Har du tittat in på min Instagram? Forever_aalice@forever_aalice

Hejsan allihopa! idag så var jag hos frissan och klippte och slingade mitt hår. Jag kände att jag ville ha ett nytt "sommar hår", och jag blev verkligen JÄTTE nöjd! Det som jag gjorde var att jag rund klippte då mitt hår så att det blev lite mer rundat där nere och inte helt rakt som jag brukar klippa mitt hår! Och någonting som var ännu bättre var att denna frisören var så sjukt bra! jag har fortfarande kvar min längd på håret, hon förstod precis hur jag ville ha det så det var ju toppen. Och mina slingor blev blonda och det blev precis lagom och en super fin färg! Jag var där på frissan i två timmar! Jag har aldrig varit hos en frisör så länge kanske max 50 minuter. Någonting annat roligt är att jag har sommarlov nu! jag fick sommarlov i tisdags och det var både roligt och ledsamt. Nu efter sommaren så börjar jag sexan och då har vi splittrat klassen till fem olika klasser med andra skolor... dessutom så lämnar jag ju mina två helt fantastiska lärare. Men efter regn kommer sol, jag hamnade faktigst med världens bästa vänner Ella, Ella och Peggie. Men Peggie kommer inte att gå på denna skolan utan hon kommer att gå på en skola inne i gbg. Tråkigt men vi måste bara hålla kontakten och så, hon bor fortfarande kvar här där vi andra bor! Ja , detta var slutet på detta inlägg. Jag bifogar några bilder på mitt hår här nere! vi hörs imorgon hejdå!

Likes

Comments

Okej, jag har haft ett flertal olika bloggar som jag har skrivit på i cirka tre dagar och sedan glömmt av dom... men nu så ska jag faktigst skärpa mig och bara köra på!

Första inlägget på denna bloggen blir bara ett litet snabbt hej. men jag är då en 12 årig tjej som gillar smink. jag kommer då att skriva om bland annat smink och om min vardag. Om ni skulle vilja se mig i rörelse så finns jag på videofy och där heter jag Alicestrand. Aja puss på dig som läser detta. vi ses imorgon!

Likes

Comments