VECKANS SCHEMA

Måndag. Jag tog en sovmorgon och hade lyxen att börja klockan 12 på förskolan. Så himla mysigt att jobba på förskolan med alla underbara barn. När jag kom hem så började Linus med middagen och jag ställde mig och slängde ihop en banankaka. Perfekt att göra när de ligger några övermogna bananer!! Till middag blev jag serverad Linus hemmagjorda köttbullar, potatismos, brunsås, morötter och lingonsylt. Livets maträtt! Innan läggdags plöjde vi igenom några avsnitt av bachelor som jag är helt besatt av just nu.


Tisdag. Vaknade väldigt tidigt av att min kära sambo stod och gjorde en smoothie kl 6 på morgonen?! Tack för den. Somnade som tur va om och vaknade vid 9. Idag ska jag ha en lugn dag. Senare ska jag förmodligen träffa Alice.


Onsdag. Jobb från klockan 9 och det blir de som står på dagens schema. Min kära syster och hennes kille kommer hem och vi ska ha världens mysigaste helg!!

Torsdag. Samma som onsdag. Jobb på förskolan. På kvällen blir det mysig middag hemma med familjen.

Fredag. Jag, Frida och mamma ska iväg på spa. Mamma fick det av oss i födelsedagspresent så vi ska åka iväg och ha de mysigt och äta lunch. På kvällen ska jag hem till Linus familj där hans syster fyller år.

Lördag. Inga planer som det ser ut just nu.

Söndag. Tanken var att vi skulle åka till Liseberg och gå på jul på Liseberg. Det är så himla mysigt!! Men vi tar det på tisdag istället. Denna dagen ska vi nog bara ta de lugnt.

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicetallberg