Tiden flyger verkligen iväg här, och jag har inte riktigt haft en tanke på bloggen (när jag väl haft det så har det inte funnits tid att skriva). Jag har hittat på massor sedan jag skrev här sist, och jag tänkte göra några olika inlägg om det idag och imorgon. Idag är det lördag och det har varit strålande sol och 22 grader varmt fram tills nu (klockan är 3 på eftermiddagen) då solen gick i moln. Jag var jag på en mysig face time-dejt imorse/förmiddags med en väldigt saknad påg där hemma. Sen blev jag spontant barnvakt åt en sovande Raffy då resterande familjen skulle på kalas. Alltid lika härligt att jobba när jobbet innebär lunch och kaffe i solen och med en pod i hörlurarna. Eller ja, 10 minuter i solen räcker för att bli röd trots solskyddsfaktor 50... så det var kul så länge det varade! Nu kan jag blogga i soffan på arbetstid, så eftersom jag får betalt när jag skriver detta kanske jag lägga lägga till betalt bloggare på mitt CV?

Ikväll ska jag vara barnvakt igen då mina värdföräldrar ska på 40-årskalas. En dansk au pair (Emma) som jag träffade på min orientation ska komma över för  en film och popcorn kväll, ett inte alltför ansträngande jobbpass med andra ord!

Igår hade jag några härliga tjejer, som jag träffade på en coffee group i veckan, hos mig och vi hade en supertrevlig kväll. Det kommer deffinitivt bli fler sådana! Imorgon ska jag åka till Shakespear's park med 3 andra tjejer (bland annat Emma som kommer hit ikväll) och käka en mysig lunch och sen vandra runt där. Känner på mig att detta är och kommer bli den mysigaste helgen hittils.

Annars är jag i full gång med min au pair-vardag och jag trivs så himla bra. Har i skrivande stund 19 dagar kvar till Hawaii och det känns som att livet är på topp just nu.

Jag kommer som sagt göra lite inlägg om det jag hittat på sedan jag senast skrev här, och jag lovar mig själv att inte skjuta på uppdateringarna så länge hädanefter!

Mina nya bästisar 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments