Header

Nu har det gått ett bra tag sen sist. Jag är tillbaka i Sverige och allt är förändrat. Blev så sugen på att blogga igen so here vi go. Dock inte på denna domän, jag vill hålla denna domän endast till året i USA. För att kunna gå tillbaka o läsa ibland. Gråta en eller två tårar av saknar händer ofta när jag kommer in här.
Är ni sugna eller bara nyfikna på vad jag har haft för mig på senare tid borde ni gå in på min nya blogg. Tänkte skriva ett långt inlägg om hur det var att komma tillbaka. Kram på er, hoppas vi syns igen.

www.nouw.com/alicecarlson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Allt har ett slut sorgligt nog.
Min familj är här och det känns overkligt. Att träffa dom i Chicago va en sån sjuk lycka. Annars är jag rätt ostabil faktiskt. Säger hejdå till folk hela tiden och det krossar mig, jag vill inte hem. Mitt liv här är så sjukt bra på alla plan och nu måste jag lämna. Igår hade jag en avskeds fest vid en sjö. Det var rikigt kul faktiskt, men så himla sorgligt. Att säga hejdå till Jenny var så otroligt jobbigt och svårt.. 

I dag ska jag säga hejdå till Min Zach och min bästavän Margot. kommer bli ett helvete helt enkelt. Dom betyder så mycket för mig och jag behöver dom i mitt liv helt enkelt. Jag är inte redo för detta.. 
Och imorgon säger jag hejdå till min värdfamilj. Fy vad jobbigt det kommer att bli, det kommer krossa mitt hjärta. Jag älskar dom så himla mycket. Men det kommer alltid att vara min andra familj. 
Sen åker jag till San Fran imorgon för en vecka och efter det Los Angeles o sen chicago. Sen hem till Sverige. 

Nu är i princip mitt utbyessår slut. I made it. Det är dags för nya äventyr och ett nytt kapitel i mitt liv. Men sammanfattningsvis , detta år hr förändrat mig och det har varit det bästa året. Kunde inte ha blivit bättre, jag lever i en dröm. 

Här tar bloggen också slut denna dag. Tack till er alla som har följt mig och supportrar mig, ni är bäst. 
Och för er blivande utbytisar, jag är så avundsjuk på er. Njut, ha kul och lev för dagen, det är mitt tips till er. Tack 

Följ mig på:
Insta - Alicecarlson
snap-alicegulice

Likes

Comments

I GRADUATED, I did it.

Och inte har det varit som High school Musical, det har varit bättre. Hur ska jag kunna summera hur min vistelse på Marcellus High har varit? Det har varit kallt, massa läxor, som ett fängelse men det har varit det bästa året i mitt liv. Pga Människorna som har öppnat mig med stora armar och låtit mig få bli en del av dom. Amerikanre är så otroligt öppna och trevliga, något vi svenskar borde ta efter.

I går tog allt slut, igår var det graduation. Det var det mäktigaste jag gjort och något jag kommer berätta för mina framtida barn. Mitt under ceremonin slog det mig att allt var över jag jag grät oavbrutet i 2h. Sa också hejdå till massa, det gör så ont i hjärtat. Tanken att jag ska säga hejdå till mina närmaste och min Zachary om några dagar är hemsk. Vet inte om jag kommer klara det. Det är så orättvist. Att behöva breaka fast ingen vill. Kärlek är orättvist och kärlek gör ont.

Men på onsdag kommer min familj.. äntligen.


Likes

Comments

Hej på er! Igår hade vi awards för track. Brittany höll finaste talet till varje senior, lägger upp det när jag har det. Coach sa att jag var den som hade utvecklats mest inom sprint så det var kul. Jag kommer verkligen att sakna track, fick verkligen en kärlek till det.
Efter det åkte vi till wildpatch och senare till Hunter för en bonfire. Älskar att ha sommarlov verkligen ahha. Sen va jag med Zach och vi åkte runt hela natten. Så härligt att det är varmt även på natten. Dock är det så sjukt mycket myggor här så dör så fort jag går ut haha
Idag e det aaaaaas varmt så ligger ute o solar me gabe. Senare ska jag väl umgås
Med squad as Always i guess

Baby

Haha Zach tog den för några dagar sen, tycker den va lite kul

Likes

Comments

Är ni tillsammans? Om så, hur blev ni tillsammans? Hur är det att gilla någon så mycket som man vet att man snart kommer lämna? Kram

- Har verkligen tagit detta utanför bloggen ett bra tag. Men ja vi är tillsammans. Vi började snacka redan i november och gick på winter formal osv tillsammans. Men då kändes de inte alls bra för mig så det blev ingenting. Sen dess har det varit från och till men nu är det sjukt sjukt bra. Så vet inte direkt hur, utan det bara hände. Helt ärligt så är det så jäkla svårt. Vill inte lämna honom men har ju inget val. Hela situationen suger och mitt hjärta kommer gå i tusen bitar när jag tvingas att säga hejdå.

Likes

Comments

Han gör det ganska mycket svårare att lämna om 12 dagar.

Likes

Comments

hur gör man med mobil och så? Har man sin mobil som man har i sverige i usa med? Bara att man byter abonoemang eller hur gör man?

- jag köpte en ny mobil i Sverige precis innan jag kom. Tror jag köpte den olåst men ej säker. Sen så fort jag kom hit fick jag ett nytt abonnemang och jag betalar ca. 480kr i månaden. Det funkar okej men kan inte ringa vissa personer typ. Men använder mig mest utan fb chatten, snap, och whatsapp för att kommunicera.

Likes

Comments

Ni alla måste se detta, speciellt du mamma haha. Så himla fint. Om 11 dagar får jag ÄNTLIGEN träffa min familj igen.

Likes

Comments

Hej!
Vilken sjuk vecka jag har haft. Som jag skrev så var vi ju fast i Ohio och åkte dit dagen efter. Det var så sjukt kul verkligen, och bergodalbanorna är såååååå mycket bättre än i Sverige. Det var troligt kallt dock..

Cedar point 2015

I fredags hänge vi me gänget efter träningen. Kändes verkligen som en sommarkväll. Fast det är ju sommar här nu. Jag och Margot tog en liten promenad runt i Marcellus och det var så mysigt.

sommar kläääääder

Lördag. Redan klockan 6.15 åkte vi ifrån skolan för att åka till track regionals. sjukt lång dag men var ändå kul. Mitt stafett lag kom 3a så tyvärr inget state för oss. MEN är ändå sjukt stolt över alla.
Sen klockan 7 på kvällen hade vi Senior trip!! Vi åkte till Six flags i Chicago. Det är ett stort nöjesfält som öppnades upp för massa seniors över natten. Ja ni hör, rena drömmen.
Så lite tid kvar nu, så mycket känslor.

Likes

Comments