Eriksberg Vilt & Natur.


I helgen var vi på Eriksberg Vilt & Natur då Carls fantastiska vän och hans fru bjöd oss på en övernattning, trerätters och frulle där! Alltså wow💘💘 Och inte vilken övernattning som helst, utan i Synvillan som är uppbyggd mitt inne i naturreservatet som drivs helt på solceller och har ett fantastiskt läge tre meter upp i luften med utsikt över Östersjön. Bara det var ju helt otroligt..!
Och sen att få uppleva norra Europas största naturreservat och safaripark var bara så ballt. Aldrig hört talas om Eriksberg innan Johannes och Maria nämnde det. Att se alla visenter, kron-och dovvilt, davidshjortar, mufflonfår och vildsvin (och deras små söta bebisar) live bara några meter ifrån oss när vi körde runt i vår bil var en riktig upplevelse!!

Dessutom var all personal så himla trevliga, maten var en upplevelse i sig och omgivningarna var så vackra och man blev sååå avslappnad. En solklar 11/10! Vi sa redan innan vi ens kört ut från grindarna att vi måste boka och komma tillbaka snart igen, haha.
Världens största tack till så fina vänner!!Gillar

Kommentarer