sista helgen i februari

Min min min <3

Hej på er och god kväll. Jag tänkte att ni kanske ville se lite härliga (obs, Se våriga) bilder från min helg nere hos Kalle i Kalmar. Längtar redan efter att få pussa på den killen igen, och jag veeeet att jag tjatar om hur kär jag är, men det måste faktiskt få vara okej såhär i fortfarande ny-kär-fasen!!!

Jag kom fram runt 16 i fredags och efter en lång körning var det skönt att ta sig ut och röra på kroppen lite. Vi gick ner till Kalmarsundsparken (tror jag? rätta mig om jag har fel) och tittade på utsikten, Kalle kämpade med att ta bilder på en svan haha och vi bara tankade vårkänslor och att äntligen få vara med varandra igen efter en månad.

Kvällen avslutades med färskt bröd, massa gott pålägg och en flaska rött. På lördagen när vi vaknade tog vi oss ut och tränade intervaller. Så jäkla skönt sätt att starta lördagen på!

Efter lite mellanlandning i lägenheten tog vi bilen bort mot Ölandsbron och gick ut till en helt jäkla magisk plats. Hade med oss kaffe i termos och satte oss på en brygga och bara myste. Världsklass alltså ❤️ Såhär såg det ut:

På riktigt??? Kan ni tänka er något finare?!

Senare under lördagskvällen kom några av Kalles vänner över och hängde lite. Supertrevlig kväll. Värt att tillägga att vi åt god pizza också!!!

Söndag spenderade vi mest i soffan, men också en promenad ute i fina vädret och lite lunch framför fotboll. Kom hem runt halv tio igår kväll och sen dess har jag varit ganska trött och slut. Det tar att köra bil så långt, 10 timmar totalt på en helg förstår ni.

Mysigaste helgen på länge som jag kommer leva på tills vi ses igen. Det är värt alla timmar av bilkörning för att få va med dig.

Gillar

Kommentarer