​Vi har gått ihop till en blogg vi, fortsätt gärna följa där- http://nouw.com/saws 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

PEDER

Älskling is hooome

Kingsliiiii

This viiiiiiew

Liiiiisse

​Älskling är hemma igen och jag är så lycklig. Allt annat är på topp och hoppas att min förkylning jag dragit på mig inte blir värre.. Men fan vad bra allt är!! 

Likes

Comments

Haft hoppkurs i 2 dagar. Igår var det mer fokus på markarbete och idag mer hoppning. Känslan finns där men vi har grejer som vi måste slipa på nu, grejer som vi måste ta tag i för att komma framåt. Ramlade av för första gången på en hoppträning, men ingen skada skedd och det var helt mitt fel!

Märks att min tränare höjt nivån på mig och Kingen. Alltid grejer som kan förbättras och det är just det jag älskar och det gör mig så motiverad och envis! Nu är det hård handskarna på för nu ska vi träna.

Likes

Comments

Så mysigt med en heldag med Linda, det ska vi såå göra om!

Likes

Comments

Varberg summer horse show är igång och jag var där måndagmorgon och hjälpte till. Idag var jag med Maria hos veterinären och sedan hoppträning nu på kvällen! Fasen vad bra han var idag, så kul!!

Kollar på film nu men ska lägga mig nu för imorgon blir det Göteborg med min äldsta vän, myys

Likes

Comments

I fredags var Måns Zelmerlöv här i Varberg och vi försökte göra allt för att se honom vilket gick sådär. Men kvällen var grym med härliga vänner!

Likes

Comments

Min lördag har rullat på i ett, först ett "bytagalopppass" med Kingen, hem käkade och hälsade sedan på farmor. Åkte till stallet och fodrade, efter det träffade jag Therese & Jonathan. Ska nu sova för imorgon kommer vännen jag saknar mest!

Likes

Comments

Två hjärtan i en bild// Gladaste tjejen

Fyfan vad grym jag och min häst är!!

In action

Coooooollin King// Tävlingsredo

Grym träning innan tävligen

Prisutdelning// Nolla igen!

Den bästa vännen i hela världen

Jag är stolt

Det var ett tag sedan sist men eftersom livet just nu ser nästan likadant ut är det inte mycket att skriva om. Är mycket med bästis och hos Kingen.

Jag måste få skriva av mig lite angånde varbergshoppet- jag hade mål och det var att hoppa alla tre dagar och hitta en bra galopp som inte alltid är det enklaste. Ett mål var att komma till A-final, vilket vi gjorde. Både på fredagen och lördagen var det 13 placerade men bara dom 6 främsta till prisutdelning. Vi nollade båda dagarna och på fredagen blev vi 12:a av 52 ryttare och på lördagen 13 av 52 ryttare.

Finalen gick i LB, alltså 1 meter för oss med D-ponny. Vi har hoppat det tidigare och på träning flyger vi över det men det var nu det gällde och jag var nervös. Var så jävla nervös innan jag skulle in på banan, men när dom säger ''Alice Svensson håller sig beredd'' och man känner alla blickar på sig själv och sin häst är det något i en som vänder och man blir så taggad- det är nu det gäller och jag ska visa alla som kollar på mig. ''Då ger vi startsignal för Alice Svensson på Coolin King''. Då vart jag taggad, nu kör vi! Det var inte många felfria men jag blev en av dom. Nollade min första LB, på hemmaplan var coolt. Nu skulle vi ladda om till omhoppning. Nu var jag nervös, jag var tvungen att vara snabb och nolla, vi är inte så snabba men vi skulle göra allt vi kunde! Mamma tog hästen och gick en sväng och jag pussade pojkvännen, fick peppningar av vänner och memorerade banan. Sedan tog jag hästen och gick för mig själv, andades. Det fanns bara ett alternativ- att nolla för det var många innan mig med 4 fel. Att vinna finns inte i mitt huvud men prisutdelning fanns i huvudet, dit ville jag.

Red in på banan, ryttaren innan mig med 4 fel. Visade hästen dom två nya hindrerna och drog upp en galopp som var över det vanliga. Flög över dom 3 första hindrerna sedan kom kombinationen. Rev B hindret och vi snublade till. Hann tänka tusen grejer ''Helvete'', ''Välter vi nu'', ''Skadade han sig'', men vi fick upp galoppen snabbt igen och jag fattade att inget hänt och red dom två sista hindrerna jätte fint. In på en tredjeplats och jag visste att hur det än blev skulle jag in på prisutdelning och det var faktiskt bara det som spelade roll, kunde vinnit, kommit trea eller som jag slutade på ''sjätte plats'', bara jag kom in där vilket jag gjorde.

För min dröm, inte mitt mål med varbergshoppet var att få stå där på prisutdelningen på hemmaplan.

Kan inte förstå att för ett år sedan var vi ett ridskoleakipage och blev nu placerade på varbergshoppet, jag är så jävla stolt. Över mig själv och också över min häst. Fan vad jag älskar honom! Han är verkligen en stor del av mig själv.

Nu vet ju jag att mina tränare inte läser det här men jag vill speciellt tacka Johanna Wigermo och Charlotte Wettberg. Utan dom hade jag inte ens kunnat delta i detta meeting- NI ÄR BÄST!

Jag är så stolt över våran resa att jag fäler någon tår ibland och är så glad att få forsätta vidare med denna fantastiska häst- med MIN alldeles egna häst, Coolin King.

Likes

Comments

Regnet ööööste ner och vinden var enorm så efter några timmar där drog vi till emporia istället. En väldigt bra dag hade vi, nästan lite för bra!

Likes

Comments