

Som i mina tidigare inlägg skrev jag lite om min tillit till andra personer. Men jag tänkte skriva lite djupare och mer om det idag.
Berätta gärna om ni känner igen er!

Förut så litade jag på alla, eller ja de flesta. De behövde inte göra något mycket alls utan jag tog det förgivet. Om jag bad någon att lova inte säga det här till någon, så antog jag att hen skulle hålla det. Inte hade jag några funderingar på om personen kommer springa till första bästa å skrika ut allt jag berättade nyss.
THAT'S WRONG!

I dagens samhälle så går det knappt att lita på någon. Inte ens sina närmsta. Du kanske tror att dina bästavänner aldrig skulle säga något som du har sagt till dom. Tyvärr så är det så att de ät nog många av dom som har redan gjort det, fast du kanske inte vet om det ÄN! Ofta så kommer sanningen fram, antingen till personen som gav sin tillit till dig eller kanske till personen du snackade skit om.

Du kanske själv inte höll ett löfte som du gav till någon annan att hålla, men den personen höll inte det heller.. Good job. Ni båda är skyldiga i detta.
Oavsett om du inte vill ta in att du är någon man kan lita på till 100% så är jag ganska säker på att du har nog inte hållt alla löften du har lovat. Säger någon något om din bästavän och personen förväntar sig att du ska hålla det och inte berätta för hen, så är man lite "dum i huvudet".
Såklart man berättar för sin bästavän om vad personen nyss sa?

Varför är det såhär? Ja vi är inte så pålitliga personer till våra med människor. Jag säger inte att man inte kan lita på varandra utan att man kan inte lita på alla och vem som helst.
Man får INTE ens tillit utan man FÖRTJÄNAR den. Det spelar egentligen ingenroll hur mycket man lovar å säger att "du kan lita på mig till 100%", för det är bara upp till bevis. Får du tilliten, well ta vara på den isf. För det är väldigt sällsynt att man skulle få tillbaka samma tillit som förut om man väl har svikit än.

Ibland så kan man hamna i situationen mellan sina vänner, kanske bästavänner? Den ena säger en sak om din andra bästavän, hur gör man då? Man lovar att inte säga det till den personen men samtidigt så handlade det ju om din bästavän. Svår situation.. Men eftersom de handlar om dina bästavänner, du vill ha bådas tillit och hålla det, så skulle jag nog säga om du får chansen att om de är om din bästakompis det handlar om och din andra bästakompis inte vill att hen ska veta. Be den att inte berätta det isf. För då behöver du inte känna att du döljer något för den ena och att du inte kan hålla löftet för den andra.

När det kommer till tillit för min del idag, så är de ytterst sällan jag litar på folk som förut. Alla är inte snälla, alla kan absolut inte sluta prata hit å dit, det har jag lärt mig sen jag kom tillbaka ifrån USA. Gymnasiet har visat många saker, visst jag kan lita på folk ibland men inte till 100%. För tvekar jag så har jag lärt mig att det är bättre att vara tyst.
Jag har snackat om Amanda flera gånger på min blogg, men hon är ett perfekt exemplar på en jag verkligen litar på till 100%, några av dom få men jag kan berätta vad som helst till henne. Jag är aldrig orolig över att de skulle komma ut.
Till mina vänner försöker jag vara så bra jag kan, men även jag håller inte alla mina löften. Men ger någon mig deras tillit så håller jag det. Det är viktigt för mig att mina vänner vet att de kan prata med mig om saker och ting, å att jag inte berättar det för hela världen. När jag skriver saker här om andra personers upplevelser osv, så frågar jag alltid om det är okej.

" oj jag visste inte att jag inte fick säga det till den personen" okej förlåt men är du dum eller? Tänk lite om du kan, alltså berättar jag något för dig om kanske en annan person eller något i mitt liv så får du väl tänka på vad du säger. Måste jag lägga till kommentaren lova att inte berätta för någon? Varför måste du berätta om det jag nyss sa till dug till någon annan? Förstår ni vad jag menar?
Jag stör mig extremt mycket på det iaf. Man ska inte behöva säga hela tiden " säg inte det till någon, lova " nej alltså du måste kunna vara tyst och fatta att du inte borde säga något alls.
Sämsta ursäkten!!!!!

Tänk på vad du säger till folk, tänk engång extra. Lita inte på vem som helst idag, tyvärr, även om man vill lita på vissa så går inte alltid det. Var försiktig på vad du säger. Men även att allt du hör behöver inte vara sant heller. Sägs det saker person till person så är det lätt att de ändras, alltså att det som sägs blir en helt annan sak. Falska rykten blir det, vilket är något jag skrev om i förrgår tror jag att det var.

Gilla och kommentera gärna om ni håller med eller känner igen er!
XOXO A

Likes

Comments

Tankar & Känslor, Vardag

Hela helgen har varit en rolig men jobbig helg. Dansuppvisnings helgen, repning fredag och lördag. Samt 4 shower, men det är så trevligt och roligt att få träffa alla dansare och lärare.
Det gick jättebra! Man blir så taggad på att dansa när man ser alla andra. Denna termin har varit en down termin. Jag har inte alls varit taggad på att dansa och känt att det inte är roligt längre. Fast dansen är liksom mitt liv. De är det 15 året jag dansar! Sjukt länge, jag började när jag var 3år.

Jag har träffat så många fina människor under åren och varje termin så får jag mer kontakt med andra. Denna termin blev det Tilda Forslund. Hon har jag dansat med sen jag var liten, nu dansar vi inte på samma danser längre. Vi pratade mycket nu under den sista föreställningen, länge. Vad vi pratade om är privat men det rörde mig till tårar. På riktigt så fylldes ögonen med tårar och gråt i halsen. Det hon har gått/går igenom, alltså been there done that. Jag vet att de kanske är frustrerande att jag inte berättar vad det är, men det jag vill få fram är att jag kände verkligen igen mig i det hon sa. Hon berättade att ingen förstod henne, men jag förstod verkligen henne!

Det här med falska rykten, varje dag får man höra det ena och det andra.. Iaf jag. Men i tidigare inlägg så pratade jag om min tillit till folk. Hur den verkligen har vikt sig för så många. Jag blir så frustrerad för att jag inte vet vad jag ska tro på och vem som ljuger. När jag väl har släppt en jobbig sak så tas det upp ändå och då kan de vara så att det jag har släppt är pga ett rykte. Förstår ni?
Så då känner jag istället att jag inte kan släppa det utan måste då lägga min energi på att ta reda på sanningen. Sån är jag iaf, jag kan inte släppa det å gå vidare. För det är ju någon som ljuger för mig. Folk tror ju oftast att de kan komma undan. Men nej du!

Denna veckan vet ni lite vad jag kommer syssla med, men annat också!
Nationella matte, engelska och spanska. Träna varje dag från tisdag på låtar inför ALIVE. Samt hinna med att sova å äta och resten av skolan. Nice vecka, längtar redan till helg. Men vem gör inte?

En annan sak som hände i lördags var att jag fick nattbesök av Bons och Alfons. Vi spelade kort bl.a, sjöng, pratade, åt godis,chips och dipp. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på länge. Det var jätteroligt. Dock så var jag uppe väldigt länge och behövde gå upp tidigt. Men det var det värt!
Tack för den kvällen <3

Även i fredags efter skolan och repet så åkte jag och Matilda hem till Isabella. Hon hade lagat tacos och gjort det så fint!!!
Tack för maten och en bra kväll <3

Likes

Comments

Tankar & Känslor

En mening, en mening kan göra mycket för en person. Visst den kanske inte svarar ärligt utan oftast brukar man få ett snabbt svar. Just för att de är det man svarar oftast när man får den frågan.
- Hur mår du?
- Jag mår bra, själv då?
- Bra tack
Slut på konversationen. Men om man verkligen bryr sig, gräv djupare. Märker du att hen tvekar. Inte låter som om de är bra. Fråga igen. Folk vill inte svara att de mår bra. Man tänker du bryr dig ändå inte.
- Hur mår du?
- Jag är lite trött, men annars så. Dudå?
- Ja, jag med.
Slut på konversationen? Well If you really care, så sa personen men annars så. Det kan betyda olika saker absolut. Men bryr jag mig om personen så skulle jag nog fortsätta och fråga vad som stod på.
- Hur mår du?
- Jag är lite trött, men annars så. Dudå?
- Jaha, vadåra? Ja jag är också trött lång dag.
Du frågar nästan samma fråga två gånger. Vilket betyder att personen får två chanser att svara på hur den verkligen känner om hen vill berätta.

Jag själv svarar inte Jag mår dåligt , när någon väl frågar mig. För oftast så bryr sig inte folk egentligen. Man kan tro att någon bryr sig, men egentligen vill den bara höra vad som har hänt men sen vad följderna blir skiter man i.
Jag vet själv att jag kan svara dock,
jo det rullar på, eller ja jag överlever.
Å med det sagt så kan jag intyga med att de är inte många alls som bryr sig egentligen hur man mår, då jag vet fåtal gånger någon har frågat mig vidare vad som står på. Svaren blir oftast,
Jaha vad bra eller Jaha okej.

De senaste dagarna eller kanske veckorna har mitt liv varit upp å ner. I tisdags eftermiddag, I lost It. Vilket betyder att jag grät. Jag har berättat tidigare att jag har riktigt svårt för att gråta nu förtiden. Även om jag vill, det går inte. Medans i USA kunde jag gråta HELA HELA TIDEN. För varenda liten sak. Nu kan jag inte det. Det tycker jag är synd för jag tycker att det kan vara skönt att bara få gråta ut allt.
Vilket jag fick i tisdags. Varför? De tänker jag inte berätta då det är privat. Men de behövdes. Missta mig inte, jag tycker inte att det är roligt att gråta. Utan de är skönt att få ut all skit bara som man har samlat på sig.

Sammanfattningsvis, fråga mer på djupet om hur någon mår. De tar inte mycket av din tid. Eller mer sagt, fråga hur någon mår på riktigt. Liksom att du menar det du frågar/säger. Det kan göra så mycket för den personen. Tro mig, I know.
Att må dåligt idag är vanligare än du tror. Jag ska skriva lite mer om att må dåligt i ett annat inlägg.

Finns det något speciellt ni vill att jag ska skriva om, så är det bara att säga till. Anonymt eller inte anonymt.

Hoppas ni får en trevlig kväll. Sov så gott!

XOXO A

Likes

Comments

Vardag

Efter skolan åkte jag till lugnetgymnasiet för att träffa Daniel Norberg. Vi övade inför ALIVE, vilket är en slags show typ? Finns mer info på Facebook. De är gratis, 13 Maj vilket är nästa helg på lördagen. Kom å kolla!

Juste vi fick reda på vad vi fick på samhällsprovet, JAG FICK ETT A!!! Jätteglad och nöjd.

Sedan tog jag bussen till lasarettet för att träffa Daniel Hedin. Han har fått en infektion i benet stackarn.. från där så hämtade Filip Elfström mig! Han tog nyss körkort. GRATTIS TILL DIG!!!
Vi åkte till MAX och vidare till mig sen. Jag hann knappt gå in genom dörren innan jag skulle övningsköra fram å tillbaka för att vi skjutsade min syster till Må bättre, sedan hämta min andra syster ifrån stallet. Hem lämna av henne, hämta pappas kläder, in till stan igen , lämna av pappas kläder å hämta Signe ifrån träningen. Busy day!

Jag lagade mat och har kollat på ett avsnitt av Hawaii five O. BÄSTA SERIEN!!

Jag har velat åka till Stockholm länge nu, för jag vill åka iväg någonstans. Träffa min gudmor och va med henne. De är så mysigt där också. The problem tho är pengarna..

HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA DAG!!!!

XOXO A

Likes

Comments

Tankar & Känslor, Vardag

Igår så fixade jag mina egna fransar och fick även göra min lillasysters. Jag gör fransförlängning ifrån Ardell, de håller rätt länge så länge du tar hand om dom. Det sparar mycket tid på morgonen för mig och även under dagen. Då jag slipper hålla på med att limma på lösögonfransar. Enkelt och smidigt tycker jag.

Jag älskar att hålla på att pyssla med sånt, har ju även beställt hem saker så jag kan göra gelénaglar! Men till fransar, jag fick göra min systers fransar, då hon vill gå utan smink i skolan så fick jag göra naturliga fransar. De blev så fina på henne och hon blev nöjd!!

Har ju tänkt på att beställa hem riktigt kit för fransförlängning, men jag måste hitta några som är intresserade av att vara testpersoner och ha tålamod att de kan ta sin tid. Så vi får se för det, då det är rätt dyrt!
Men det är ju så roligt!!

Idag, så har jag haft matteprovet! Det gick väl sådär, kan inte göra mer än vad jag gjorde. Sen har jag haft dansträning i 3 timmar. Övningskört med mamma och sedan sovit i 1.5 timme.

Hoppas ni mår bra!
Ta hand om er,

XOXO A

Likes

Comments