Om du lovar att inte bli bekväm så lovar jag att inte bli flyktig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Upp till knäna och ner till knäna,
når mina boots och min kjol

Led vägen
även om jag klarar allt ensam
Men dina händer,
om mina axlar,
Värmer.

Likes

Comments

Det är förklätt! Ingen ser att "det" är jag!

Likes

Comments

Nästa steg är att skjuta upp dörren till ditt sovrum som en överraskning, hej här kommer jag! "Hoppsan!" Skrattar du ganska sömnigt. Näst sista steget är att andas in innan sista steget kommer.

Likes

Comments

Du drar mig från fotbollsplanen och skriker åt mig att sluta titta på alla andra. Du har sand i ögat, någonting i ögat har du iallafall. Man kan höra ditt skrik hela vägen till byns centrum med tolv pizzerior. Jag har inget hår på huvudet nästa dag när du äntligen blir tyst. Allt ligger på golvet. Jag är fastspänd i sängen, du lagar pannkakor.

Likes

Comments

Jag vill vara ihågkommen av minsta humla

Likes

Comments

Saker slinker ur mig, massa saker! Som jag har tänkt ungefär såhär om: "detta håller vi inne hörrudu, avslöja inget om insidan". Men så gör jag det, i små portioner så att alla blir mätta och förargade. ÄT UPP ERA HOROR skriker min varg medan jag försiktigt klappar den om nosen.

Likes

Comments

När alla slutar bry sig och blir sig själva så sitter jag och skälver, skakar. Medan mamma flätar mitt hår som annars hade nått mina hälar. Skippa snacket! Mamma! Det kommer aldrig lösa sig och alla som bryr sig sjunker!

Likes

Comments

Om jag får be
så ska jag be för dig
Och dina knogar
som liksom sitter fast i mig

Likes

Comments