Nationaldag & 1-års kalas.

I lördags sov jag och C över hos Frida och Per efter vår lilla festkväll!! Killarna hade själv haft ett litet party på Vallmoliden haha. Och sen vaknade vi upp på självaste nationaldagen till en riktig PANG frulle! Croissant, mjölk med jordgubbar och ägg + Kalles såklart! Jag plockade blommor under morgonpromenaden med Pablo som gick hand i hand med flaggan. Så festligt de gjort alltså!
Vi hängde på innergården i solen och Frank i sitt lilla tält innan det var dax att duscha av sig och göra sig fräsch inför eftermiddagens kalas!

Världens goaste lille Loui fyllde 1 år. 🥺 grabben fick en liten bil av oss och vi fick sjukaste tårtan och trevligaste eftermiddagen.

Carl agerade barnvakt och lekte med Loui vid fontänen (aj min livmoder haha) när vi vuxna pratade politik vid bordet hahah.

Man kan väl säga att jag definitivt tog min chans att gosa med mina favvokillar när jag hade den. Hur ballt att jag kommer få stå på deras typ student och minnas dessa dagar när dem var så små!!

Vilken duo va!! På Louis födelsedag planerade vi även in vad vi ska göra på Annas stundande födelsedag, OJ vad härligt att ha lite planer i dessa tider hahaha.


Gillar

Kommentarer