Börjat fundera mycket på vad jag ska göra efter studenten. Dock är det ett 1/2 år kvar tills det sker men min dröm hade varit att skaffa en lägenhet i London och arbeta eller studera där. Däremot hur jag ska lyckas få tag på dem pengarna är en bra fråga som jag gärna inte vill tänka på. Lägenheten nedan ligger på kungshöjd i Göteborg. En super mysig tvåa med en glasvägg vilket jag blivit helt kär i. Dessutom är inredningen i den här lägenheten är väldigt modern och väl uttänkt. Jag älskar detaljerna de har i lägenheten samt de har fått lägenheten mycket hemtrevlig och mer öppen. Kan knappt vänta på att inreda min egna lägenhet när jag blir äldre. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I måndags var det ny vecka med massor massor av plugg! Nyligen byggdes kafé magasinet om så att de fick ett uterum och det är super fint! På rasten i måndags tog vi en fika där iallafall innan vi stack tillbaka! Det är mycket plugg i skolan nu och riktigt svårt att hitta tid för annat. Men nu i helgen ska jag och Anton dra till mitt landställe på Skaftö och det ska bli väldigt mysigt!

Likes

Comments

Everydayy

Som sagt blir det inga regelbundna inlägg då jag är mycket mycket upptagen med att göra super roliga grejer hela tiden!!!!... Nej tvärtom! Det blir inte så många inlägg då jag aldrig gör saker och kan därför inte blogga om något;)

Jag och Nathalie var en snabbis i stan efter skolan igår och knäppte några bilder. Sedan blev det taco-kväll med idol på Tv-n. Sjukt mysig kväll blev det iaf och idag bokade vi Val Thorens! Om ni inte är medvetna om vad det är så kan jag förklara lite snabbt! Du åker med dina vänner ner till Frankrike o säger till dina föräldrar att ni ska åka skidor när ni istället super skallen av er! :D

Ligger i sängen nu och är suuuper taggad! För att åka "skidor" fler oregelbundna inlägg kommer;)

Likes

Comments

Tips

Just nu på sommarn är det väldigt inne med låga skor. Det är inne i att gå med skor som liknar tofflor. Ni har säkert sätt några på stan, Så ja din gamla lärare från högstadiet med Birkar var före dig i mode tränderna;) Jag förstod först inte själv varför tofflor skulle vara modernt men har ändrat min åsikt då det faktiskt är snyggt

Här har vi några av de tofflor jag tycker är snyggast, speciellt Gucci upp till höger. Jag drömmer om de skorna och sitter just nu och väntar på min nästa lön. Birkarna nere till vänster är väldigt klassiska men extremt inne just nu och passar till nästan allt. Rizzo skorna nere till höger och uppe till vänster ligger nu ute på rean vilket är perfekt för er som är sugna.


Likes

Comments