Nu byter jag bloggares till
Finest.se/aliceurhagen !
Följ med dit för mer uppdatering! Anledningen till att jag byter är att jag vill ha en finare och bättre blogg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När det kommer till förebilder inom dressyr så ser många upp till regerande Charlotte, Edward Gal med flera.
De jag ser upp till mest är dock inte de här världsryttarna utan några av våra svenska ungdomar. Se bara på Sandra Andersson Wickström ( motosidressyr.blogg.se ), vilken stjärna som jobbar och sliter för sin framgång. Hon har väldigt fina hästar som hon SJÄLV har utbildat! Henne kommer ni få se på OS, vänta bara!

En annan superryttare är Lina Dolk som vann junior NM i dressyr i år. Även hon är enormt duktig och kommer att gå ännu längre än hon redan gjort! Lina bloggar på finest.se/liinadok

Likes

Comments

Red är inte frisk, inte ens nästan. Hältan är bättre men inte bra, och halsen var värre än förra gången.
Nu har hon alltså fått kortisonsprutor i bakknäna för tredje gången och vi ska ge henne ännu mer medicin hemma. Fan.
Hon har en bakterie i halsen som ska dö av den medicinen hon har fått men den är inte död än. Vi trodde att det hade blivit bra nu för hon har inte hostat på länge, men när vi kom till djursjukhuset så hostade hon…

Likes

Comments

Ikväll ska Red på återbesök för hältan, håll alla tummar och tår för att hon är frisk nu!
Det har även visat sig att den bakterien hon har ska dö av de mediciner hon fått nu så nu blir hon förhoppningsvis helt frisk och redo för att bli igångsatt!

Likes

Comments

Nu när jag inte rider försöker jag hålla igång på andra sätt. Springer varannan dag och styra varannan dag.
I ridning är ben och mage viktigt samt bra grundkondition. Har även hört att man får bättre hållning i sadeln av att springa och det verkar ju logisk!

Likes

Comments

Idag har red blivit ordentligt badad och fixad! Även om jag inte åker iväg med henne nu när hon inte är frisk så vill jag ha en skinande ponny!

Klippte även man och hovskägg så att hon verkligen ser ut som den stjärna hon är

Likes

Comments

Reds hosta vägrar ge sig, hon har ätit olika slags mediciner men hon hostar fortfarande varje dag:(
För drygt en vecka sen slutade hon hosta ett tag men nu har det kommit igen.

Det är så sjukt tråkigt att inte rida henne! Hur länge ska det här hålla i sig egentligen?!

Likes

Comments

Nu är helgen här efter första veckan i skolan! Nya skolan (Trönningeskolan) verkar jättebra och vi har bra lärare! Alla i klassen är trevliga vilket är väldigt värdefullt! Det finns faktiskt ingen sån som är asjobbig eller dum.

Igår sprang jag en runda vilket jag ska göra om en liten stund också, nu när jag inte rider får jag motionera på andra sätt!

Puss på dig Lara!

På tisdag ska hela 7C åka till Mahult och sova över i en gammal skola, det ska bli jätteroligt!
Jah har varit i den stugan många gånger förut och det brukar vara väldigt kul!

Likes

Comments

I måndags började jag skolan och går nu i 7:an på ny skola. Högstadiet betyder ungefär låååånga skoldagar, större skola=fler elever och svårare att hitta, haha. Nej, så krångligt är det inte.
Men det är mindre tid för blogg och hästar, som "tur" är så är ju Red inte igångsatt så jag hinner vänja mig vid längre dagar innan jag dessutom ska rida när jag kommer hem.

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan, usch så trist! Jag har det inte svårt i skolan men jag tycker verkligen att det är slöseri med tid! Jag vet ju vad jag vill göra när jag blir stor så skolan känns så tråkig och meningslös!

En till sak som är tråkigt är att jag inte har någon häst att rida, vad ska jag göra nu när jag inte rider?! Skittråkigt att inte träna och utvecklas men jag antar att jag helt enkelt får bita ihop och acceptera det trista läget:(

Om man vill gå hela vägen till prispallen på OS (vilket jag vill) då måste man träna, träna och träna så fort man har chansen och nu har jag ingen chans till träning.
Sen hjälper det inte att rida och rida om hästen inte är bra nog. Visst, man kan självklart göra hästen bättre men i mitt läge så kommer jag inte hinna utveckla hästen så mycket på så kort tid.
Drömmen är nu att hitta en häst/ponny som kan och lära mig då mycket som möjligt på den! Det är nog tyvärr bara en dröm.

Likes

Comments