the last few days

Onsdag och vi är halvvägs till helg. Veckorna går så fort nu.

Det här är min näst sista vecka på min praktik. Examen ligger två veckor bort. Juni månad inträder nästa helg. Alltså VA. Vad händer?! Det är så otroligtotroligt skönt att sommaren närmar sig. Min kropp skriker efter ledighet, värme och sommar omg.

I lördags hängde vi några stycken hemma hos mina föräldrar då jag bor där fram till söndag. Såhär såg jag ut! Älskar oversize-t-shirts mmmh.

Ara och Hanne var där bland annat 💜

...och Max och Hampus!

På söndagen vaknade jag upp och såg ut som en riktig liten trollunge. Vad jag dock tycker är lite kul med denna bild är att man ser att mina ben äntligen börjar få lite konturer. Det känns motiverande att se när kroppen svarar upp på olika former av träning som jag utsatt den för den senaste tiden. Allt handlar verkligen om att chocka kroppen och inte göra den alltför van vid samma träning.

My happy place <3 Har spenderat mycket tid vid pianot nu när jag bott hemma hos mina föräldrar.

I övrigt har jag reppat Heroks logga, skrivit och försökt börja sammanställa min rapport som jag skrivit under tiden som jag varit på min praktik och tränat.

Idag ska jag iväg och förtidsrösta inför EU-valet, spendera några timmar på praktiken och sedan köra den obligatoriska PT-träningen på Herok.

Vad ska ni göra idag?

Gillar