Nu är sommarn över, vilket betyder att livet består av arbete och inte lika mycket roliga att se fram emot. Vardagen består mest av jobb och helgerna spenderas på favoritstället- i byn. Vår sista trip till Luleå var för två helger sedan. Eftersom jag och Amanda lyckades få punka 8 mil inpå resan fick vi börja byta däck och fick sedan byta bil. Vi kom därför fram ca 20.00/21.00 och vi bestämde oss då för att gå på bio då ingen av oss va speciellt sugen på att dricka. Vi såg Annabelle 2, bra var den. Lördagen bestod av utgång för mig och Ebba, som vanligt, men eftersom Diana också befann sig i Luleå bestämde vi oss för att ta en drink i Clarions skybar, jättefin utsikt!

Sedan bar det av mot båten, mycket folk som vanligt och efter det var det max som stod på schemat. Jag avstod mat denna gång, alla for sedan hem men jag stannade ute till morgonkvisten. Det blev inte mycket sömn för mig den kvällen. Söndagen bestod av Ikeahäng och sedan bar det av hemåt.

Förra helgen blev en spontan avskedsfest jag (och några andra) fixade ihop för Sofi. Vi bestämde och planerade det mesta på fredagen, bjöd in alla vänner och inhandlade allt på lördagen. Eftersom hon fick veta att hon kom in på läkare(!!!) på fredagen blev det otroligt spontant, men inte mindre roligt för det. Lekar lektes, beerpong spelades och drinkar blandades. Vid midnatt bar det av mot krogen, där stämningen var otroligt dålig och kan därför erkänna att förfesten med tjejerna var tusen gånger roligare. Bjuder på några av alla miljoner bilder som togs.

Sedan har helgerna bestått av terapidagar i byn, favoritstället. Mycket tid för att tänka och bara ta det lugnt, komma bort från den lilla stad jag just nu inte är alltför förtjust i.

Har även hunnit med en roadtrip till Luleå och tillbak idag, då jag lämnade favorithunden Fira till syster som just kom hem från Kreta, inte alls avis.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments