home (not) sweet home

God morgon (god eftermiddag??) gott folk. Vi har ju inte hörts på ett tag så tänkte att det var dags. Jag är en jättesjuk och nedstämd Alice så jag tror inte att jag är den roligaste att höra ifrån just nu, men jag gör nog detta inlägg mest för min skull. Just för att få skriva av mig lite.

Resan till Rhodos är en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv och bara faktumet att jag får ont i magen av att tänka tillbaka på det säger ju ganska mycket. I fredags natt när vi skulle lämna kärleksön gick mitt hjärta i tusen bitar. En vecka kändes på tok för lite och alla människor som man lärde känna där var oerhört jobbiga att lämna. Jag har till och med börjat fundera över om man kanske ska jobba där något år? Gud jag vet verkligen inte, det enda jag vet är att Rhodos är min nya favoritö och ett ställe jag definitivt kommer besöka igen. Kärlek vid första ögonkastet liksom. Ett inlägg om hela resan kommer senare under dagen.

Just nu är jag uppe i stugan och kurerar mig och försöker i hets att bli frisk, jag avskyr att vara sjuk och nu har jag dragit på mig en riktig sjuka som aldrig verkar gå mot sitt slut. Jag hoppas ni mår lite bättre än vad jag gör och tar vara på de två sista veckorna av sommarlovet. Snart drar sista året igång och jag vet inte riktigt hur redo jag är om jag ska vara ärlig. Jag är fortfarande för liten för detta haha... Vi hörs. Puss!

Gillar