Årsresume

Juli

Juli månad bestod mestadels av helger i Luleå. 2 av 4 helger spenderades i Luleå, med vin på balkongen. Vi hann med många turer till BBB- båten, och någon tur till olles. Andra helgen i juli betydde Luleå hamnfestival och jag och ett gäng tjejer drog dit. Stressen var total när vi väl kom fram på fredagen, efter en timmes letande efter parkeringsplats tog vi våra väskor ( där fyra tjejers packning fyllde hela bagaget) och checkade in på hotellet, för att sedan börja festandet ca. 21.00 på kvällen. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men med en risifrutti som middag och lite (ganska mycket) alkohol i blodet tog vi oss igenom kvällen med ett stort leende på läpparna, trots blurriga minnen. Dagen efter kom följderna men inte gav detta gäng upp för det. Festandet fortsatte och på söndag var det hemgång som gällde. I juli månad testade jag den nya nocco glassen, for på en riktigt behövlig grill/fisketur, serverade på ett bröllop för första gången i mitt liv (vilket var förvånansvärt kul), tog en roadtrip till Kiruna för att hälsa på m&m, blev bjuden på middag en onsdag som också ledde till en tur på Alla tiders, åt buffé med jobbet och for till Piteå med två vänner för att spendera helgen på pdol. Juli månad var över förväntan och det som gjorde hela juli, och sommarn, var helt klart alla roliga resor jag gjorde med vännerna.

Augusti

Även augusti var en händelsefull månad, precis som resten av sommarn. Den första helgen i augusti firades min födelsedag med fika, småplock, fest och ett superbra gäng att fira kvällen med, det blev en jätterolig kväll. Helgen efter det bestod av en helg i Luleå, riktigt rolig och mysig! Dock med en del problem på vägen, bland annat punktering på bilen men inga sura miner för det! Emellan helgerna jobbade jag, spelade bilbingo för första gången ( 10/10 i betyg), jag firades b.la annat genom att äta middag på steakhouse med nästan hela familjen, jag och nästan alla kompisarna från gymnasiet hade myskväll och åt fruktsallad, jag var ute på hundprommis, spenderade några fridfulla dagar i byn för att tänka och anordnade en avskedsfest för Sofi som skulle till Umeå för att uppfylla sin läkardröm. Jag hann även sluta ett jobb och börja på ett nytt fyra dagar senare, hann med en tur till ikea, en lunchdejt med syrran, mycket skratt men även mycket ångest och tårar. Ångest mestadels för framtiden men också på grund av mycket känslor jag inte upplevt förut. Allt som allt var augusti en riktig berg o dalbana som månad, men nu i efterhand ser jag tillbaka med ett leende på läpparna!

September

Sommaren tog slut och september månad kom. Vilket betydde att det riktiga livet efter studenten började. Nytt jobb och höst= inga resor och mycket tid att spendera hemma. En lugn månad för att smälta tre månader av resande, fest och bara allmänt roliga saker. Jag och tre kompisar (läs: även jobbarkompisar) anordnade en kräftskiva med god mat och vin, för att senare på kvällen försöka oss på en utgång som slutade med att alla, ganska snabbt, for hem och sov. Obs, inte pga alkohol. September bestod av ett antal festselfies då det blev några födelsedagsfester denna månad. Jag bjöd på middag en helg, hade en middagsdejt med en kompis som bosatt sig i söder, åt en hotellfrukost i bakistillstånd med bland annat vår läkar-Sofi som kom hem på en snabbvisit, deltog på en mysig vinkväll som resulterade med två halvnyktra och hungriga vänner som, istället för att dansa på krogen, satte sig och beställde toast i hotellreception. Höstvädret var en dröm så tog extremt många naturbilder. Klara skulle bosätta sig i Barcelona i några månader så en avskedsmiddag hon anordnade för alla vänner var obligatorisk, och så mysig! September: en lugn, men extremt välbehövlig, månad där framtidsnojja var prio 1.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments