​Hej! 

Förlåt för att jag inte har bloggat dom senaste 2 veckorna, men iallafall förra veckan var jag sjuk från mån-fre jag hade drabbats av flunsan. Jag ska försöka att blogga mer men jag kan inte lova något. Men nu ska du ha en fortsatt bra dag/kväll så syns vi i ett annat blogginlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Herregud!

Nu har jag varit så här dålig på att uppdatera nu igen. Aja idag iallafall så har jag varit i Umeå och hälsat på min farmor och farfar, och även firat min faster som fyller 37 år. Till middag åt vi hamburgare och sånt och till efter rätt åt vi gräddtårta  det var super gott (ångrade mig att jag inte tog kort på den). 

Nu ikväll ska jag nog inte göra så mycket, tror att jag ska se på netflix. 

Imorgon så ska jag bara vara hemma och chilla efter som att jag har sportlov.

P.S lovar att jag ska blir bättre på att blogga'

hejdå

Likes

Comments

​Hej igen. 

Nu är det Fredag och jag är på skolan och ska snart ha bild, det kommer bli kul.

Idag så är det sista dagen innan jag får sportlov. På lovet ska jag åka slalom, och bara vara hemma och chilla. 

Men nu vet ni lite om vad ska ska göra på lovet men nu undrar jag vad ni ska göra på lovet eller ni kanske redan har haft lov om ni bor i södra Sverige.?

Aja nu ska jag snart ha bild 

hejdå

Likes

Comments

shit! Hittills denna vecka har jag inte varit duktig på att blogg. Jag har haft massa läxor/prov att plugga till men jag lovar att för bättra mig.

Hur som helst, idag har jag varit på skolan som vanligt. Skolan började med att nästan hela skolan gick och såg på bio filmen hette TJÄRNEN NÄCKEN. En av personerna som var med i filmen går på min skola. Jag tyckte att filmen var helt okej 🎥. 

Nu i slutet av skoldagen så har vi sätt film på svenskan men jag var och sjöng på en musik skola som jag går på. Där tränade jag på en låt som jag ska sjunga på en konsert framöver. Låten heter YOUR HEART IS AS BLACK AS NIGHT. Det kommer bli super kul, men jag är lite nervös redan nu och konserten är om typ en månad. Fatta vad jag kommer vara nervös precis innan jag ska gå upp på scenen. 😓

Aja nu ska jag fortsätta plugga inför ett Idrottsprov som jag har i morgon.

hejdå!

Likes

Comments

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Iallafall idag har jag varit i Umeå och gått på ny byggda IKEA. Även varit lite på stan, ätit på Utopia. Det var väldigt mycket folk på IKEA och de blev nästan lite jobbigt att vara där för att det var då mycket folk som sprang runt kors och tvärs.

Igår så var jag och åkte slalom i Vännäs där jag bor. Jag åkte med min bästa vän och såklart så träffade vi andra kompisar där också.

Vilka ska se på mellodifestivalen ikväll?
Det ska jag. Jag hejar på molly sanden. Vem hejar ni på?

Nä nu ska jag slå på TV:n och invänta mello
Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Nu så har jag Instagram konto till den här bloggen. Där kan ni följa mig och se vad jag har för mig förutom när jag bloggar. Jag heter ​alicetheresiablogg 

jaja nog om det idag så har jag klarat av ännu en dag och skolan. Och där bland annat så har jag träffat min kompis som har flyttat ner till Skåne men som har kommit hit upp till Norrland ett tag. Det var var superkul att få träffa henne igen 😊


Imorgon är det Torsdag och jag har ett SO prov i  Samhällskunskap, jag har knappt tränat till det provet. 

(dåligt av mig). Så ikväll måste jag plugga stenhårt så att jag klarar det och inte får underkänt. Men det kan jag berätta mer imorn och hur det gick.


Nu ska jag äta mat hejdå!


Likes

Comments

Hej!

Nu vare ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Aja idag har jag iallafall varit i skolan och haft tråkiga lektioner. Men det får man leva med.

Nu ikväll så ska jag åka iväg på volleyboll träning och det kommer bli super kul. Jag taggar mest tills vårat fyspass för jag vill ju bli STARK!!💪😉  I vårat volleyboll lag känns alla som en stor familj.

Är det någon mer än jag som känner så för ens lag? 


Som ni nog alla vet så har jag just startat den här bloggen och det hade ju varit kul om den spreds sig vidare . Så berätta gärna vidare till era vänner om den här bloggen. 

Nog om det nu ska jag gå och äta middag så vi hörs senare

Hejdå!👋

Likes

Comments

Hej igen!

Igår så var jag på kids volleyboll cup som jag sa i förrgår. Där var jag ledare för ett lag. Efter att cupen var slut så for alla barn och badade i badhuset bredvid.

Idag då ska jag åka slalom tror jag och det kommer bli super kul.

Vad gör ni på fritiden?

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag varit hemma hos min pappa och klippt hans hår, han blev super nöjd 😁

Jag kom nyss hem till mamma och ska se på film. Vet ni någon bra film jag borde se? kommentera gärna 😊

Imorn så händer det något roligt, jag ska åka på volleyboll cup och leda små barn som är födda 08/09. Det kommer bli skit roligt 😊  Men det berättar jag om mer imorn


hejdå ses snart igen👋

Likes

Comments

Hej!

Det här är alltså mitt första inlägg.

 På den här bloggen så kommer jag skriva lite om allt möjligt.

Just nu är jag på skolan och ska strax ha SO. 

Är det bara jag som tycker att SO är tråkigt?

hejdå nu ska gå in på lektion!😊

Likes

Comments