Hola macarona!

Sedan jag sist skrev har dagarna varit minst sagt fullspäckade och därför har jag inte hunnit skriva här. Jag hade en väldigt bra vecka med Alicia och fick lära mig massor av bra saker inför min tid i familjen. Vi var bland annat och klättrade med några andra au pairer och deras kids, var på playgroup (som au pair link ordnar varje vecka för alla au pairer i det området), vi hämtade en superglad Macky och en aningen trött Raffy på dagis 3 dagar, vi spelade oändliga omgångar memory (och Cormack vinner på allvar de flesta gångerna), vi hade svensk tacokväll, vi fick båda kidsen vaccinerade, vi bakade kladdkaka och gjorde smoothie, och jag fick se hur vardagen i familjen Lloyd ser ut. Behöver jag ens skriva att jag stormtrivs?

I fredagskväll hängde jag med Alicia och två andra au pairer ut till ett ställe i Ponsonby som heter Longroom. Det var en superrolig kväll trots att jag inte direkt kände någon förutom Alicia där. I lördags tackade jag mig själv för att jag drog mig hemåt redan vid 02.30. Vi hade en härlig lördagkväll med familjen då det var Alicias sista kväll i NZ på ett tag. Vi åt och drack gott, och jag fick även träffa min värdpappa Richs bror. Superhärlig snubbe verkligen! Jag har fortfarande inte vant mig vid hur trevliga alla kiwis (så kallar de som kommer från NZ sig) är. Resten av helgen spenderades antingen med barnen eller nere i min lilla "lägenhet" med te, netflix och några skypesamtal med saknade personer där hemma. Jag var även barnvakt två kvällar, så himla mysigt med lite egentid med barnen.

I måndags åkte jag, min värdmamma Katy och kidsen till Katys föräldrar i Christchurch. Det är här jag är i skrivande stund och njuter av lugnet då barnens mormor och morfar precis åkte iväg med barnen för att hälsa på mormorns syster. Jag tänker mig att jag får skriva ett eget inlägg om dessa roliga, kalla och mysiga dagarna i Christchurch senare. Kanske skriver jag nästa inlägg på planet tillbaka till Auckland ikväll. Imorgon väntar en heldag med barnen (hur tusan ska jag underhålla dem på egen hand i 9-10 timmar?) och sen kommer Nathalie (au pairen som jag träffade på planet till NZ) och ska bo hos mig i helgen. Planen är att utforska Auckland city och möta upp några andra au pairer som vi träffade på vår orientation för två veckor sedan. Förhoppningsvis börjar jag köra bil här snart också så jag kan ta mig någonstans.

Här kommer en härlig blandning av bilder från min första vecka i familjen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments