Hallå kompisar! Allt bra med er? Hoppas det! Idag har jag först varit i skolan, som vanligt, men skönt med lov snart. Efter skolan drog jag och två vänner, Nadine och Linnéa, till gymmet och körde ett svettigt pass.

Vi körde på lite blandat men det var riktigt skönt att få köra styrka, som är min favorit när det gäller träning. Nu är jag hemma igen och ska väl plugga lite och sedan bara chilla!

Ha en bra onsdagskväll så hörs vi vänner!

Linnea & Nadine<33

Likes

Comments

Hej på er, nu är det söndag kväll och imorgon är det dags för skola igen... Gillar ni skolan? Eller tycker ni bara att det är jobbigt? Själv så vet jag inte riktigt vad jag känner för det.

Nog pratat om skolan! Helgen har gått riktigt fort för mig. Jag har faktiskt jobbat både lördag och söndag. I lördags så åkte jag in till jobbet tidigt på morgonen och slutade sedan klockan 12.00, skönt att ha jobbat klart tidigt. Jag tog sedan spårvagn/buss till Partille Arena där jag mötte upp min familj, min morbror och hans sambo. Vi spelade sedan bowling tillsammans i en timme, JÄTTEMYSIGT! Tyvärr så gick det inte så bra utan jag kom sist...

Idag gick jag upp lika tidigt för att ta mig in till jobbet. Jag jobbade och efter det var det dags för match igen, denna gången mot GF Kroppskultur från Uddevalla. En spännande och jämn match som tyvärr slutade med en seg förlust mot det duktiga laget. Alla tjejer var grymt duktiga och gav sig inte förrän domaren blåste av.

Efter matchen har jag bara haft mys med familjen och nu är det dags för plugg och även packa ihop de grejer som jag ska ha med till pappa.

Det här var mitt första inlägg här och jag hoppas att ni uppskattar det. Jag gör enbart detta för min egen skull och för att jag vill ha minnen kvar!

Ha en go & mysig söndag kväll, så hörs vi!

Likes

Comments